Turvonnut ja tukossa

Tickle Your Fancy

Vaikka matkustelu on ihanaa ja uuden näkeminen ja kokeminen parasta mitä elämällä on tarjota, on mukava olla taas kotona. Kaksi viikkoa matkalaukkuelämää, ulkona syömistä ja rutiineiden puutetta verottavat oman osuutensa. Kroppa on tukossa. Todella satunnaista liikuntaa ja epäsäännöllistä syömistä. Liian vähän unta, -vettä ja -ravinteikasta ruokaa. Keho ei yksinkertaisesti voi hyvin. Olo on turvonnut ja iho puskee ulos näppylää.

Eilen kotiutuessani nautin kun päääsin pesemään kolme koneellista pyykkiä ja jynssäämään koko kämpän lattiasta kattoon. Tänään onkin sitten kehon vuoro. Tai sanotaan, että tästä se lähtee. Ensitöikseni kuorin ihon, pistin kosteuttavan kasvonaamion ja pääsin valmistamaan aamiaiseksi munakasta ja smoothieta.

Vaikka mieli tekisi vetää joku supertreeni ja pistää keho kunnon rääkille on treenit aloitettava rauhassa. Jo polttariviikonlopun tankotanssitunti on saanut lihakseni hullun kipeiksi. Sisäreidet muistuttavat itsestään jokaisella askeleella, shit! :D Tänään ohjelmassa siis kehonhuoltoa ja kevyttä juoksua. Ihana päästä arkeen kiinni.

Energistä viikkoa! <3

clothes Nike (gifted)

 

It's nice to bee at home. Two weeks of traveling is something that I can totally feel in my body. Don't feel really energetic at the moment. Right now I just want to eat well, sleep well and start my regular exercises. Routines, that's what I've missed the most. Let's do this!

 

Pictures: Marjut/Loving White Style

xx Sara

Kommentit

Anna P. (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Heippa Sara, juuri lähes viikon Marbellan matkalta kotiutuneena ymmärrän kyllä täysin sun fiilikset. Matkalla on totta kai kivaa, mutta kotiin on myös ehdottomasti ihana tulla! Täällä on tehty juuri klassikkovirhe, ja nyt kroppa on lomaruokien sijasta tukossa eilisestä, liian kunnianhimoisesta treenistä. Kiitos inspiroivasta blogista, ja kivaa alkavaa viikkoa sinne! http://www.arcticvanilla.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

Virheklassikko! :D No mutta, kyllä se siitä. Kiva olla kotona (paitsi epäkiva että sataa!)

voin niin samaistua, oipa kyse sitten matkustamisesta tai vaikka pidemmistä juhlista: tönkkö olo on taattu! onneksi meidän perhe on usein varannut hotellihuoneen sijasta kämpän, jossa on keittiö, silloin tulee syötyä muutakin kuin ravitolaruokaa :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh I know! Vuokrakämppä on kyllä jees :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hah mahtavaa! Mä todella ymmärrän tämän rantalomalla, mutta mikäli olet neljän päivän kaupunkilomalla homma menee hankalaksi! Jo pelkästään veden juominen on ihan mahdotonta. Koko ajan pitäisi olla metsästämässä vessaa! :D

Herminica (Ei varmistettu) http://lolimte.blogspot.com

Tuo on niin tuttu juttu, mutta noita poikkeustilanteita voi olla tosiaan tenttiviikko, sairasviikko, juhlajutut, mitkä vaan mitkä pistää sen arjen terveen/aikataulutetun ja selkeen rytmin sekaisin. On itse tullu huomattua, että reissuissakin pitäis vaan pyrkiä niistä jutuista pitää huoli- jaksaa sielläkin niin paljon paremmin :)! Itse oon tässä jo aivan liian pitkään unelmoinu hikireeneistä ja lenkeistä, mutta samperin sairaslomat... :( Ehkä tästä vielä terveen paperit mullekkin saadaan niin pääsee taas rauhottumaan ja toteuttamaan itteään eri tavalla :)

http://lolimte.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Oot oikeessa! Kaikki rutiineita sekoittavat saattavat aiheuttaa samaa. Alan kuulostaa ihan mummolta, mutta totta se on :D Paranemisia sinne, vielä pääset hikitreenin pariin :)

Kommentoi