Under my umbrella

Tickle Your Fancy

Sateenvarjojen alla käveltiin tänään perinteisille lauantai aamupäivän kaupunkikahveille Kotkan keskustaan. Kerrankin varjot oli mukana, en ikinä muista ottaa. Yleensä sateenvarjon roolissa nähdään laukku tai äkkiä jostain napattu ilmaisjakelulehti, mutta tällä kertaa siis ihan kunnon ehjät sateenvarjot (mutta nää olivatkin mun vanhempien).

Silloin harvoin kun muistan ottaa varjon mukaan  ja räväytän sen siinä kaatosateessa auki, sojottaa lähes poikkeuksetta muutama rautasakara erinäisiin ilmansuuntiin. AINA rikki. Miksen heitä rikkinäisiä pois? Joka kerta pelkään pahoinpiteleväni jengiä niillä rautatikuilla. Lisäksi mun sateenvarjot on aina niitä kämäsimpiä, jotka päättää tuulessa silloin tällöin kääntyä väärinpäin. Sen oikein päin kääntäminen on aina yhtä nöyryyttävää! Plus yhdessäkään omistamassani varjossa ei taida olla jäljellä sitä "käsipidikettä", pelkkä keppi vaan, mistä pidetään kiinni.  Mikään ei oo siistimpää kun tulla kaatosateesta vaikkapa vaatekauppaan ja samalla vaaterekkejä kolutessa roikottaa läpimärkää ja uhkaavan näköistä sakarasojotin varjoa pelkästä kepistä. Suojapussit oon nimittäin hävittänyt jo aikoja sitten.

Uuden sateenvarjon ostaminen on ollut TO DO -listalla naurettavan pitkään, en oo vaan saanut aikaseksi. Tylsä, mutta sitäkin tarpeellisempi ostos. Nyt se on kyllä hankittava, uusi jämäkkä sateenvarjo. (huom. sen sijaan, että olisin tältä reissulta ostanut uuden sateenvarjon, ostin hatun. Niitä kun mulla ei montaa ennestään ollutkaan...)

Uutta vaatekaapin sisältöä Cubukselta :)

vaatteet cubus (saatu), kengät Zara

 

T.Sara

Kommentit

saratickle
Tickle Your Fancy

jes! kiitti vinkistä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha hyvä kuulla että täältä löytyy muitakin :D kiitti kovasti :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oi kuulostaa hyvältä! mulle myös tommonen! ja muovipussi kuulostaa hyvältä myös. Hyviä vinkkejä! Pitää käydä benettonilla :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Lindexissä on muuten tosi kivoilla kuoseilla varustettuja sontsia! Mee tseggaaaa! Toi hame on niin kiva :)

Tiia (Ei varmistettu)

Haha mul o iha sama juttu noitte sateenvarjoje kanssa..mullaki sojottaa se rautasakara jo aika pahasti, jote käännän sateenvarjo niin et takana kävelevät ei nää sitä. :DD haha.
Mut ihana asu ja noi cubukse ostokset myös!

saratickle
Tickle Your Fancy

joo siksi se mullaki usein jätetään vaan naulakkoon :D mielummin kastun ilman sontsaa kun niin että sakarat sojottaa ja varjo on väärinpäin ja kastuu silti! haha!

Reppu on kyllä ihan huippu! kiitti :)

aa (Ei varmistettu)

itsellänihän on benettonin 8,5-vuotias sateevarjo, joka on ollu kovalla käytöllä kaikki vuodet. ihmettelen itekki miten se ei oo menny rikki :D hyvin sijoitetut 10 euroa. ite myös käytän aina ihan perus muovipussia sen säilömiseen (ei laukku kastu, ei tarvi survoa siihen sateenvarjon omaan pikku suojapussukkaan eikä tarvi märkänä kantaa kädessä aka unohtaa joka paikkaan)

Silje (Ei varmistettu) http://siljethereses.wordpress.com

Oih mikä ihana reppu! :)

emm (Ei varmistettu)

Ui onks toi yks paita mis näkyy seeprakuvioo semmonen musta pusero jos on napit takan ja hihat seepraa? Tuli vaa mielee ku ostin ite yks pvä semmosen hih ja oon ihaillu ain sun tyylii et hauska jos ois sama vaatekappale!

Em (Ei varmistettu) http://sk1nnyjeans.blogspot.fi/

Haha voi Sara mulle käy toi prikulleen sama homma aina sateenvarjojen kanssa! :---D Täten oon vaan luovuttanu ja jättäny sen sontsan suosiolla aina himaan.. Ihana reppu btw!

saratickle
Tickle Your Fancy

hähäää sama paita!! :) ihana sinä!

Zammm (Ei varmistettu)

upea ihana kaunis..... eli uik! :D

ama (Ei varmistettu)

Yleensä en blogeihin saa aikaseks kommentoida, mut nyt on pakko! Espritin sontsat on älyttömän hyviä! maksaa n.15€ ja niissä on suojapussit mukana! Oma kestäny nyt yli kolme vuotta, vaikka yleensä tuppaa hajoomaa alle kuukaudessa :D Plus värit on ihanan pirtsakoita!
ps. Oon lukenu blogias varmaaki 3 vuotta ja edelleen se pysyy lemppareissa! Oot ihanan positiivinen ja suorasananen, jatka samaa mallii! :)

Kommentoi