Tyylejä Helsingin kaduilta

Tickle Your Fancy

Vietimme Jannin kanssa perjantaiaamua Helsingin kaduilla vaellellen ja kivoja tyylejä bongaillen. Olympuksen katumuotikanpanja saa siis jatkoa. Ensimmäisen osan löydät täältä.

Lämmin kesäpäivä kolean sadekauden jälkeen näkyi kaupunkilaisten vaatteissa: sortseja, t-paitoja, aurinkolaseja ja kaikilla mukana se asusteista parhain: hymy.

 

Nea

Nahkasortsit ja väriä lenkkareissa - mahtava yhdistelmä! Vaikka kokonaisuus onkin musta, tuo läpikuultava paita ja lenkkarit asuun kivasti särmää. Oululainen Nea kertoo saavansa inspiraatiota enimmäkseen blogeista. Suosikkivaatekauppoja ovat Bik Bok ja Zara.

Noora 

Pirteä printtipaita, pilkulliset löysät housut ja settiin sopivat silmälasit saivat huomioni. Ihanan iloinen olemus viimeistelee vekkulin asun! Noora kertoo pitävänsä mukavista ja löysistä vaatteista. Isot kauluspaidat ovat erityisesti hänen mieleen!

Julia

Kukkalippis ja rento letti näyttävät aivan mahtavilta yhdessä! Sporttisen rento asu toimii loistavasti vapaapäivänä! Julia kertoo rakastavansa kontrasteja: "tykkään pukeutumisessa kaikista kivosta jutuista, mitkä eivät välttämättä edes sovi yhteen".

Nämä ja muut kampanjaan kuuluvat asukuvat löydät katumuotikampanjan sivulta. Suosikkikuvasta kannattaa tykätä siis TÄÄLLÄ, sillä kaikkien tykkääjien ja lomakkeen täyttäneiden kesken (lomake avautuu kun tykkäät suosikistasi) arvotaan ensi tiistaina 10.6. PEN mini E-PM2 -kamera ja 25mm f1.8 objektiivi (palkinnon arvo 699,90 euroa).

Inspiroidu ja tykkää TÄÄLLÄ!

T.Sara

Kommentoi