Uusi lyhyt tukka

Tickle Your Fancy

Voi sitä paniikin määrää kun eilen kuulin tuomioni kampaajalta: "Sara, tilanne on se, että tauko pidennyksistä alkaa NYT."

Viisi vuotta erilaisia jatkeita päässä ja nytkö pitäisi olla ilman. Ensimmäinen reaktio: "Ei tule onnistumaan." Toinen reaktio: "Missä sitä hiustenkasvatus seerumia oikeen myydään."

Tää on taas näitä asioita kun kukaan muu ei varmaan huomaa mitään, mutta mä kyllä huomaan, kun hiukset on vähentyneet 600%:lla. Olen harhaluuloinen. Kokoajan pakko kokeilla onko hiukset vielä päässä, koska enhän mä tunne niitä edes!! :D Painaa säkällä ehkä 10g. Koko eilisen juoksulenkinkin olin ihan varma, että ihmiset tuijottaa mun mini-hiiriponnaria (vaikka oikeesti kyse tais olla ripsareista poskilla tai toisena varteenotettavana vaihtoehtona asteen verran liian antava juoksutopin kaula-aukko).

Pitkät ja tuuheat hiukset on jo pitkään ollu se mun juttu. Niiden taakse on helppo piiloutua ja niistä on vaan tullut osa identiteettiäni. Noh, nyt on opeteltava elämään näissä olosuhteissa. Pitäkää peukkuja

 

T.Sara

Kommentit

Niipu (Ei varmistettu)

Omat hiukses on aivan mahtavat, ja itseasiassa oot tosi luonnollisemman kauniimpi nyt! You don't need fake hair girl :)

Niipu (Ei varmistettu)

Omat hiukses on aivan mahtavat, ja itseasiassa oot tosi luonnollisemman kauniimpi nyt! You don't need fake hair girl :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Kyllä pidetään! Mä ainakin liputan noiden luomuhiusten puolesta, näytät paljon paremmalta ja freesimmältä ja vaikka mitä :) Hyvän värisetkin noi on!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

wou kiitti!! on tää huomattavasti luonnollisempi, mutta äää hiukseeeet:D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi kiitos! (Y)

noo (Ei varmistettu)

ihanan fressi! Mun mielestä jotenkin "hävisit" sen hamppukasan(anteeks :DDD) taakse. Ja noihan on tuuheet, ja ihana väri <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haha :D se oli välillä tarkotuskin! mut kiva kuulla, kiitos sulle :)

dudewhereismyhair (Ei varmistettu)

Hahah tiedän tuon hiiriponnari-tunteen paremmin ku hyvin...koin sen viimeksi eilen lenkille lähtiessäni. Ite en pidä juuri koskaan hiuksia ponnarilla just sen takia, että mun hiukset on maailman ohuimmat. MUTTA ne on kuitenkin mun hiukset, omat, aidot, kaikessa kauheudessaankin itse kasvattamani ;) joten mun kommentti tähän kampaajan käskyyn on; GO for it! Näytät muchosti freesimmältä, usko pois. En ole vuosiin sietänyt pidennyksiä, sen alkuinnostuksen jälkeen (jolloin itsekin sorruin kokeilemaan). En vaan tykkää ajatuksesta, että joka toinen nainen kantaa jotain aasialaista karvaa päässään. Plus että look on väistämättä tosi feikki muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

mahtavaa! Kiitos kommentista! :) Sulla on oikee asenne, mä taidan lähteä samalle linjalle :)

Kkatya (Ei varmistettu)

I feel you! Tässä pari kuukautta (?) sitten annoin kampaajalle luvan napata sentin-kaks huonoja latvoja pois - lopputuloksena varmaan 15 senttiä lyhyempi tukka! Herranjumala että oli itku lähellä, ku mullaki on aina ollu omat hiukset ihan johki puoleen selkään saakka. Mutta kuitenki ihan älyttömän nopeesti nää on kasvanu mulla! Tuntuu, että ihan useemman sentinki jopa, vaikka todellisuus saattaaki olla ihan toinen, mutta näin mä haluan kuvitella :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Jos sulla on noin pitkä tukka jo luonnostaan, niin varmasti on kasvanukkin! Tulee terveemmän näkönen ja feesimpi letti varmasti tommosen jälkeen :) Ja kaiken kaikkiaan, hiusta se vaan on! Uusi tukka vaatii vaan totuttelua :)

reettaaaaa (Ei varmistettu)

Noi lyhyemmät hiukset käy sulle kyl tooosi hyvin!:) Paremmat ehkä jopa kun pidennykset, vaikka tietty itelläkin pidemmät hiukset tuntuu niin paljon "kotosammilta" :D

Suvppa (Ei varmistettu)

Samaa mieltä siitä, ettet sä mitään tekotukkaa tarvitse! Looking good. :-) Paljon kevyempi ja raikkaampi look nyt!

Triiine (Ei varmistettu)

Sara uusi tukka on ihana!! Niin kevyt ja kaunis! Yhtä aito kun sinäkin!

