Tuplaa vaatekaappisi sisältö - Lainaa ystävältä

Tickle Your Fancy

 

Muistan kun teininä syyslukukauden alettua marssittiin Jannin kanssa Kotkan Mic Macille ja ostettiin tismalleen samanlaiset asut (ettei muuten ollut sama reissu kun käytiin myyjältä kysymässä, että mitä eräässä t-paidassa lukeva "Kinky" tarkoittaa suomeksi :D). Farkut, hupparit, t-paidat, skeittikengät ja syystakit. Kaikki lähes identtisiä.

Näiltä ajoilta on jäänyt mieleen, että vaatteet ovat omia. Ne pitää omistaa. Niitä voi ostaa kierrätettynä ja ne laitetaan yleensä eteenpäin kun niitä ei enää käytetä, mutta niiden lainaaminen on tuntunut jotenkin vieraalta. 

 

 

Vasta ihan viime vuosina ollaan alettu kunnolla lainailemaan vaatteita ystäväpiirissäni. Tälle harrastukselle on itse asiassa perustettu oma whatsapp-kanavakin.

Annoin tänä vuonna pari rakasta takkiani talven mittaiseen lainaan ja otin yhden vaihtokaupassa tilalle. Käytin noita kahta niin paljon, että yksinkertaisesti kaipasin vaihtelua. Mieltäni lämmittää, että ne tekevät ystäväni hurjan iloiseksi ja sitten vuoden päästä kun saan ne takaisin itselleni, ne tuntuvat taas ihan uusilta!

Pitkien lainojen lisäksi harrastellaan lyhytaikaisia lainoja. Aina ennen juhlia vierailen tuttuun tapaan siskon kaapilla ja meillä ollessa taas tsekataan löytyisikö mun kaapista jotain, mistä voisin helposti erkaantua kuukaudeksi tai kahdeksi. Sisko saa piristystä omaan pukeutumiseensa ja minulle selviää tulenko kaipaamaan vaatteita. Monesti kyllä, usein myös en. 

Meidän työhuone on otollinen paikka vaatteiden lainailuun. Henkariin on puolentoista vuoden aikana kerääntynyt vaikka mitä herkkuja, joista tänään nappasinkin lainaan tämän Elisan överipäheän tekoturkin. Räikeän keltainen turkki on sen verran erityinen, etten osaisi tätä montaa kertaa päälleni pukea (+ omistan jo kolme tekoturkkia...), ja tuskimpa Elisakaan takkia ihan joka päivä tulee käyttämään, mutta kiertoon laitettuna se saa enemmän käyttöä ja ilahduttaa useampaa käyttäjäänsä.

Taidan lainata turkkia toisenkin kerran! :)

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

 

Nelly Faux Fur (here*)

H&M dress

Nelly jeans (here*)

Nelly shoes (here*)

Balmuir bag

(*adlink)

 

xx Sara

 

Kommentit

Aurinkolasit (Ei varmistettu)

Ihana toi takki ! +Rakastuin noihin aurinkolaseihin! Onko ne mistä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! :) No kuule, mä ostin nämä Balilta Canggusta, pienestä putiikista. Joku australialaismerkki!

Vierailija (Ei varmistettu)

Silti laukussa pitää lukea omistavasti oma nimi?

superfani (Ei varmistettu)

Boss Lady!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan bossina!

saratickle
Tickle Your Fancy

Onneksi Sara oli vuoden 2007 suosituin tytyön nimi ;)

Ha, joo. Tämän ihanan laukun olen saanut lahjaksi. Siihen en ole ikävä kyllä voinut vaikuttaa!

Kommentoi