Tunnin terapiahetki

Tickle Your Fancy

Tällaisina viikkoina kun luento- ja työpäivät venyvät 11 tuntisiksi ja valokuvaaminen jää pelkästään haaveilun asteelle, olen erittäin kiitollinen työpöydältä löytyvästä kansiosta nimeltä "reissukuvat, muokkaamattomat". Reissukuvien selailun ja editoinnin pariin vetäytyminen on muutenkin terapeuttista. Tunti Nicaraguan maisemissa tekee ihmeitä!

Kamerakalustoni on muuten viime aikoina herättänyt aika paljon kysymyksiä! Nikonin d610 ja reissujen luotto-objektiivini 20mm laajakulma (f1.8) + 85mm (f1.8) ovat palvelleet todella hyvin. Kommenttienne perusteella siellä ollaan vissiin samaa mieltä? :) Kohta vuoden päivät on menty tällä kalustolla, kunnes nyt on aika ottaa askel eteenpäin. Viikonloppuna saan uuden kameran ja henkilökuviin tarkoitetun objektiivin! Katsotaan huomaatteko siellä puolen ruutua mitään eroa ;) Palaillaan näistä aiheista myöhemmin!

A little throwback to Nicaragua! 

 

xx Sara

Kommentit

Nina-- (Ei varmistettu)

Pakko näpytellä kommenttii. Edellisestä on jo aikaa, vaikka todellisuudessa olis voinu jokaisen sun postauksen jälkeen heittää positiivista kommenttia sun meiningistä!
Kuin joku voi olla niin inspiroiva tyyppi ku sä oot! Kaikissa sun postauksissa on se jokin! Niitä oikeen ahmii! Ei pelkästään ruokapostauksia vaan matkailu-, liikunta-, muoti-; kaikkea! Sulla on niin rento ja rempseä mutta samalla tyylikäs ja arvokas tapa tuoda asioita/kuvia/juttuja esille.

Olet oikeasti todella, todella taitava bloggaaja. Alusta asti sua seuranneena, pakko sanoa myös miten sun tyyli ja kuvat on kehittyny aivan mielettömästi.
Ja sun taito olla kuvissa; ei löydy edes sanoja.

saratickle
Tickle Your Fancy

huh, mä en osaa sanoa tähän muuta kun että KIITOS <3 Arvostan sanojasi todella paljon. Ihana kun tulit kommentoimaan <3

MinnaKors (Ei varmistettu) http://www.pikalaina.xyz

Ihan törkeen hienot urbaanit vibat lähtee tosta vikasta kuvasta. Pääsispä itekki reissuun :|

saratickle
Tickle Your Fancy

Vitsi toi oli makee tapahtuma kyllä :) 

riikkasofia (Ei varmistettu) http://www.workoutofmyday.com/

Oi että, sun kuvat on kyllä aina ihan törkeän hienoja! Oon itekin haaveillu uudesta kamerasta, joten jos sattuu niin että oot myymässä tuota vanhaa D610 pois, niin täällä ois yksi potentiaalinen ostajaehdokas! :P

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! :) Tää edellinen oli mulla vaan lainassa, eli palautuu takaisin Nikonille!

P (Ei varmistettu)

Jep, nää kuvat on upeita! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti!!

saralina (Ei varmistettu)

Aaah voisin vaan kiljua, nää kuvat on TÄYDELLISIÄ ja sopii niin hyvin yhteen! Oot niin taitava, huhhuh upeeta!

saratickle
Tickle Your Fancy

käääks, ihana, kiitos!!! <3

leenajj
aneel

Ihan huikeita kuvia, ei helpota yhtään matkakuumetta! ;)

Kommentoi