ultimate fanitusta

Tickle Your Fancy

Käytiin eilen kattomassa pitkästäaikaa lätkää! Se ite varovainen peli ei 1-0 loppulukemineen ollu kovin viihdyttävää katottavaa mutta onneks mun oikeella puolella istu ultimate jokerifani jonka fanilauluja, jatkuvaa naama punasena tuomarille kiroilua ja pohjoseen osottavia keskisormia oli just viihdyttävää katsoa :D Mä en oo ite ikinä fanittanu oikeen mitään ihan täysillä. Joo ne spaissarit/bäkkärit/hanson mutta ei sekään ollu semmosta mä tapan itteni jos ne hajoaa -meininkiä. Siisti kattoa vierestä kun joku on ihan sata lasissa intohimosesti messissä ja fanittaa jotain noin lujaa! :D Mäkin haluun!

Hain eilen postista Daniel Wellingtonin uuden kellon! Teillä on nyt mahdollisuus tilata DW:n klassikkokelloja täältä 15%:n alennuksella kun kirjoitatte alekoodiksi tickle :)

ihanaa :D

Buutsit on Biancosta mun bloggers favorite-mallistosta!

Panorama kuvaa Hartwallilta, Jokerit-JYP!

T.Sara

Kommentit

mmö (Ei varmistettu)

selkeesti näkyy sun tekorusketus rajat..

mmö (Ei varmistettu)

selkeesti näkyy sun tekorusketus rajat..

leppäkerttu (Ei varmistettu)

hei onko toi kello tuolta naisten mallistosta tuo ruskea? :) ihana!

Sandra (Ei varmistettu)

Ihana toi naurukuva, sä oot ihan hiton söpö :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

EI!!!! Äh, oon ite tänään pitäny noita kenkiä jalassa vaikka kuinka kauan ku kävelin ympäri biancoa; 'mitämäteen, mitämäteen...', ku niiiin tekis mieli mutta kun no money no funny! Ovat nimittäin aika järkyttävän ihanat. Ja sinä oot aika järkyttävän söpö taas!

Ifk (Ei varmistettu)

Hyi jokerit

Mirjam (Ei varmistettu)

noi kengät!<3

T. kenkäfriikki....

capture-dreams.blogspot.com

Lauralalala (Ei varmistettu)

Noi bootsit on aivan ihanat !! Pakko lähtee kattoo vaikkei ehkä kannattais, voi olla petolista..

Sun asu on myös ihana, himo armeijakuosisiiin juttuihin vaan kasvaa.

http://lauranpienipaivakirja.blogspot.fi/

anni (Ei varmistettu)

Ihanan piristäviä kuvia!:) tosin..Jyp kyllä vie tänäkin kautena mestaruuden, jokerit ei maha sille mittään ;) terveisin JYP-fani Keski-Suomesta!

Elisa (Ei varmistettu)

hahah, sain hyvät naurut tosta jokerifani-jutusta, ku itehän kannatan vaa tepsiä;))

Shalala (Ei varmistettu)

Voi että! Täältä kotkasta löytyy yks Jokereita ihan kybällä fanittava tyttö! On se kyl upeeta kannattaa niin ihanaa seuraa ja et arvaakkaa kuinka iloseks sä mut sait tällä postauksella. Minä,Me,Jokerit! :) ihanaa loppusyksyä sulle!

aippe (Ei varmistettu)

Lätkä on kyllä ihan parasta!! Vaikka Kärpät onki mun joukkue... :D
Mut pakko kehua sun takkia, ihana, oon ettiny just ton tyylistä itelle!

http://doooo-it.blogspot.fi/

turnipsi (Ei varmistettu)

Moi Sara, kerrotko millä periaatteella merkitset jos postaus sisältää mainoksia, jos sellaisia on? Kysyn kun bloggaajilla on jos jonkinnäköistä kukkaa ja tähteä ja palloa ties minkä sanan perässä, I´m confused... :)

riika (Ei varmistettu)

Oon jo jonkin aikaa miettinyt uuden kellon hankintaa ja nuo Daniel Wellingtonin kellot miellyttää ulkonäöllisesti mua paljon! Kuinka pitkään tuo alennuskoodi on voimassa? Oon tässä meinannut tehdä tilausta, mutta mua hämmentää tuo verkkokauppa vähäsen. Olen siis antanut kassalla tuon alennuskoodin, mutta sivun yläreunaan tulee punaisella teksti 'Annettu alennuskoodi ei ole voimassa.'. Kuitenkin loppusummaa tarkastellessa alennus on annettu. Uskon kyllä, että alennus annetaan, mutta ajattelin kuitenkin mainita tästä sulle. :) Kiitos, että blogisi kautta on mahdollista saada pientä alennusta! :)

tiia (Ei varmistettu)

Nyt tulee tyhmä kysymys mutta minkälaiset nuo sun sukkahousut on? :D eli mikä denieri ym? oon ettiny just tuollasia, mustia ja kuitenki vähän läpikuultavia mutta kaikki on aina ihan liian tummia!

Kommentoi