Maiiiia (Ei varmistettu)

Voi nainen, sun omat hiuksethan on upeat! Kaunis oot ku mikä tolla kevyemmällä ja raikkaammalla tukalla :) Tiedän kyllä tunteen ku lähtee senttejä tukasta. Ite leikkasin vapaaehtosesti oman puoleen selkään ulottuvan reuhkan pitkäksi polkaksi, koska kyllä mun mielestä lyhyet ja terveet hiukset on parempi ku pitkä, kuiva hiirenhäntä :D
http://lifeofmaija.blogspot.fi

Mariii (Ei varmistettu)

Komppaan edellä mainittuja, lyhyemmän tukan look näyttää ihanan freesiltä! :)

Jerppanski (Ei varmistettu)

Wow!! On kyllä paljon paremman näköset ku ne pidennykset! Se pehko ei mun mielestä sopinut sulle yhtään, nyt vasta sen huomaan :)

iraaa (Ei varmistettu)

Hei mä antaisin mitä vaan että saisin tollasen tukan näiden mun kahden karvan tilalle ! :D
Noi on just kivat ja sitäpaitsi vaihtelu virkistää ;)

lindai (Ei varmistettu)

Pakko sanoa että _paljon_ paremmat mitä sun pidennyshiukset!:) näytät fressimmältä ja mun mielestä ne sun pidennykset on tehny sun hiuksista hirveen raskaan näköset, pidä nää!!;D

paljon parempi! (Ei varmistettu)

Samaa mieltä,olet nyt fresh jotenkin..paljon parempi olet ilman pidennyksiä :)
Ja varmasti totut noihin omiin hiuksiin ja kasvaahan ne siitä pikkuhiljaa.
Jotenkin ne pidennykset sulla oli ihan hamppukasan näköiset.
Nyt much better :)

Yep!! (Ei varmistettu)

Sulle kävis tosi hyvin vielä vähän lyhyempi polkkatukka! Sellanen niinkuin Nicole Richiellä! http://weheartit.com/entry/60321489/search?query=nicole+richie+hair

SannaVL (Ei varmistettu)

Elämää hiuskarvan varassa... ;) Konkreettisessa merkityksessä :D:D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

no sanoppa muuta, aika osuva :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

näyttää nicolella ihan jumalaiselta, mutta jotenkin osaan taas veikata sen omaan päähäni :D faaaail

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kiitos kovasti! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kii-tos!! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hehe! vaihtelu virkistää, ihan oikeessa olet :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haha kiitti

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hehe nimenomaan kotosemmilta! no nyt tehää nää kotosiks :) kiitos!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi kiitos sulle :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oikeesti! kiitti :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oiii kiitos <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

on se vaan aina yhtä karua! :D mut ihan totta! välillä näin :)

Taija123 (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä muiden kanssa, ehdottomasti paremman näköinen! Luonnollisempi ja aidompi!

Vähän tylysti sanottu ehkä, mutta tekee varmasti vaan hyvää olla ilman pidennyksiä jos oma hiuskuva on vääristynyt pidennysten myötä niin, että tuo sun oma tuuhea tukka on mielestäsi ihan hiiren häntä. Jos kaikki tottuu samalla tavalla pidennyksiin ja supertuuheaan tukkaan niin siinä vääristyy koko kauneuskuva ja käsitys siitä mitä kauniit hiukset on.. Tai toki on jo varmasti vääristynyt ja sä olet vain yksi siellä joukossa, mutta lisää se on yksikin meidän luomutukkien joukossa pitämässä ihmisten käsitykset aitoina!! :)

Herminica (Ei varmistettu)

Ohhooo wow ! Niin paljon raikkaamman näkönen lookki! Tykkäsin myös pidennyksistä mutta nää! Mycket bättre! Niin kaunis + tuuhean näkönen tukka sulla on näinkin :)! Itse asiassa pidennykset oli jopa jossain kuvissa liian raskaan näköset :)! Ymmärrän kyllä sen jos ne tuntuu hiirulaisen hännälle, mutta kun se oma tukka sieltä vielä kasvaa vähän niin jopas tulee paksumman näkönen ja tuntunen myös omasta tukasta :)

http://lolimte.blogspot.com

Jennakaroliina (Ei varmistettu)

Siulla on jo tosi hyvän mittaset hiukset ihan luonnostaankin et senkun ihan huoletta nyt vaan lomailet jatkeista :)

annathin (Ei varmistettu)

Siis oli hiuspidennykset tai ei, oot niin kauniina :) Mut vaikka monien mielestä sulle sopii oma hiusten pituus niin itestähän se on kiinni missä viihtyy parhaiten :) Joka tapauksessa, oot aina erityisen kaunis!

Voimömmö (Ei varmistettu)

Noi sun omat hiukset on sata kertaa kivemmat ku se barbitukka! Olihan sekin kiva, mut nyt ku näki toisenlaiset ni nää nappaa kyl paljon enemmän!

Deepi (Ei varmistettu)

Se on vain tukkaa.. :)

Toki siitä saa suuriakin fiiliksiä. Itselläni oli aina ennen luonnostaan pitkä ja paksu tukka. Sitten tulin raskaaksi ja sain lapsen. Ei mennyt montaa kuukautta, kun kaikista yrityksistä huolimatta peilistä katsoi takaisin melkeinpä syöpäosastolta karanneen näköinen, reilusti kaljuuntunut tyttö. Kaverinikin olivat huolissaan "ootko sä ok, missä sun hiukset on?".

