Turistina Helsingissä

Tickle Your Fancy

Extempore päivät = elämän suola. Soitin aamupalaverin jälkeen Erikalle, josko voisin tulla hänen luokeen pariksi tuntia työskentelemään ennen meidän lounastreffejä. Tyyppihän asui siis aivan palaveripaikan naapurissa. Uppouduin läppärille hetkeksi, kunnes Erika ehdotti josko lähtisin hänen kanssaan lenkille. "Eihän mulla ole edes mitään kamoja?!", kuului vastaukseni. Jahas, no ei muuta kun lainakamaa niskaan. Sopivat lenkkaritkin löytyivät ystäväni kämppikseltä. Todella random keskipäivän juoksulenkki aurinkoisella Katajanokalla teki tavattoman hyvää.

Suihkun kautta lähdettiin käppäilemään Kaivariin ja sieltä Eiraan. Piipahdettiin vielä Kaivarin Kanuunassakin ja tehtiin molemmat ihan huikeat kirppislöydöt. Eiran kaduilla haahuilu keskellä päivää ja vieläpä siinä lämmössä tuntui jotenkin todella epätavalliselta. Tällä vehreällä ja värikkäällä alueella tulee muutenkin harvemmin liikuttua. Kysyin useaan otteeseen oikein ääneen vielä, että ollaanko me todella Suomessa.

Päädyttiin myöhäiselle lounaalle Eiran Sandroon. Äärettömän herkullinen pohjoisafrikkalainen safka kruunasi koko ihanan oudon kolmetuntisen. Tällaisia irtiottoja lisää, kiitos! 

 

What an ah-mazing day we had yesterday. I decided to move my laptop away for few hours and spent the midday with Erika instead. Walking on the sunny streets of Eira and having a delicious lunch at Sandro with my dear friend was exactly what I needed!

 

T. Sara

Kommentit

phiil (Ei varmistettu)

Mutta nämä Erikan kengät! Olisin hyyvin onnellinen jos tiedät/tiedustelisit kengän mallin nimee, nyt nimittäin osui ja uppos.

Peeäs teidän päiväkin kuulostaa myöskin niin iii-hanalta. Niin kesältä. Jospa me saatas pian se oikea kesä joka päiväksi! Tämä 14c, 5-6m/s: n tuulella ei nimittäin vielä tunnu kesältä. Mutta onneks edes aurinko <3 Se lupaa paljon.

Niin ja tärkeimpänä vielä kiitos blogista ja inspiraatiosta pukeutumiseen, treeniin ja ihan vaan elämään. Oot ihan suosikki!

saratickle
Tickle Your Fancy

eiköhän ne nämä ole http://www.adidas.fi/gazelle-og-shoes/S81329.html :)

Kiitos ihan valtavasti sanoistasi <3 Ihanaa kesää!!

 

 

phiil (Ei varmistettu)

Kiitos niin paljon!

nadjastrange (Ei varmistettu) http://nadjastrange.indiedays.com

Ooooo miten ihania kuvia! &lt;3 Ja Kaivarin Kanuuna on kyllä niin paras, sieltä ei tarvitse koskaan poistua tyhjin käsin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Vo ikiitti Nadja! No ei niin!! :)

ErikaHa (Ei varmistettu)

Mäkin meen turistina omassa kaupungissa ja nautin siitä niin :) Kävin Extemporesti samannimisen firman kautta katsomassa superhauskan teatteriesityksen femmalla, ja nyt just ostin itselleni yllätysillallisen sokkona. Seikkailuu...

Kommentoi