TYMPII JO

Tickle Your Fancy

Aurinko paistaa ikkunoista sisään, lounasta popsitaan terasseilla ja vastaan kävelevät ihmiset näyttävät kaikkea muuta kuin maanantaimasentuneilta. Silti oma hymyni ei ole herkässä. Flunssaviikko numero kaksi käynnistyi juuri. Turhauttaa. Kyseessä on selkeästi sitkeämpi kaveri, johon eivät killereimmät rohdotkaan meinaa tehota.

Pahin on tämä vaihe kun on papereilla terve ja pystyy jo elämään tavallista arkea (lue istumaan toimistotuolilla), mutta huomaa hengästyvänsä 10 portaan jälkeen. Väsyttää, liikkuminen on hidasta ja olo voimaton. Ärsyttävää! Kroppa on levon tarpeessa, mutta mieli haluaa jo sille vuoden ekalle sortsilenkille. Tai salille! Voi vitsi, mitähän sinnekin kuuluu.

Viime viikolla optimistisesti varattu maanantai-illan treeni vaihtui äsken Viidakkokirja-elokuvaan. Katsellaan urheilua loppuviikosta uudestaan. Mougli pelastakoon päiväni :D

Ei muuta kun tsemppiä kaikille kanssasiskoille! Ja vertaistukea otetaan muuten avosylin vastaan!

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

Tasaraita

No täältä ilmoittautuu yksi samojen ongelmien kanssa painiva. Kauhea räkätauti iski reilut pari viikkoa sitten. Ensin nokka aivan tukossa yhden viikon ja seuraavalla sitten kauhea yskä. Perjantaina uskaltauduin jo salille. Ehkä päivän tai pari liian aikaisin. Olo oli kaikinpuolin hyvä vielä treenatessa kevyttä punttitreeniä, mutta treenin jälkeen oli kivat tärinät lihaksissa. Seuraavan päivän väsyneestä yleisfiiliksestä huomasin, että menin sinne salille vähän liian ajoissa. Nyt tässä arvon taas josko sinne jo uskaltaisi. Kevyitä kävelylenkkejä on tullut koiran kanssa jo tehtyä. Piinaavaan pitkiä on nämä nyt liikkeellä olevat flunssat ja se toipuminen vie kans jotenkin tosi kauan. Joten, I feel you. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo salin kanssa kannattaa kyllä olla extravarovainen! Mielummin ottaa varman päälle kun on poissa pelistä viikon lisää! Tsemppiä sinne, kyllä tää tästä :)

nakedtruth
naked truth

Täälläkin yks räkänokka, moro! Tulin kipeeks juuuust sopivasti vapuks ja parissa päivässä iski kunnon poskiontelotulehduskin! Nenä on niin tukossa ettei iltaisin saa unta eikä mikään oikein auta.. Täälläkin siis makoillaan sohvalla, juodaan inkivääriteetä ja katellaan netflixiä.. Tsemppiä ja paranemisia, flunssat on aika p*rseestä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nouuuu!! Blöööööhhh! Voimia sinne, kyllä me täältä vielä noustaan. Toivotaan, että kelit pysyis sinne asti! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sama homma, viime viikko sohvan pohjalla, tänään olo jo hyvä, mutta räkää ja yskää ja käheää ääntä riittää edelleen. Kauneimmat ilmat hetkeen enkä pääse juoksulenkille vasta talviunilta heräilleen lenkki-innostuksen jälkeen! No, onneksi ilmoista voin nautiskella kevyillä kävelyillä koiran kanssa :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa tutulta! Rauhallista käppäilymenoa ja ehkä penkillä istuskelua, pääsee siitä kelistä nauttimaan näinkin :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mieluummin tällä hetkellä ottaisin sun räkätaudin kun tämän oman oksennustautini, mikä alkoi yöllä. JA ei, ei ole krapulaa, olisikin :D!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jos yhtään helpottaa niin mullahan tää tauti puhkes samantien ruokamyrkytyksen jälkeen. Vietin vessassa kevyet 9 tuntia. Itkin ja oksensin vuorotellen :D

Vra (Ei varmistettu)

Täällä yks sairastaja! Helmikuun lopussa sairastuin mykoplasmaan ja sieltä asti hikiliikunta ollut vihelletty poikki. Todella hajottavaa, raivostuttavaa ja surkeeta. :'( Sairaspäiviä ja -viikkoja en jaksa enää edes laskea, masentuu vaan lisää. Kyllä tässä voiton puolella ollaan jo, antibiootit vedetty ja bakteeri ilmeisesti jo tapettu, mutta vielä on oireita (etenkin jos vähänkään menee hengästymään, syke ei saisi nousta vielä). Josko kesään mennessä pääsis takasin nauttimaan liikunnasta! Kyllä tän taudin voittamisen jälkeen arvostaa terveyttä ja liikuntaa vielä enemmän :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Huhhuh! Ei muuta kun supertsempit sinne! Aivan varmasti joo arvostaa ihan uudella tavalla. Motivaatiota 20 vuodeksi!! :D

Eeva123 (Ei varmistettu)

Täällä sama! Aivan hirveää!
Sairasviikko numero 3 keuhkokuumeen kanssa menossa. Sitä ennen oli influenssa, josta tämä ilmeisesti juontaa juurensa, koska lähdin liian aikaisin liikkeelle...
En ole päässyt liikkeelle kunnolla pitkiin aikoihin. En edes muista milloin viimeksi. Todella turhauttavaa ja masentavaa. Portaissa pitää pysähdellä välillä, ettei pyörry matkalle. Kesällä toivottavasti uusi yritys liikunnan suhteen.

