Uusi kirpeän makea suosikkini

Tickle Your Fancy

Jouluruoka kiintiön täytyttyä, raahasin sunnuntaina kaupasta aivan jäätävän kärryllisen hedelmiä ja vihanneksia (en ollut muuten ainoa :D hevi-osastolla oli todellinen ruuhka). Tuntui, että kolmen päivän kinkkuilujen jälkeen keho suorastaan karjui raikasta safkaa ja vitamiineja. Päädyinkin pyöräyttämään iltapalaksi kirpeän vihersmoothien, jota olenkin tässä tehnyt sunnuntaista asti joka päivä - ah nam!

 

Kirpeän makea vihersmoothie (yksi annos)

  • iso pala tuoretta ananasta
  • 1/2 sitruunan mehu
  • lehtikaalia
  • inkivääriä
  • 2 kananmunanvalkuaista
  • 1 avokado

Koristeluun kookoshiutaleita ja pekaanipähkinöitä!

 

After Christmas I really felt like eating something fresh and light (for the rest of my life... :D). I came up with this recipe - fresh and sour green smoothie! It actually tasted so yummy that I've been drinking this every day since!! You'll need fresh pineapple (big slice), 1/2 lemon juice, piece of kale, fresh ginger, 2 eggwhites, one avocado. Serve with coconut flakes and pecan nuts. Enjooooy! :)

 

xx Sara

Kommentit

Ann B (Ei varmistettu) http://www.annbuhtart.com

I know what you mean, i feel like i never wanna see any christmas food ever again :) This one seems beyond delicious!

saratickle
Tickle Your Fancy

hhaha ohhhh yes - I definitely know the feeling! Oh you gotta try this! :)

Nea (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä! Olisiko sulla jotain ehdotusta millä korvata kananmuna jos sitä ei pysty syömään? Vai voisko esim. tässä vaan jättää pois ilman että koostumuksesta tulee liian vetinen?? :)

Vra (Ei varmistettu)

En ole Sara, mutta vinkkaisin chiageelistä tai liotetutusta psylliymistä. Itse laitan noin vartiksi chiasiemenet (noin 1rkl) tai psylliymin (noin 1tl) veteen (noin 0,5-1,5dl) ja sinä aikana se muuttuu vähän kananmunan valkuaisen tapaiseksi koostumukseltaan. Liuotettuna ne on myös parempia vatsalle :)

Vra (Ei varmistettu)

Niin ja kiitos Sara smoothiereseptistä, tää menee testiin, nam! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kananmunan voi toki jättää pos, pehmeyttä saa koostumukseen vaikkapa yhdellä extra-avocadolla. Protskun puolesta voi hyödyntää esim chiaa, herneproteiinia tms! :)

Kommentoi