Uudet Levikset

Tickle Your Fancy

Kun viime sunnuntaina heitin kirppiksen jälkeen kamoja ilmaisjakelupisteelle, osui rekissä silmääni vaaleat levikset, joita oon tässä jo tovin jos toisenkin hakenut. Farkut olivat sopivat ja vielä ilmaiset! Mulle ei ikinä käy mitään tällästä munkkia!

Pari päivää oon tässä nyt miettiny että säästääkkö housut saksikäsittelyltä vai pitäisikö leikata polviin reikä tai vetää ihan kunnolla sortseiksi? Mitäs mieltä siellä ollaan?

Pakattiin laudat ja rinkat ja sullottiin eilen illalla ittemme vuokrattuun partyvaniin. Ajettiin yön yli Rukalle, edessä perinteinen Wappulounas! Meitsi tietysti sairastui tossa lähtöpäivänä, eli tässä on nyt vedetty droppia jos jonkunnäköstä. Inkivääri-sitruunajumat, tyrnimarjamehut ja buranat on kokeiltu. Joutuu ehkä seuraavaks testaamaan minttukaakaon vaikutuksia... Onneksi en oo yksin vaan Sandra sairastaa täällä mun kanssa kun muut nauttii auringonpaisteesta rinteessä :D Kotibileet pystyyn vaan!

HAUSKAA VAPPUA TYYPIT!! <3

Ps. jaa miksiköhän sairastan, tais olla napapaita ja sandaalit vähän too much

huivi 2hand / takki Cubus* / paita Vila / housut 2hand / aurinkolasit Monki / kengät Vagabond 

T.Sara

Kommentit

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Polvet auki ihan ehdottomasti! Tuo vähän raikkautta pöksyihin.

Ja nyt iisisti siellä senkin bilettäjät ja superkivaa WAPPULOUNASTA! <3

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Vau, mikä löytö! :O Mä lähtisin varmaan kanssa rikkomaan noita. Toisaalta, jos oot tuon tyyppisistä haaveillut pidempään ja uskot, että "housut rikki"-muoti menee sulta ohi jossain vaiheessa ja näet itselläsi ja housuilla monta yhteistä vuotta, en lähtis rikkomaan. :)

lots (Ei varmistettu)

hei onks noi mun isin, sil on tollaset :B

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Mitää, löysit noi ilmaiseksi? Mä ehkä repisin vähän, ehkä jopa polvet auki kokonaan!

hannis (Ei varmistettu)

Matti Nykänen.

illi (Ei varmistettu)

Nykäsmasa-style! Trendikästä!

salla (Ei varmistettu)

hehe hauska toi huomio et miksköhä sairastuit. usein mietin et asunko näiden (teidän) bloggareiden kanssa samassa kaupungissa ku jengi liihottaa jo tollasissa vermeissä ja ite miettii laittasko kuiteki vähän paksumman takin päälle et tarkenis :D

Emilia (Ei varmistettu)

Oot aivan upee Sara! Sulla on niin fresh tyyli. Sun blogi on ehdottomasti lemppari juuri sen takia että täydellinen tyyli + reenijutut päälle = täydellistä. Oot niin ihanan positiivinen, vissiin aina hymyilet näissä kuvissa sellasta aitoa ihanaa hymyä, oot mulle inspiraationlähde ja ihailen sua ihan hirveesti! :-)

Elina (Ei varmistettu)

Mun mielestä farkut on noin makeet, pääsee käyttämäät pitkällä lahkeella muulloinkin kuin kesällä. Nois on pesu, vyötärö ja istuvuus sen verran spesiaali, et jättäisin repimättä polvet. Tosin pidän sitä muutenkin aina teinitrendinä heh :)

Bricella (Ei varmistettu)

REPESKÖ VANHAT XDDDDDDDD

Essi (Ei varmistettu)

Oioi, oot kyllä niin hyvässä kunnossa! Saispa omanki massun tuohon kuntoon. Ja ihana asu! <3

Mette (Ei varmistettu)

ehdottomasti pidät tuollaisina kuin ovat, ei rikkomisia! upeet, kateellinen olen :)

-Mette

j (Ei varmistettu)

Tykkään tästä lookista tosi paljon! Noi housut+kengät+paita= TÄYSKYMPPI! :)

Lissu (Ei varmistettu)

Sata hei sä oot pop, mut jos kukaan muu ei ätä sulle sano niin mä sanon, et noi housut on ihan karseet!!! :D Siis kaikella rakkaudella. Sun omaksi parhaaksi!

Kommentoi