Uusi laji on löytynyt!

Tickle Your Fancy

Haluan kiittää teitä lajiehdotuksista tähän postaukseen, ihan mahtavaa!

Kyllä se kuulkaa näin on, että me alotetaan ensi kuussa (edit. paskat mitään enskuussa, vaan tässä kuussa!! Onko nyt jo oikeesti marraskuu, sick!!) uusi laji, ja sehän on nyrkkeily!

Itse ottelu ei mua kauheasti viehätä. Tai kauheesti ja kauheesti, mitä nyt oon silmät kiinni ja kädet suunnilleen siinä vielä ekstrasuojana koko Million dollar babyn ajan. Eli rehellisesti nyrkkeilykehä, hammassuojat, hakkaaminen ja kaikki tämä ällöttää ja pelottaa mua (tätä ei varmaan kannata kurssilla sanoa ääneen).

Se mitä ootankin tältä peruskurssilta, on vaihtelua normaaliin treeniin. Joku lajissa kiehtoo ja hehkuu sitä kuuluisaa asennetta.  Se ei ole toisten hakkaaminen vaan joku ihan muu. Ehkä se selviää mulle tässä pikkuhiljaa. Odotan innolla!

Kuvat eivät liity tulevaan kurssiin millään lailla :D Löydettiin medän taloyhtiön salilta tommoset ja pakkohan niitä oli testata!

 

Huom huom Jannin virhearvio mun voimankäytöstä!! :D

 

T.Sara

Kommentit

memmi (Ei varmistettu)

Komppaan, ois niiiin siistii. Asusin siellä varmaa:D No ei, mut saispahan ainaki helposti sovitettuu saleilunkin tähän mun tän hetkiseen hektiseen elämään:D

Mut jeee kiva et löysit uuden lajin, nyrkkeily vaikuttaa kyl iha sika siistiltä!

olivia (Ei varmistettu)

Voi vitsi ois ihanaa jos omassa talossaki ois sali ....

saratickle
Tickle Your Fancy

:DD siis et tiedä kuinka paljon me naurettiin tälle jutulle mun porukoiden luona, PARAS :D ihana <3

Janni (Ei varmistettu) http://just-my-imagination.indiedays.com/

Oliks pakko :-DD

saratickle
Tickle Your Fancy

On tää kieltämättä kätevä, mut painotan et ei mikää itsestäänselvä juttu että siellä kävis. Vähän sama ku ostaisin himaan jonku kuntopyörä, tuleeko poljettua? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa! jos täältä vapautuu kämppiä niin huikkailen :D

Sss (Ei varmistettu)

Krav maga oli tosta kivempi ja tehokkaampi versio..

alina (Ei varmistettu)

oon aina sun blogia lukiessa kummastellu että kenen talossa oikeesti on oma sali?? kun ei oo koskaan tullu itelle vastaan taloyhtiöö jossa sellanen upeus ois, oon niin kateellinen!:D

Paula (Ei varmistettu) http://www.piipadoo.blogspot.fi/

Hyvä! Nyrkkeily on tosi monipuolinen laji ja tekee hyvää kropalle ja mielelle. Harrastin joitain vuosia sitten aktiivisesti, eli kävin kuntonyrkkeilyssä, tekniikkatreeneissa ja vähän sparrattiin. Kyllä siinä hikinroiskui ja hauis kehittyi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oi vitsi, kuulostaa hyvältä! :) innolla ootan, että pääsen kokeilemaan :)

henna (Ei varmistettu)

Mä en kestä.. Katoin ihan unenpöpperössä tota otsikkoo "uusi laji on löytynyt" ja ajattelin et minkähän uuden eläimen oot löytäny. Teksti jatkuu sanoin "Haluan kiittää teitä lajiehdotuksista tähän postaukseen, ihan mahtavaa!" Ja mä ajattelin et aa oot miettiny miten nimeet sen uuden lajin...:D taidan mennä takaisin nukkumaan, pitää skarpata selvästi!

Sanna (Ei varmistettu)

"Krav maga oli tosta kivempi ja tehokkaampi versio.."

Krav maga on täysin oma kamppailulajinsa, ei mikään "versio" nyrkkeilystä.

Kommentoi