Uudet hiukset - Long & Blond

Tickle Your Fancy

Nyt riitti! I give up!! Tilasin Rapunzel of Swedeniltä 3kpl tätä ja 3kpl tätä, molemmat 50cm teippihiusta (kuvat alla). Hiusteni pituus on ollu kesästä lähtien 40cm, eikä läheskään näin vaaleaa, joten jonkulaista muutosta luvassa lähipäivinä :)

Teippihiukset on tosi iisit laittaa, mä oon nakittanu esim siskoni aika useesti tähän hommaan. Noissa tulee ne teipit valmiiksi paikoilleen leikattuina, joten operaatio ei vie kauaa :) Mulla on teippihius pysyny aina sen 2kk. Tän jälkeen niihin samoihin hiuksiin leikataan vaan uudet teippipalat ja ei muuta kuin takaisin juuren kiinni!

Tässä on kuvia toissakesältä, jolloin mulla oli tota ihan samaa tukkaa päässä! Aurinko on varmaan vaalentanu jonkun verran. Mutta joo, on nää vaan aika ihanat :) Muistattekos tällaisia kuvia?

 

Sisältää mainoslinkkejä

 

T.Sara

Kommentit

jannni (Ei varmistettu)

muistan kaikki kuvat/asut! ekan kuvan asu on ihana :) kesä vois kyl tulla jo!

jannni (Ei varmistettu)

muistan kaikki kuvat/asut! ekan kuvan asu on ihana :) kesä vois kyl tulla jo!

ciiri (Ei varmistettu)

Ihan sika ihanat hiukset!!! Vaaleet sopii sulle nii paljo paremmin!:-) Nyt tekis miel itekkii värjätä vaaleeks..:-D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

jannni, eikä! mullaki kyllä palautu heti mielee :) No samaa mieltä!!

ciiri, voi kiitti! hahaa katotaan, toivottavasti tulee hyvät! :) Hei ei muutaku värjäämään ;)

-Sara

Alina1234 (Ei varmistettu)

upeita kuvia, etenki ihan ensimmäinen ! just palautin kyseiseen firmaan yhet teipit kun oliki väärä sävy. arvaa vaa saitko mulle innon koittaa tilata uudestaa!??? damn you!!:D

emss (Ei varmistettu)

Aivan ihana toi vaaleampi tukka, peukku!!

minniee (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kysyä, sillä ulkoisesti kroppas on muuttunu hurjasti massan/lihasten lisääntymisen myötä, mutta etkö koskaan kaipaa laihempaa kroppaasi? Näytät nytkin super hyvältä ja terveeltä, mutta omaa silmää miellyttää myös "entinen" kroppasi!

elssuuuu (Ei varmistettu)

hitsi vie sara!! oot ollu aivan älyttömän upee, miten oon voinutkaan unohtaa o.o hehe oot sä nytkin :) ja aina ollu jaajjaajjaaa

Linda-- (Ei varmistettu)

Hei :) Osaatko sanoa kummasta, teippi-vai klipsipidennyksistä näkyy kiinnityksen kohta helpommin? Tarkoitan tilanteita, kun tukka on esimerkiksi kiinni? ps. Sulla on ihana blogi, ja upea kroppa <3

Jewnii (Ei varmistettu)

Moikka! Millä keinolla otat vanhat teipit pois? Itellä meinaa jäädä ne vanhat teipit päähän, vaikka laitan mitä aineita :/

emmainkeri (Ei varmistettu)

Oi muistan! Aaahoooh voi että, niin paljon lemppariasuja! 2, 3, 5, 7 ja 9 siellä kärjessä. Haaveilen itekin pidennyksistä, ne olis niin kätsyt kun haluaa vaikka nutturaa, omat sileät ja lättänät ei tunnu millään riittävän. Voi ettää. Ootan niin innolla kuvia tuloksesta, noi sopii sulle nimittäin ältsihyvin. Noissa joissakin kuvissa näkyy kyllä ihan selkeästi se oman hiuksen ja pidennysten raja. Ja heeei mulla on ikävä sun vanhaa otsistakin, se suoraan alas oli hyvä! (vinkvink)

helmika (Ei varmistettu)

Aaa kesäkuvia! ja hahah, huomas kyllä heti muutoksen tähän sun nykyseen kroppaan! ;)
Sulle sopii kyl niin älyhyvin noi kaikki päähineet,pannat ym!

Ihanasoomalainennainen (Ei varmistettu)

Ihana Sara!

Laajempi postaus näistä pidennyksistä olis ihan huippujuttu! Semmosta perusjuttuu, miten ne laitetaan, miten hoidetaan et pysyvät mahdollisimman pitkään hiuksissa, mistä kannattaa tilata ja kuinka paljon, whatever sulle nyt tulee mieleen aiheesta! Ihastuin näihin kuvien kutreihin tosi paljon ja saattaa harkinnassa olevan clip-onit vaihtua teippeihin jos kerta on niin helpot ;) en tiiä oonko jotenkin vainoharhanen yksilö mutta kaikki keskustelupalstojen arviot kierrän kaukaa, tuntuu että ihmiset on siellä huvin vuoksi ja ilman mitään syytä ja kokemusta haukkumassa millon mitäkin!

Mimmikoo (Ei varmistettu)

Toi vaaleatukka on aivan ihana!! Itekki ajattelin kesäks värjäillä vähän vaaleampaa lookkia(:

ps. Näytät ihan Christina Aguileralta muutamassa kuvassa!! Ihana sinä(;

CAROLIIIIINA (Ei varmistettu)

Ei hitto mä haluun kanssa! Oon tällä hetkellä etelä-amerikassa missä porukka huutelee koko ajan perään vaaleiden hiusten takii ja oon ollu jo lähes valmis värjäämään hiukset tummemmiks mut sä just pelastit mut! Nyt mä vaa haluisin mun tukan vaaleemmaks ja pidemmäks!

CAROLIIIIINA (Ei varmistettu)

Ei hitto mä haluun kanssa! Oon tällä hetkellä etelä-amerikassa missä porukka huutelee koko ajan perään vaaleiden hiusten takii ja oon ollu jo lähes valmis värjäämään hiukset tummemmiks mut sä just pelastit mut! Nyt mä vaa haluisin mun tukan vaaleemmaks ja pidemmäks!

Sannnni (Ei varmistettu)

Moikka!
Oon suunnitellu, että tilaisin kans noita pidennyksiä. Aiemmin mulla on ollu ebayn kiinan ihmeitä ja oon ollu niihinki ihan tyytyväinen. Onko noi oikeesti niin hyvät kun hehkutetaan? Meneekö huonoon kuntoon? Haarottuuko latvat? Onhan se kiinni hoitamisestakin tietysti.. Mulla on ollu klipsit iät ajat ja ne on kyllä kätevät verrattuna sinetteihin ainakin. Kaljuuntuuko oma pää noilla teipeillä? :D Vois kokeilla niitä välillä, mut sit jos ne onkin ihan surkeet niin suututtaa!
Ja kiitos ihanasta blogista! Sun juttuja on kiva lukee kun oot niin positiivinen! Moni blogi on menny vuoden sisään pilalle mutta sua jaksaa seurailla joka päivä!

Kommentoi