TYYLI-IKONI?! SIIS MINÄ??

Tickle Your Fancy

Istuttiin poikaystäväni kanssa Bar 9:ssä torstai-iltana. Hesari oli jaettu puoliksi ja molemmat olivat uppoutuneet omiin puolikkaisiinsa. Dippasin ruiskolmiota soppaani kun huomioni keskittyi hetkeksi toisaalle. Puhelimeni näyttöön ilmestyi valo ja gmailin push-ilmoituksen otsikossa luki näin: Onneksi olkoon! Olet Zaland Style Iconsin paikallinen voittaja kategoriassa Female Style Icon of the Year. Ruiskolmio Tom Yum Kung keittoineen oli vähällä mennä väärään kurkkuun, kun kolmannella lukukerralla lauseen lopulta sisäistin. Liu'utin puhelimeni välittömästi poikaystäväni hesarin päälle ja osoittelin näyttöä vaan sormella kykenemättä sen kummempiin sanavalintoihin.

Siinä hetkessä tajusin, että tämä oli ensimmäinen kerta ikinä kun voitan jotain blogillani! Olen ollut seitsemän vuoden aikana ehdolla lukuisia kertoja erilaisissa kategorioissa, aina muodista hyvinvointiin, mutta voitto ei ole vielä koskaan kolahtanut omalle kohdalleni. Eikä tämäkään nyt vielä virallisesti koko kilpailun voitto ole, mutta paikallisessa sarjassa nyt kuitenkin :) 

Sain jälkeenpäin kuulla, että kisa oli Suomen päässä todella tiukka ja se ratkesi lopulta lukijaääniin. Huh. En voi muuta kuin kiittää teitä tyypit. Ette uskokaan miten hyvän mielen olette minulle (jälleen kerran!) saaneet. KIITOS <3

Tänään starttaa siis toinen, viikon mittainen äänestyskierros, jossa on mukana kaikki pohjoismaiden voittajat (terve mitä nimiä!)! Lopulliset voittajat julkistetaan ensi kuussa Kööpenhaminassa järjestettävässä gaalassa. Teidän lukijoiden äänillä on jälleen todella suuri merkitys, ja siksi pyytäisinkin teitä äänestämään meitä Suomen ehdokkaita, sillä nyt jos koskaan on aika näyttää, että täälläkin osataan! Best Style Icon Male sarjassa on mukana Suomesta Arttu ja Best Newcomerina kilpailee Janita. Huikeita tyyppejä molemmat! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan peräti 1000 euron arvoinen lahjakortti Zalandolle.

Äänestämään pääset TÄÄLLÄ. Me arvostetaan teidän tukeanne ihan älyttömästi. Jättimäinen kiitos jo etukäteen kaikille <3

Pictures: Elisa Lepistö // Make up: Nina Söderling

 

Dress Zalando (here*)

heels Zalando (here*)

bag H&M

(*adlink)

 

// OMG. They told me last week that I WON (??) the Female Style Icon of the Year/Finland on Zalando Nordic -awards. WHAT?! When it comes to blogging it's my first won ever. I'm so thankful for you guys, thank you so much for believing in me. The next round is international and you can vote for our Finnish team here!  

 

xx Sara

Kommentit

Alexa D. (Ei varmistettu) http://www.alexadagmar.com

No todellakin oot siis! Mä tsemppaan teidät suomityypit voittoon, otetaan tänne triplakultaa! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeeee <3 <3

Milla K (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/lackofcolour/

En varmana oo ainoa joka on sitä mieltä että JO OLI AIKAKIN VOITTAA!! Tyyli-ikoni sie nimenomaan oot :) &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

haha IHANA Milla! <3 <3 Ja herranjumala SINÄ OLET. Mä en tiedä missä pöpperöissä mä oon ollut kun tajusin pian postauksen julkaistuani jättäneeni sut mun tyyli-ikoni postauksesta ulos, mutta eipä hättää, uusi on jo tekeillä, ja siellä sä todellkin oot! ENSIMMÄISENÄ!! :D <3

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Nämä kuvat, vau !!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kuuluu Elisalle! <3 :)

Endorfiinikoukussa (Ei varmistettu) http://www.endorfiinikoukussa.com

En ikinä äänestä tällaisissa, mutta nyt oli pakko. &lt;3

Pakko antaa myös tunnustusta sun blogista. Sun blogi on ollut jo vuosia yksi harvoista, jonka postauksia klikkaan aina heti lukemaan. Sä oot hyvä, tosi hyvä siinä mitä sä teet - oli se sitten pukeutumista, hyvinvointia, kirjoittamista tai valokuvaamista!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi Elina miten kauniisti sä osaat aina sanoa! Kiitos ihan hurjasti, nämä sanat todella merkkaa mulle paljon <3 Oot huippu, haleja!

Ellaelers (Ei varmistettu) http://ellaelers.indiedays.com

Voi muru oon näääääääääin iloinen sun puolesta!! Oli aikakin perkele! :')&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

äääää <3 Sinä ihana!!

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

Onneksi olkoon, ansaitset voiton!! :--)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kata <3

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Kyllä sie Sara olet tyyli-ikoni! Ainakin miulle ja uskon samalla että todella monille muillekin. Meni täysin oikeaan osoitteeseen tämä voitto ja nyt pidetään sitten jatkon kannalta peukkuja kovasti pystyssä! Onnea!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi Marianne, miten ihania sanoja. Kiitos äärettömästi <3

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Todellakin voittaja-ainesta!! Ja äänestetty!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos hurjasti <3

Pilliina (Ei varmistettu)

No siis vihdoin! Sä oot kyllä niiin ansainnu tän voiton. Tiedätkö kun ihminen on ihan ihmisenä jo niin huipputyypin oloinen ja siihen päälle toi sun huikee tyyli. Niin siisti. Onneaonneaonnea!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh, kiitos ihan älyttömästi. Te ootte kyllä ihan aarteita siellä ruudun toisella puolella, vitsi mitä tyyppejä! <3

sinii (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa! Onnea! Nyt kaikki äänestämään nämä suomailaiset huiput voittoon &lt;3
Eritoten Sara :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeee!!! Kiitos <3

voima-Milla (Ei varmistettu) http://www.voimavahtila.fi/

Onnea!
Mä niin rakastan tota mekkoa!!! Jos haluat siitä eroon, tässä on yks potentiaalinen ostaja (jos on oikean kokonen) :D :D :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Minäkiiin! Tää lähti jo kiertoon meidän perheeseen. Ehkäpä joku päivä oon valmis myymään ;)

ppaulau (Ei varmistettu)

Superisti onnea!! Meni täysin oikeaan osoitteeseen :-)

Ilari og (Ei varmistettu)

nojoo siit nahkamekosta tuli mieleen matto se mut tää asu on tosi magee eiks tää ollu jlolla tai siis samantyyline nkuiteeksii mut nyt sopii kyl tosi hyvin sun hisuten kaa ja sulla ei oo niitä laseikaan toki omaa tunnelmaa nyt luo kun o ntietynlaienn musa päällä tässä taustalla :) tiiäks vähän toisnelasielal taustalla tost ois tullu viellä mageempi kuva ja sit mietin viellä sitä kun sulla oli tossa lala jok uvaate alla tai tolalnen pinkki ja mietin kyl et mtiä jso sitä ei ois ollu ymmärän jos stregiset paiakt näkyy mut sun iho ois hekä tunno siihen viellä lissäää :)

Kommentoi