Uuden viikon iloja

Tickle Your Fancy

 

Meidän Yksillä-podin nauhoitukset alkavat tänään ja eka jakso on ulkona jo keskiviikkona 12.9! Perustettiin uuden tuotantokauden kunniaksi podille oma Instagram-tilikin: @yksilla. Ei ihan mikään tavallinen tili btw,  sisältö on tyyppiä "kun nukahdin metroon" ja "kun suihkurusketus meni pieleen" :D Melkein yhtä fiiliksissä uudesta sensuroimattomasta instatilistä kuin itse podista hahhah.

Kasvohoito <3

Habitare-sisustusmessut, pakko käydä inspiroitumassa!

Poikaystäväni sisko menee naimisiin lauantaina, jihuu! Näistä tulee ihan mielettömät kekkerit. Niin paljon tuttuja ja hyviä tyyppejä! Enää tarvitsee päättää minkä mekon valitsen vaatekaapista päälleni. Vai pitäisiköhän lainata joltain?

Olen keskiviikkona menossa Eva Wahlströmin nyrkkeilytreeneihin. Apua miten siistiä?!

Kokoonnutaan kaveriporukalla huomenna iltapalalle pitkästä pitkästä aikaa.

Kävin hakemassa toiset sohvanpäälliset ullakkovarastosta. Ajattelin katsoa millaiseksi kodin ilme muuttuu erivärisellä sohvalla.

Samalla reissulla hain säilytyksestä kasan syysneuleita. Miten kiva niitä on yhdistellä kevyisiin alaosiin! Syyskuu on paras pukeutumiskuu!

Sain postikortin Italiasta, ihana piristys!

Pääsen loppuviikosta vihdoin testaamaan Tannerin aamiaisen!

Olen aika fiiliksissä tästä kasin maissa laskeutuvasta pimeydestä. Ajattelin polttaa tuoksukynttilöitä niin paljon kuin mahdollista. Jopa aamuisin <3

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Olin viikonloppuna hautajaisissa. Ne muistuttivat minua siitä, että elämä voi loppua koska tahansa. Jopa ennenaikaisesti, kuten tässä tapauksessa. Asioita on syytä tehdä nyt, ei kymmenen vuoden päästä. Poisnukkunut henkilö oli mainio esimerkki ihmisestä, joka osasi nauttia elämästään. Niistä pienistäkin jutuista. Harrastaa paljon, pitää ystävät ja perheen lähellä, pysyä positiivisena ja tehdä päätöksiä ilman epäonnistumisen pelkoa. Kiitos, että sain aikoinaan tavata sinut. Lepää rauhassa. 

 

xx Sara

Kommentit

Miia M (Ei varmistettu) https://www.instagram.com/miiamata/?hl=fi

Piti klikata ihan salamannopeasti tätä postausta, niin upea oli heti tuo ensimmäinen kuva! Ihanan inspiroiva postaus muutenkin &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3 Ihana kuulla <3

Eeeee (Ei varmistettu)

Mistä tämä ihana neule on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulemma vuosien takaa Bik Bokista, mulla vaan lainassa :)

kepaliini (Ei varmistettu)

Kysyisin liittyen Zalandon yhteistyöhön, että löytyykö teidän bloggaajien tyylisuosikit jostain kootusti Zalandon sivuilta? Eli kun uudemmassa postauksessa pääsin suosikkeihisi laittamasi linkin kautta niin voiko ne löytää myös ilman tuota linkkiä? Olisi kiva katsoa myös muiden bloggaajien valintoja mutten itse hakemalla enää löydä.

Kommentoi