Turhautumista lentokoneessa

Tickle Your Fancy

Voi luoja että voi väsyttää! Edellisten kahden yön nukutut tunnit yhteensä neljä (!!).... Jostain syystä lentokoneessa nukkuminen on tänäpäivänä meikäläiselle täysin mahdotonta. Vaikka väsyttäisikin ihan hulluna, ei uni vaan tule millään. Ennen olin lentokonenukkumisessa ihan kuningas, mutta nykyään oikean asennon löytäminen on työn ja tuskan takana (vaikka investoinkin paluulennolla kunnon muhkeaan matkustustyynyyn!!)

Olen se joka venyttelee puutuneita jäseniään käytävällä 20 minuutin välein ja se joka käy lennon aikana 13 kertaa vessassa. Se, joka sammuttaa oman tv-ruudun, jotta saisi unta, mutta päätyykin katsomaan japanilaista kung-fu leffaa edessä istuvan ruudulta. Sekä se, joka syvimpinä epätoivon hetkinä pyrkii hyödyntämään tarjotinpöytää nukkumisessa. Ps. nukkumisasento, jossa ollaan kyykyssä, kellahdetaan selälleen ja nostetaan jalat omalle pöydälle = iso epäsuositus. Jalkojen lisäksi täyspuutuminen myös alaselkään :D

Meikäläinen painuu pehkuihin muuten N - Y - T  NYT. Oma sänky ja nukkuminen vaaka-asennossa!!! <3

jacket Gina Tricot / t-shirt Calvin Klein, Zalando (gifted) / skirt 2hand

 

I must be the worst airplane sleeper ever. Zero sleep last night. Not even a single minute. And we're talking about 8 hour night flight here. Seriously, how hard can it be?! Tonight I'm gonna sleep at least 10 hours!!

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

nukkumatti (Ei varmistettu)

Haha, ei tuo vielä mitään! 2h unta yhteensä tulomatkalla Australiaan; Helsinki-Singapore (12h) ja Singapore-Sydney (8h) ja vielä välilasku Singaporessa sen 6 tuntia. Ennen sitä nukahdettiin ennen kun kone ehti edes nousta maasta, mihin ne unenlahjat on kadonnut? :'D

saratickle
Tickle Your Fancy

APUA!!! :DD

Tyttönen (Ei varmistettu)

Täällä ilmottautuu yks jolta ei unenlahjoja oo löytynyt koskaan. Ainoot paikat joissa uni tulee, on oma sänky(ei aina siinäkään) ja mummolan iso upottava parisänky. :D Voin yhden käden sormilla laskee ne reissut, joilla oikeesti on nukuttu hyvin. Lentokoneessa, autossa yms. aina vaan kadehdin muiden unenlahjoja ja itse vaan tuskailen kun missään asennossa ei oo hyvä nukkua. Ja kun ollaan perillä oon aina aamusin joskus kuudelta hereillä ja odottelen nälissäni sen pari tuntia kun muilla unta tuntuu aina riittävän. Sama ongelma on aina yökyläillessäkin: olen viiminen ketä saa unen ja ensimmäinen joka on aamulla hereillä. :D Onneks oon ollu tällainen aina, niin on tottunut jo, mut kyllä vaihtaisin unenlahjani parempiin heti jos saisin. Ehkä sitten vanhuksena torkun joka paikassa.
Ihanaa loppu syksyä Sara!

Tyttönen
PS. Tulipas pitkä sepustus, anteeksi. :) Mutta siis todellakin ymmärrän sua ja sun turhautumista!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ihana! Mä pidän peukkuja, että eläkkeellä susta tulee se turbonukkuja ;)

Ihanaa syksyä!! <3

Elisak (Ei varmistettu) http://www.karhusportscience.com

Voi vitsi kuulostaa ihan multa! En ikinä saa nukuttua lentokoneessa. Se on vaan jotain niin älyttömän epämukavaa ja sitten ravaan vessassa koko ajan ja katselen penkkien välistä toisten tv-ruutuja kun sammutin omani "nukkumista varten" :) Matkustan usein kotiin Kaliforniaan niin about 24 tuntia matkustamista eikä ikinä ole vielä tullut nukuttua kovasta yrityksestä huolimatta :D
www.karhusportscience.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Ääääh apua, mä just mietin, että mitenhän ne tyypit, jotka oikeesti joutuu matkustamaan paljon eivätkä saa nukutuksi. Tottuuko siihen ikinä?? 

X (Ei varmistettu)

Siis mikä siinä oikein on ettei koneessa pysty nukkumaan enää yhtään!! Tuntuu että lapsena sammahti aina nopeesti mutta nykyään tuskallisten yritysten jälkeen tyytyy vaan tuijottamaan vittuuntuneena eteensä :D Hyh matkailu on ihanaa mutta itse matkustus on niiiiiiiin hirveetä.

laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.com

Hahahah, tunnistan itteni tots sun kuvailusta ihan täysin :'D sama meininki aina täälläkin matkustaessa hahah. Lentokonenukkumisesta ei vaan tuu mitään. Etenkään sillon, kun oot lähes 180cm pitkä ja omistat pitkät jalat..

Kommentoi