TURKU + VERKKARIT = YES

Tickle Your Fancy

Muistatteko kun tilitin täällä kotimaan matkailun unholaan jäämisestä. Lupasin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tämän vuoden aikana ihan aidosti tutustua mahdollisimman moneen Suomen kaupunkiin. Autolla läpi ajamista tai abceilla pysähtymistä ei siis lasketa.

Viime kuussa vietettiin viikonloppu Tampereella ja nyt on vuorossa Turku. Tämä on siis (uskokaa tai älkää) ensimmäinen kunnon vierailuni kyseisessä kaupungissa. Ööh, noloa!? Pöytävaraukset tehty ja paras mahdollinen majapaikka hommattu kahden päivän vierailuani varten. Odotukset ovat korkealla! Turku, vakuuta minut! :D

Eli hoi turkulaiset, jotka tunnette minut ja mieltymykseni! Onko jotain ihan MUST mestoja missä pitää käydä?? 

coat Gina Tricot* / shirt Gina Tricot / pants asos.com / sandals Cos / glasses Ray-Ban (*=gifted)

Ps. Kiitos muru kuvista <3

 

I'm spending the weekend in Turku. And here's the thing: believe it or not, it's my first time in this beautiful city. I just came and I love it already!! We're gonna have so much FUN!! :) Have a great weekend everyboody!

 

T. Sara

Kommentit

mangoshotti (Ei varmistettu)

Jokilaivat ja aurinko. &lt;3 kun pääset kokee (toiv aurinko paistaa!) tän ni ymmärrät sen miks Turku on Suomen ihanin kesäkaupunki &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Onko ne jo auki?! Ps. aurinko paistaa!!

Jensba (Ei varmistettu)

Saaristolaismarkkinat aurajoen varrella tuutte ehdottomasti vkl tsekkaan! :p nimimerkillä sinne myymään menossa :D

hannaelinas (Ei varmistettu)

Turun paras vaateliike on ehdottomasti Element! Sieltä löytyy myös paras palvelu! Sisutusliikkeistä Sisustuksen Koodi ja Avelia Ruissalossa. Avelia ainakin on varmaan sun sisustustyyliin sopiva. Niin ja Ruissaloon kantsii mennä ihan muuten vaan. Mahtavaa luontoa ja merimaisemaa kivenheiton päässä keskustasta! Bussilla nro 8 pääsee. Kahviloista Fontana, Tiirikkala, Latte ja Gaggui Kaffela. Näistä Tiirikkala on rakennuksana ihana (vanha Artek) ja Gaggui Kaffelas on überhyviä kakkuja ja kiva sisustus. Ravintoloista Kaskis (5 ruokalajin maistelumenu ihan must!), Blanko ja Tintå. Baareista Blanko, Piazza/Tårget, Kuka ja Fontti.

Itsekin suuntaan kotikaupunkiini Turkuun huomenna :)

Sanph
Sanph

Ja Elementillä on sopivasti ystävämyynnit tänään klo 19 saakka ja huomenna klo 11-16, Aurakatu 1 (Blankon sisäpiha). Sinnepäs suuntani käy nyt, tsau!

Janskuu (Ei varmistettu)

Suosittelen ehdottomasti käymään jätskillä Ravintola Sergioksen jätskipaikassa Piccola Cantinassa, joka on vielä huomenna poikkeuksellisesti ennen kesää auki. Parasta, aitoa, italialaista jäätelöä!

Mari H (Ei varmistettu) http://kaduilla.fi/marih

Tervetuloa Turkuun! :) Cafe Artiin kahville sitte tai vaihtoehtosesti gaggui kaffelaan :)

whippi (Ei varmistettu)

Lauantaina Turun ehdottomasti paras brunssi Aula Cafessa joka jazz-brunssinakin tunnetaan! Jos huomenna aurinko paistaa kuten turussa aina, on ehkäpä siellä myös terassi auki :-) jokivarressa tämä! Ja täl puol jokke :D

Nilpi (Ei varmistettu)

Vaatteita ja fiilistä kandee käydä kattoos Rauhankadulla Retromiehessä ja RCMssä. Huomenna illanviettoo aatellen ois Klubilla housejuhlaa, jonka järkkää Turun ellei Suomen ihkuin kampaamo Hiusmuotoilua tunteella. Mielestäni juhlat on viä ilmaset! Gaggui kahvilaa myäs minä suosittelen. Ja ruissaloo, sinne vaan köröttelette dösällä. Kuvaamiskohteena vielä Kakolan vankila, portsan kautta toki.
Meikkiksen suositukset!

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.com

Ihana lookki ja superkivoja kuvia! Nauti Turusta, se on ihana kaupunki täynnä söpöjä kahviloita ja hyviä rafloja:) Ainakin Tintå ja Pure Foodin on ihania!

xod (Ei varmistettu)

Mua ärsyttää kun aina kun tuun kommentoimaan jotain Lilyn blogia ja alan kirjottaa niin tää kommenttiloota katoaa kokonaan! Sit ku virkistää sivun niin toimii normaalisti. Mut muuten AINA :( Oon kommentoinut tästä aiemmin jo muihin Lilyn blogeihin... Pelkästään niissä siis ongelma. Ilmeisesti muilla ei oo tätä ongelmaa?

Karoliiina (Ei varmistettu)

Jazzbrunssi lauantaina Aula Cafessa on mahtava. Mutta parasta Turussa on Pure Foodin Eerikinkatu 7:ssa :)

collinedelapaix

Thaikkuruokaa Maneeratista, namm!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onks lenkkarit mukana? Turun kivoin lenkkipolku lähtee kauppatorin puolelta jokea, siitä tuomiokirkkosillan vasemmalta puolelta. Samppalinnanmäellekin kannattaa kiivetä.

Rautatieaseman lähettyvillä oleva Gaggui on symppis ja jokirannan Artista saa parhaat kahvit. Turun taidemuseossa on parhaillaan kaunis Ellen Thesleffin näyttely.

Ak7777 (Ei varmistettu)

Hämärtyvän alkuillan drinkeille Tiirikkalaan, absolut!

Eeva T (Ei varmistettu)

Parhaat kahvit saa jokirannan Cafe Artista, kannattaa istua ulos, jos paikkoja on vapaana (ja jos aurinko paistaa). Myös Gaggui kahvila on symppis, kannatan ehdottomasti maistamaan jotain kakuista. Pidä hauskaa Turussa! :)

Kommentoi