Uusi kuu ja uudet projektit

Tickle Your Fancy

 

Heti alkuun jättimäinen kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista niin täällä blogissa kuin muuallakin somessa. Tuli ihan mielettömän hyvä fiilis teidän palautteesta ja kannustuksesta. Kiitos <3

Mitä kuuluu teidän syyskuun ekaan viikkoon siellä?

Me istutaan parhaillaan olkkarin sohvalla: minä, Juuso ja Elisa. Kokoonnuttiin työpäivän päätteeksi ex tempore katsomaan Ensitreffit alttarilla starttia (puoli tuntia sitten en edes tiennyt, että sarja alkaa tänään). Parasta asua naapureissa! Sytytettiin kynttilöitä ja keitettiin teetä. Ihan syksyfiilis.

Vaikka just nyt ei tunnu ja näytä siltä, niin meikäläisellä on menossa ehkäpä koko syksyn kiireisin ja samalla jännittävin työviikko. 

Lupauduin lyhyellä varoitusajalla erääseen tällä viikolla kuvattavaan mielenkiintoiseen videoprojektiin. Oikeastaan kahteen. Ja huomenna treffataan myös erään tv-tuotannon tiimoilta, jännää! Torstai-iltana odottaa Helsinki-Vantaalla esitettävä Match Made in HEL ensi-ilta ja perjantaina luvassa pressipäiviä. Podiakin aletaan äänittämään Sanomatalon tutuilla studioilla! :)

Tyypillisesti kuun vaihde on muutoinkin sitä yrittäjien vauhdikkainta aikaa raportoinnin, laskutuksen ja kirjanpidon takia, mutta nyt viikon toimistovapaiden jälkeen deadlinejakin on kerääntynyt ihan mukavasti... Mitä oikein kuvittelin? :D

Nautin ihan suunnattomasti tästä  kesän jälkeisestä energiasta kun puhtia ja ideoita riittää. Rakastan sitä kun jaksan innostua asioista kahta kovemmin ja pysyä aktiivisena monella elämän osa-alueella. Tiedän, ettei tämä kausi tule mitenkään jatkumaan loppuvuoteen asti, joten nyt on aika ottaa inspiraatiotulva vastaan ja toimia, heh.

Aurinkoista ja energistä viikkoa tyypit :) Palataan pian!

 

Pictures: Johanna Piispa

 

Brixton hat

Monki knit & pants

Louis Vuitton sneakers

 

 

xx Sara

Kommentit

ida ihana
Kotona kaupungissa

Tuo innostumisen tunne rauhoittumisen jälkeen on niin ihana!!:) Usein syksyt on myös uusien juttujen aikaa.
 
https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihan samaa mieltä täällä! :) Syksyt on parhaita! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet vähän kuin tupakan mainostajat aikoinaan, pääasia että rahaa tulee vaikka seuraukset tiedetään..

saratickle
Tickle Your Fancy

naulan kantaan!

Lii L (Ei varmistettu) https://byliil.wordpress.com/

Kuulostaa tosi jännittävältä, oottelen mielenkiinnolla mitä on tulossa!

saratickle
Tickle Your Fancy

jippii :)

emma.s (Ei varmistettu)

Aiii vitsi JES!! Podin paluuta on ootettu niiiin paljon! Kuuntelin just viime viikolla uusintana teidän ufo/uni jakson keskellä yötä kun ei saanut nukuttua (haha) ja mietin et joko kohta tulis uutta settiä! BEST! Ja aivan upee asu sulla näissä kuvissa! Ihanaa syksyä ja kiitos kaikesta niin piristävästä matskusta mitä sun kanavista löytyy! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ääks mikä superkommentti, kiitos tästä <3 Tulipa hyvä mieli!

Ja ihana kuulla! Meidän eka podi tuleekin olemaan aikamoinen, ollaan parhaillaan "haasteviikolla" josta kerrotaan lisää podissa!

Kommentoi