Tutorial-video: Korostus ja Varjostus

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: L´Oréal Paris

 

Löysin contouring-meikkauksen reilu vuosi takaperin. Aurinko- ja hehkupuuterifanin oli äärimmäisen helppo innostua meikistä, jossa tuodaan kirkkautta kasvojen korkeisiin kohtiin ja saadaan varjoilla ilmeeseen lisää särmää. Ainoa miinus on se, että olen kohtalaisen laiska meikkaaja. En yksinkertaisesti jaksa kuluttaa aamurutiineihini aikaa tuntitolkulla. Arkimeikin tulee syntyä ihan maksimissaan 10 minuutissa.

Alla näkyvä meikki valmistui kuin valmistuikin kokonaisuudessaan alle 10 minuutissa. Helpon ja nopean kasvojen korostuksen ja varjostuksen toteutin L´Oréal Parisin uuden Infallible Sculpt -paletin avulla. Nestemäinen paletti sai ihon hehkumaan ja teki lopputuloksesta hyvin luonnollisen :) 

L´Oréal Parisin Infallible Sculpt -paletista löytyy peili ja hyödyllinen tutorial-vihko!

valmis contouring-look!

 

 

 

xx Sara

Kommentit

Aaaalina (Ei varmistettu)

Moi sara! Kuule asiasta kukkaruukkuun, mutta piti kysyä että minkä merkin rintsikoita käytät : D kun oon huomannu et sulla ne ei vilku minkäänlaisissa asuvalinnoissa, ja ite siis myös tykkään ettei olkaimet näy tms vie huomiota asulta! Eli siksi vähän outo ja nolo kyssäri! Sorge! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No kuule, käytän tosi usein avonaisemmissa topeissa wonderbran liivejä! :) Niitä ei saa Suomesta muuta kun tilaamalla netistä! 

Onkohan näin? Itse kesälomalla reissatessa törmäsin kyllä kyseisen merkin liiveihin. Tosin oli ihan yksityinen vaateliike se (kaukana pk-seudulta)..

saratickle
Tickle Your Fancy

Aah no joo. Voi olla. Mulle on vastattu näin, kun aikoinaan liivejä metsästelin Stockalta, Sokokselta jne. Eli tässä tarkoitettiin nyt selkeesti niitä suurempia ketjuliikkeitä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kärkkäisiltä saa!! :) ja myös Funky Lady nimisistä alusvaateliikkeistä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mitä!! :D No hyvä tietää! 

Kopion tähän nyt suoraan vanhan kommenttini, johon en aiemmin saannut vastausta.

Hei, ihan mielenkiinnosta ajatellin kysellä, että kun ostat kosmetiikkaa tai näihin kamppanioihin ryhdyt, niin mietitkö koskaan kyseisen brändin eettisiä arvoja ja lähtökohtia tuotteen valmistukselle? Ovatko esimerkiksi testanneet eläimillä jne.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tietysti näitä asioita tulee mietittyä :) En kai muuten yhteistyöhön lähtisi, ellen voisi seisoa brändin takana. Tämä on ehdottoman tärkeää niin minulle kuin itse brändillekin.

Tanyaaaa (Ei varmistettu)

Voi iik miten kauniisti osaat olla kameran edessä! Noi viimeset katseet oli niin ihanat olematta yhtään ylimieliset. Luonnolliset, iloiset, kauniit.

saratickle
Tickle Your Fancy

Äääk, kiitos <3 :)

Fanni (Ei varmistettu)

Olipa kiva video, oon niin huono tekemään korostuksia. Yksi kysymys, miten oot saanut sun kasvot noin hoikistuun/luuston näkyviin, olit ennen tosi pyöreä kasvoinen? Itsekin oon tosi pyöreä kasvoinen ja muuten suht hoikka, onkohan siihen mitään vinkkejä sulla antaa? Haluaisin kans hoikemmat kasvot :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tosi kiva kuulla! :) Kiitos palautteesta! Ihan kuules monipuolisella ruokavaliolla ja järkevällä liikunnalla ovat kaventuneet! :)

mmira (Ei varmistettu)

Jeee, vihdoin contouring-meikki jota jaksisin ehkä itsekin harrastaa, kymmenessä minuutissa kun syntyy oikeastaan meikki joka tilanteeseen :D Pakko siis ehkä testata.

Ja pakko kommentoida tota wonderbra-asiaa, pari viikkoa sitten kävin Helsingissä Stockalla ja sinne oli niitä ilmestynyt ihan muutamia päiviä sitten, eli sieltä löytyy :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee, tosi kiva kuulla! :) Ja kiitti vinkistä, mähän hyökkään sinne!

Kommentoi