Tutoriaali - Heleä päivämeikki

Tickle Your Fancy

Ei muuten todellakaan liikuta mukavuusalueellani. Kuten tuolla aikaisemmin jo myönsinkin, olen aivan käsi kaiken meikkiin liittyvän suhteen. Viime aikoina meikkaaminen on kuitenkin alkanut kiinnostamaan ja olenkin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja skarpata ihan täysillä, haha. Tulevan syksyn ja talven tavoitteena onkin oppia meikkaamaan! 

Startataampa meikkisyksy kurkkauksella päivämeikkiini, joka onkin päivittynyt hieman viime viikkojen aikana!

 

1. Primer ja meikkivoide

Homma alkaa sillä kun levitän kosteutetulle iholle pohjustusvoiteen, jotta saan pohjasta heleän ja meikki pysyy kasvoilla pidempään. Primerin jälkeen levitän meikkivoiteen, yleensä sormin. Koska otsatukka, otsan aluetta harvemmin tulee edes meikattua. Meikkivoidekin lähinnä vaan rasvoittaa etuhiuksia. Otsan lisäksi myös silmän alaosan säästän meikkivoiteelta.

Moisturizing & Illuminating Primer, Lumene // Matt Control Oil Free Foundation, Lumene

 

2. Peitevoide

Seuraavaksi suosikkimeikkini: peitevoide. Voitteko kuvitella, että ostin ensimmäisen peitevoiteeni viime kuussa. Anteeksi, mutta miten olen tätä aikaisemmin pärjännyt? Tai miltä silmäpussini ovat näyttäneet ilman tätä tuotetta, jauzaa. No peitevoide tuli jäädäkseen.

Oikeanpuoleisessa kuvassa väritin huom photarin brushilla alueen, johon peitevoidetta levitän. Levitän tosiaan voidetta kevyesti sormilla poskiluulle ja muodostan silmän alaosaan "kolmiot". Lopuksi kiinnitän voiteen värittömällä irtopuuterilla, jonka unohdin kuvata! :S

Pro longwear concealer cache-cernes, Mac

 

3. Varjostus

Varjostukseen hommasin pari viikkoa sitten MUS:n voidemaisen duo contouring -paletin, johon olen rakastunut! Levitän varjostukset beautyblenderillä niin, että varjostussävyssä käytän pisaran ja korostusvärissä kärskiosaa.

Levitysalueet jälleen demostroituna photarin avulla oikeanpuoleisessa kuvassa. Korostusväriä poskiluulle, nenälle ja leualle kun taas varjoväriä poskiluun alle ja nenän sivuille (nenän sivuille levitys siveltimellä).

Duo Contouring, medium, Make up store

 

4. Hohto- ja aurinkopuuteri

Voidemaisen varjostuksen jälkeen jatkan hommaa vielä puuterituotteilla. Levitän hohtopuuteria kevyesti poskiluulle ja aurinkopuuteria poskiluun alle. Häivytän lopuksi aurinkopuuteria hieman värittömällä irtopuuterilla, jotta vältytään övereiltä.

ylempi: Gleam dream, rose, Make up store // alempi: Glam Bronze, Loreal

 

5. Silmät ja kulmat

Kuten aiemmin jo mainitsin, otsiksen alta harvimmen meikkiä näkyy, mutta kulmat minulla on tapana kuitenkin meikata. Puuterimainen kulmaväri on suosikkini! Viimeistelen sen geelillä.

Eyelinerin käyttö menee minulla kausissa. Välillä käytän, välillä taas en. Etenkään kesällä sitä harvemmin tulee laitettua, mutta nyt se on taas löytänyt tiensä arkimeikkiini. Rajauksella saa silmiin kyllä kivasti volyymiä. Sillä silmäni ovat helposti vuotavaa sorttia, pitää silmämeikkini olla vedenkestävä.

Long-wear eyebrow powder, medium, Lumene // Eyebrow fixing gel, Lumene // Intense liner waterproof, Lumene

Seuraavaksi ripsiväri ja kajal-kynä. Suosikki ripsivärini, ei epäilystäkään. Erottelee juuri täydellisesti ja pitää ripset käännettyinä koko päivän! Ainoastaan tämän pois ottaminen vaatii vähän kärsivällisyyttä, mutta on ehdottomasti vaivan arvoista.