Tsemppiä! Ei kannata lähteä liian aikaisin liikkeelle.

mmmari (Ei varmistettu)

Parin viikon flunssa kerkesi käväistä mullakin, viime viikolla pystyin muutaman kevyen tuntumalenkin vetämään. Ja tuo on aivan inhottavaa, kun käytännössä on terve, mutta sitten elimistö pistää vastaan pienimmästäkin rasituksesta (nimim. koulun portaiden yläpäässä ihan piippu. :D Tänään tosin ekaa kertaan tuntui siellä ylhäälläkin ihan normaalilta!)
Ja tuo flunssa vielä harmittaa, koska olin ajatelut ottamaan nyt taas kovempivauhtisia lenkkejä mukaan, mutta täytyy nyt hieman malttaa mieltään ja pitäytyä rauhallisimmissa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh, selvisit! Jes, nyt vaan iisisti liikkeelle. Malta vielä rääkkitreenien kanssa :)

Mä en ole uskaltautunut vielä urheilemaan, tosin huomenna iisisti hot bodybalancella liikkeelle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä ollaan kans samassa jamassa, just olin päässyt kunnolla treenaamisen makuun reissaamisen jälkeen, kalenteri on täpötäynnä tärkeitä menoja, keli on uskomaton ja töitä riittää (koulu onneksi on tältä vuodelta ohi!!!) niin kroppa päättää pistää pelin poikki ja nyt kaikki vapaa-aika vietetään sohvalla viltin ja nenäliinojen kera, mutta kuten mainitsit, papereilla olen terve ja eihän se auta muuta kuin painaa duunia viimeisillä voimilla:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ahh saakelin ärsyttävää :D Vihaan paperi-terveyttä! :D

Santsa (Ei varmistettu)

Viime maanantaina, kun heräsin sängynpohjalta kaktus kurkussa oli fiilis aika maissa. Tuntu, että kaikki muut ympärillä oikein pursus energiaa, hymyä ja fressiä ilmettä ja ite olit tän kaiken täydellinen vastakohta. Mun fiilistä kuitenki paransi se, et jaoit koko viikon samoja fiiliksiä ja itelle tuli ihan semmonen olo et on ookoo olla välillä kipee, vaikkei se kivaa ookkaa. Haha, ehkä oudoin kommentti ikänä, mutta parannus puhallus ja voi pian paremmin! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa paras ilo jaettu ilo :D Ihanaa ettei tarvi yksin sairastaa!

Sinne myös puhalluksia <3

. (Ei varmistettu)

Juu täällä samat meiningit! Huomenna lähtee viides päivä kuumeessa ja en voi kuvitella kuinka kauon flunssasta tulee vielä toipua... Laskis toi kuume nyt edes nii pääsis koulun penkille, nimittäin ei enää kestäis olla hirveesti pois.:/ ihan hirveetä tämmönen sairastelu. Niinku edellä mainittiin niin kyllä tän jälkeen osaa taas arvostaa liikkumista! Oli muute iha hirveetä katottavaa vappuna kaikkien mystoryt ja instat kun ite oot jumissa neljän seinän sisällä. Eiköhän tää pikkuhilijaa tästä, tsemppii!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Aääöäeeehhh niin rassaavaa! MUTTA asiat vois toki olla huonomminkin + pikku netflix-loma ei tee koskaan pahaa. Kyllä me täältä vielä noustaan, eiks! :)

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.fi

Täältä piisaa vertaistukea, tosin mulla vasta flunssapäivä nro 4 menossa, mutta silti.. Kamoja pitäis pakata, himaa siivota ja yrittää pitää pää kylmänä, kun joka kerta ikkunasta ulos kattoessa vaan vituttaa, kun ei pääse sinne juoksemaan tai kirmailemaan:'(

Tsemppiä ja toivotaan, että parannutaan molemmat pian&lt;3

p.s. oliks Viidakkokirja hyvä? Me ajateltiin mennä kattoo tällä viikolla:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi lade! No kohta koittaa espanjapäivät <3 Eiköhän me reissussa viimeistään tervehdytä :D

Viidakkokirja oli ihan hyvä, mut vähän erilainen kun odotin + liian vähän biisejä :D

Svi (Ei varmistettu)

Olen parhaillaan yliopiston vaihdossa ja täällä vietetyistä 9 viikosta olen kolmasosan maannut sängyn pohjalla flunssassa. Se on paljon jumppahullulle joka mieluiten viettäisi vapaa-aikansa uudessa vieraassa maassa seikkaillen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eihh! Voimahaleja sinne!

Kommentoi