Urbaanimpi treeni

Tickle Your Fancy

*adlink

HUOM!! Muistuttelen vielä, että tämän päivän lukijalenkin aikataulua on mun sairastapauksen vuoksi siirretty! Uusi juoksupäivä on 8.6! Toivottavasti moni pääsee mukaan. Eventti löytyy TÄÄLTÄ. Welcome!!

 

Kuntosali, lenkkipolku ja puisto ovat niitä tyypillisiä paikkoja treenata, mutta eivät missään nimessä ainoita. Oletko kokeillut vetää tabataa lastauslaiturilla, juosta lenkkiä junaraiteiden vierellä tai lyödä golfpalloja vanhalla tehdasalueella auringonlaskussa? Vapauttavaa!

Sisäinen urheilijani herää kun treeniympäristö on kuin suoraan urheilumerkin mainoksesta. Rakastan ideoida ja mukautua haastaviinkin ympäristöihin: mitä kaikkea ympäriltä löytyvää voi hyödyntää treenissä? Mäkisprinttejä tyhjällä parkkirampilla, boksihyppyjä konteilla, punnerruksia lastauslaiturilla, leuanvetoja rappusissa ja käsilläseisontaa betoniseinää vasten.

Urbaani treenitunnelma on parhaimmillaan ilta-auringossa. Kerää muutama ystävä mukaan, ottakaa matkakaiutin messiin, hölkkäilkää sopivalle spotille ja päättäkää liikkeet kierroksineen.

Ps. RnB ja räppi on se juttu. Beyoncen 7/11 -biisi täysillä repeatille ei ole myöskään yhtään hullumpi idea! :D

top here* // pants here* // shirt Björn Borg 

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

sarasa (Ei varmistettu)

mitä eventti tarkottaa?

saratickle
Tickle Your Fancy

googleta! ;)

Tasaraita

Googletin. ;)

"Eventti saa tapahtumaan! Eventti on Itä-Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan tapahtumatuottajien ja palveluntarjoajien uusi kohtauspaikka."

saratickle
Tickle Your Fancy

Kymenlaakso maailmankartalle!

Kommentoi