Päänahka kirjaimellisesti loisti hiusten lähdettyä. Ja harmittihan se, vaikka toisaalta olisin ollut valmis antamaan jokaisen karvan päästäni, jos olisin vain saanut nukuttua kunnolla vauva-aikana.

En nähnyt mitään järkeä pitää pitkää, tosi ohutta tukkaa, joten leikkautin ihan poikatukan. Vuosien saatossa tukka elpyi ja on taas paksua. Joskin pidän sen edelleen aika lyhyenä, koska mielestäni se on säpsäkämpi, helpompi ja loppujenlopuksi sopiikin minulle lievästi rokkihenkisenä paremmin.

No joka tapauksessa minusta sinä näytät nyt oikein kivalta, vaikka pidennykset ovatkin poissa.

Mummoni sanoin; Nainen on seksikäs ja kaunis vaikka kaljuna ja pannumyssy päässä, jos asenne on oikea!

drre (Ei varmistettu)

Mun mielestä toi sun oma tukkas on myös tosi kivan näkönen. :) Kaukana siitä millaista tukkaa itse kutsun hiiren hännäksi. Tuo sun on luonnollinen ja kaunis. Aika harvassa on ne pidennyksillä jatketut tukat, jotka oikeesti näyttää hyvälle. Ja tuntuu usein, ettei niiden kantajat edes itse tajua sitä miten feikiltä koko pehko näyttää.

Mulla on myös melko ohut tukka, mutta oon oppinu tässä vuosien aikana laittamaan sen niin, että saan sen näyttämään melko "normaali paksuiselta". Kertaakaan en ole pidennyksiä edes tosissani harkinnut. :)

mirkahelena (Ei varmistettu)

sun oma tukka näyttää paremmalta ilman pidennyksiä :-)

jeppisjeejee (Ei varmistettu)

Oot niin kaunis! Älä unoha sitä ikinä!

Taruuuuu (Ei varmistettu)

Tiedän tunteen ;) mut mites olis klipsit jos ihan kauhee ahdistus iskee? :)

Åppa (Ei varmistettu)

Usko pois, sulla ON tuuhea tukka luonnostaan! Tietysti kun olet kerennyt lisätuuheuteen tottumaan, niin alitajuisesti pidät sitä luonnollisena, vaikka niin ei ole. Monet naiset antaisivat toisen kätensä noin hyvästä tukasta kuin omasi on. :D

Ja joo, jos kampaaja käski nyt päänahan (?) lepotauolle, pidä se ja kunnolla. Itse kärsin aikanaan stressiperäisestä hiustenlähdöstä, ja oli itku kurkussa monta kertaa. Sain lekurilta ihan reseptimömmöäkin päänahkaan, eikä se auttanut. :( Lopulta, kun stressi helpotti, olin syönyt riittävästi vitamiineja ja löytänyt ihanan päänahkaa rauhoittavan aineen, päänahka rauhoittui. Edelleen päänahkani on herkempi kuin aiemmin, ja käytän luottoseerumiani melko säännöllisesti edelleen.

Suosittelen ärtyneelle päänahalle lämpimästi tätä: http://www.villikihara.fi/system_professional_balance_scalp_energy_serum

Tuotetta löytyy kampaamotuotteita myyvistä kaupoista. Joo, maksaa melkein 30 eur/plo, mutta se on pieni hinta hyvin voivasta päänahasta! Samaan sarjaan löytyy myös muita aineita, mutta itse en ole käyttänyt säännölliseti kuin tuota seerumia. Sarjan shampoota vain satunnaisesti.

Hiuksesi näyttäisivät nyt vielä tuuheammilta, jos keräät rohkeutta, ja napsaiset sen melkein siihen aiemmin sinulle ehdotettuun NicoleRichie-polkkaan. Itselläni on ohuempi tukka kuin sinulla, ja huomasin, että lyhyempi, mutta tasamittaisten hiuksien ponnari näyttää tuuheammalta, kuin epätasaisesti kasvaneiden, jossa latvat on kärjestä suipot kuin hiiren häntä. :P

uauauaua (Ei varmistettu)

Saako kysyä miksi kampaaja siis käski lopettaa pidennysten käytön? Ja olitko käyttänyt klipsejä vai jotain muuta pidennysmenetelmää? :)

Itse tässä juuri mietin että kehtaisiko tilata uudet klipsit, mutta toisaalta tää reuhka on jo valmiiksi niin huonossa kunnossa... Kiinnostais tietää voiko ne tosiaan vahingoittaa niin paljon vai oliko kyse jostain suuremmasta!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

mulla oli teipit! Pidennyksistä on ihan hyvä pitää taukoa välillä. Etenkin kun on 5 vuotta käyttänyt putkeen :D Oma tukka kasvaa nopeammin ilman hiustenpidennyksiä! Tää oli vaan ihan tämmönen breikki siis :)

Kommentoi