ULOS TÄÄLTÄ

Tickle Your Fancy

Kesällä kaikista siistein juttu on se kun aikaa voi viettää ulkona. Olla vaan ulkona. Vapaapäivälle ei tarvitse sen kummemmin suunnitella ohjelmaa, senkun hyppää vaan aamusta pyörän selkään, istuskelee puistoissa ja syö lounasta terassilla. Ulos on se itse määränpää, ei siirtymävaihe tai lenkkeily-ympäristö kuten muina vuodenaikoina.

Vietettiin Jannin kanssa molempien vapaapäivää ulkona ihan aamusta iltaan asti. Pyöräiltiin varmaan yli 30km, loikoiltiin viltillä, syötiin lounasta Dönerin terassilla, treenattiin puistossa ja käytiin valkkarilasillisilla Hernesaaren rannassa. Kellon tullessa 22 ei vieläkään maltettu mennä kotiin, vaan käytiin ostamassa karjalanpiirakoita, joita sitten mussutettiin puiston portailla Kalliossa samalla kun keskusteltiin elämän kummallisuudesta. Tällaiset päivät antavat niin paljon!

top Monki* / sunnies Triwa* / sandals Nelly* / shorts 2hand (*=gifted) 

 

 

The pictures are from last week when me and Janni both had a day off. The weather was so nice that we decided to spent the day outside. We were riding with our bikes around the city, eating lunch outside and enjoying a glass of white wine in a sunset at the Hernesaari beach. Spending time outside is probably the best thing summer has to offer. You don't actually have to go anywhere or plan anything that special. Just pack a picnic and go outside.

 

Pictures: Janni / Just My Imagination

T. Sara

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Mäkin ootan kovasti et alkais sellaset kesäkelit et pääsis vihdoin olee kunnolla ulkona aamusta iltaan ilman et mukana on takki, kaulahuivi ja sateenvarjo... :D

anskuu (Ei varmistettu)

Ihanan piristäviä kuvia! Kiva, että jossain paistaa aurinko, täällä saa taas vissiin odotella kesää ainakin ensi vuoteen :D Tai no, olihan täällä kaks (ihan) lämmintä päivää...

Kommentoi