Kajalkynä silmän sisäluomella kuuluu myös vakkareihini. Ilman tätä ilme on vaan jotenkin orpo! 

Ripsentaivutin, Tweezerman // Blueberry Wild curl waterproof, Lumene // Eye makeup pencil, 3, Lumene

 

6. Huulet

Olen vähän huono käyttämään huulipunia, mutta rakastan rajauskyniä. En todellakaan käytä huulipunaa joka päivä, mutta silloin kun käytän se muodostuu tyypillisesti rajauskynästä ja huulikiillosta/voiteesta. Väritän rajauskynällä huulet kauttaaltaan ja viimeistelen huulimeikin värikkäällä huulivoiteella. Simppeliä!

Candy smile lip balm, Natural Code // Read My Lips, matt, Make up store

 

Tadaaaa! Se oli siinä! Kysykää jos on mitään epäselvää! Niin ja korjatkaa jos (ja kun) olen väärässä... :D

 

xx Sara

Kommentit

Tintta (Ei varmistettu)

Moikka!
Käytätkö vielä sitä all my eternity -ruskettavaa vai mikä on tän hetken suosikkisi?:)
Sun rusketus on niiin hyvännäköinen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes juuri sitä! Puteli on tosin tällä hetkellä ihan finaalissa, että pitääkin tilata lisää. Kiitos kun muistutit! :D

Marissimo (Ei varmistettu)

Täällä kans yks kädetön :D kivan simppeli tutoriaali ja just sellanen että itsekin ymmärtää, ja hei hyvännäkönen lopputulos! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah jihuuu!!! :) kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tota sun korostusväripalettia muissa sävyissä vai onko kyseessä vaan ton sävynen tuote? Tätä kyselee täysin valkonaamainen tyttö jota korostukset kiinnostaa mutta värien tummuus järkyttää! Vai vaaleneeko väri miekestä paljon häivyttäessä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Löytyy joo eri värissä. Oisko ollu light, medium ja dark? Väriä saa kyllä häivitettyä tosi hyvin! Oi, ihan huipputuote!! :)

Hansuli (Ei varmistettu)

Hei toi Duo Contouring-varjostustuote kiinnostaa! Tekstissä lukee että se on MACin mutta kuvatekstissä lukee Make up store? Eli kumpi on oikein :D

Kuluuko muuten huultenrajauskynää paljon kun värität sillä koko huulet? Kuulostaapa jännältä kikalta, luulisi että kynä pysyy paremmin paikallaan kuin huulipuna?

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ei jeesus tätä tarkotan, oon niin pihalla jo pelkästään merkkien kanssa! MUS piti kirjottaa, eli Make up storen! :D Sori!

Mäki tykkään että se pysyy paremmin! Kuluu toki enemmän kun pelkkien reunojen värjäämisessä, mutta kyllä tolla yhdellä kynällä on vedetty aika pitkään!

 

annathin (Ei varmistettu) http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

Siis ah toi otsatukka + oranssin punaiset huulet on niin upeen näköstä!! ♥ Ja kyllä sun meikkilookit on aina näyttänyt hyvältä, odotan innolla mitä tyylejä testaat! :) Itekki oon nyt kuukauden ajan hurahtanut kattomaan meikkivideoita, jospa jotain jäis pääkoppaankin :D

Vierailija (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

Kiva ja selkeä tutoriaali :) iteki oon alkanu viimeaikainen kiinnostumaan meikkauksesta :)

Ellaar (Ei varmistettu)

Tosi raikas ja kivannäköinen meikki:)

kanala (Ei varmistettu)

Minkä väristä kajaalia käytät?

Katipee (Ei varmistettu)

Demonstroida*

maaisu (Ei varmistettu)

Moikka! Mikä sävy sulla on tosta MACin concealerista? :)

en ymmärrä (Ei varmistettu)

Missä tässä on se heleys...? Ja mikä tekee tästä päivämeikin, käytetty kuitenkin aikalailla kuvausmeikin keinoja...

Kommentoi