UNISSAKÄVELIJÄ

Tickle Your Fancy

Kipeät lihakset yhdistettynä edellisyönä nukuttuihin ruhtinaallisiin viiden tunnin uniin (kyllä, olen katsonut Arne Dahlia klo 1.30 asti yöllä ja sen jälkeen jännitystärinöissäni pelannut puhelimella vielä 2048-peliä. Ps miten voi olla niin hyvä sarja?!??). Töööööt.

Oikeastaan nämä alla olevat otokset kuvaavat tämänhetkistä olemustani varsin maineikkaasti. Tuo unisen rauhallinen värimaailma kuvastaa lähes täydellisesti tämänhetkistä vireystilaani ja vilkkaampaakin vilkkaampaa ajatustenlentoani. Yöpuvunhousuilta näyttävät kollarit ovat kuin piste iin päälle. Tööööööt vol 2.

Ps. tuli mieleeni taas se yksi luomakuntamme isoista mysteereistä: MIKSI unissakävelijät piirretään aina kävelemään kädet ojossa, vaikka eiväthän he oikeasti niin kävele? Pps. Eiväthän? :D

coat Weekday / shirt Gina Tricot / sunnies Ray Ban, sunglasses shop* / pants Zara / shoes Adidas, Stadium (*=gifted)

My gosh I'm tired!! I got like few hours of sleep last night and why is that? Because I'm hopelessly hooked on this swedish TV series called Arne Dahl.  Can't help but watch these episodes every damn night!! :D

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

T. Sara

Kommentit

Emilia (Ei varmistettu)

Kiva asu! Ja mulla on tosta unissakävelystä omia kokemuksia,kun pienenä mulla oli kuulemma tapana kävellä vanhempien makkariin, tuijottaa heitä hetken ja juosta sitten takas omaa huoneesee. Aika karmivaa. :-D Ja kädet ei ollu ojossa!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha huikeeta! :D Ties vaikka itseki kävelisi öisin, muttei vaan kukaan oo huomannu

Jenni (Ei varmistettu) http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Multa niin puuttuu vaaleanharmaa takki. Törmään sellaisiin aina kun etsi inspiraatiota asuihin, enkä vieläkään ole saanut hankittua sellaista :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa harmaa takki on klyllä klassikko! :D

Janette (Ei varmistettu)

Ihanan rento asu! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Ihanan soft asu! Tuo takki on helmi, ja tuon tyyppisiä verkkkarihousuja olenkin etsinyt. Ovatko ne ihan Zaran liikkeestä? Miksi en koskaan näe urheiluvaatteita siellä?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Noilla pöksyillä on ikää joku 4 vuotta, mutta samantyyppisiä tulee Zaraan iana silloin tällöin! :) Verkkahousut on parhaitaaa!

P (Ei varmistettu)

Aika kiva unissakävelyasu, tykkään! ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! Tämmösissä mä aina painelen kädet ojossa (Y)

Koukuttunut (Ei varmistettu)

En tiiä pitäiskö kiittää vai olla vihoissani tosta sarjavinkistä, sillä enhän mä nykyään päivisin muuta teekkään ku makaan sohvalla tuijottaen tota sarjaa.:D Pakko heittää sama kysymys, miten voi olla noin hyvä sarja?? Vaikka ei sinänsä yllätä, koska oon ollu elämäni aikana koukussa aika moniin muihinki tanskalaisiin ja ruotsalaisiin sarjoihin. Siellä vaan osataan! MUTTA itse asiaan: ootko löytäny jostain Eurooppa Bluesin jälkeen tulleita jaksoja? Toihan pyörii nyt Ylellä, mutta en malttais luonnollisestikaan oottaa niitä tulevia jaksoja vaan haluisin ne kaikki jaksot käsiini nyt heti!!

Kommentoi