Uusi menopeli: Dusters longboard

Tickle Your Fancy

Kello 22.30 jälkeen, melkein joka ilta, ollaan siskon kanssa napattu laudat kainaloon, rentoa musaa toiseen korvaan ja lähdetty rullailemaan lonkkareilla hiljaisille kaduille.

Kesäillat on IHANIA (plus painavin syy: ei haluta aiheuttaa ruumiita, joten illalla silloin kun kadut on suht tyhjiä). Mä en oikeen tiedä mistä tää innostus lajiin lähti, mutta uudesta harrastuksesta on tullut arkipäivää ja joka iltainen rutiini. Tää on vaan niin vapauttavaa ja rentouttavaa samaan aikaan. Vaikka ollaankin ihan paskoja edelleen, ollaan kehitytty kesän aikana hurjasti :D Nauretaan toisillemme joka ilta koska ollaan niin liikuttavia lautoinemme :D Faktahan on se, että kukaan ei voi olla heti hyvä, joten harjoitusta vaan!

Sain mahdollisuuden valita Union Fiveltä itselleni longboard laudan. Eihän noi nimet sanonu mulle yhtään mitään, mutta aloittelijalle suositeltiin tätä Dusters Primo V2 36'' -lautaa. Kevyt, juuri sopivan kokoinen, kääntyy helposti ja söpön värinen! Huippu, oon tykänny älyttömästi!

En oo koskaan skeitannu, mutta lumilautailu on tuttua ja surffiakin on kokeiltu. Tasapainoa, malttia ja Youtube videoita, näillä on pärjätty!

Oli pakko upottaa tänne pari videotakin. Näistä tulee niin hyvä fiilis!

toppi Cubus (saatu), sortsit Levis, tennarit Converse, takki H&M

Meidän yöllisistä kaduilla rullailuista muuten video täällä !!

Miten teillä, onko lonkkarit tuttuja? Harrastaako joku? :)

*postaus toteutettu yhteistyössä Union Fiven/Dustersin kanssa

T.Sara

Kommentit

Maijammm (Ei varmistettu)

Hankin oman lonkkarin kesäisten synttäreiden kunniaksi ja pari kertaa olen käynyt testaamassa! Ei kaatumisia, mutta kaikki suojat löytyy totta kai. :)

Kaveri olisi kiva, mutta yksinkin lautaillessa vierähtää helposti tunti. :)

http://www.lily.fi/blogit/kesa-eika-mitaan-tekemista

Maijammm (Ei varmistettu)

Hankin oman lonkkarin kesäisten synttäreiden kunniaksi ja pari kertaa olen käynyt testaamassa! Ei kaatumisia, mutta kaikki suojat löytyy totta kai. :)

Kaveri olisi kiva, mutta yksinkin lautaillessa vierähtää helposti tunti. :)

http://www.lily.fi/blogit/kesa-eika-mitaan-tekemista

ei kiitos, oon vanha :D (Ei varmistettu)

Joo ei kiitos :D
Muistan kun oltiin ylä-asteella ja ihailtiin skede poikia aina :D
Nykyään ei nappaa yhtään, eipä täällä kotkassa niitä edes missään enää näy..onkohan kaikki hävinneet kotkan katukuvasta tai kasvaneet aikuisiksi..
Ylä-aste ajastakin on kyllä se 12 vuotta aikaa ainakin niin on itsekkin tullu vanhaksi jo :)
Varmasti mukava harrastus, itse tykkään pyörästä ja pyöräilystä :)

Riikka/KYH (Ei varmistettu)

Mäkin haluaisin testata! Harmi vaan, että laudat on aika kalliita, ei viitsi ihan heräteostoksena ostaa.. Vai jääköhän siihen varmasti koukkuun, ettei lauta jää vaan kaappiin pölyttymään ;)

Ihania kuvia!

violah (Ei varmistettu)

Mistä toi ihana reppu on?:)

AsO (Ei varmistettu)

Oma kipinä sytty viime kesänä, kokeilin paria lautaa ja pannutinkin komeesti, mutta silti oli oma lauta ostettava! Meitä on kaveripiirissä onneks muutama lonkkaroiva tyttö, oma boyfriend vetää alamäkiä jo siihen tahtiin, etten uskalla ees katsoa, vaikka melkeen samaan aikaan laji löydettiinkin :D
Ja hei ihan vinkkinä, laudan päällä ei kannata kauheesti istuskella, ku puisina noi vääntyy aika helposti! Sama juttu ku säilyttää: ei mielellään pystyssä esim. seinää vasten tai upea lauta on ens kesänä kiero :S

Zammm (Ei varmistettu)

Toi on totta, minkä tahansa uuden taitolajin aloittamisessa vaaditaan jonkun aikaa naurunalaiseksi joutumisen sietokykyä. Ite en rullaluistellessa aluksi oikein hahmottanu sitä jarruttamista. Kerran rullailin hyvää vauhtia alas jalkakäytävää kun mun ohi meni bussi ja näin että se jarrutteli edessä olevalle pysäkille. Huolestuin vähän kun tajusin, että se jalkakäytävä oli aika kapea ja siinä reunassa oli vielä pysäkin kohdalla sellainen valaisinpylväs. No bussi pysähtyi ja ihmisiä tuli ulos just siihen mun eteen. Niitten ihmisten ja sen valaisimen väliin jäi ehkä joku kolkytsentin rako kun suhahdin siitä ohi yhdellä jalalla tasapainoillen. Mut sen jälkeen petti tasapaino ja tein sellasen tiikerisyöksyn viereiselle nurtsille, muutaman komeen kuperkeikan jälkeen. Ja se bussi oli vielä siinä pysäkillä... no opin sen jarrutustekniikan aika nopeesti sen jälkeen. ;)

hihihei (Ei varmistettu)

Voi kun mullakin olisi longboard! Näyttää ihan superhauskalta! Ihastuin pari vuotta sitten lonkkuihin kun näin youtubesta Juan Rayosin longboarding videoita ja yritinkin jopa metsästää itelleni longboardia silloin. En kuitenkaan löytäny, joten tyydyin normaaliin skeittilautaan, mutta ei taida olla toi alamäkien laskeminen olla ihan sama asia sen kanssa? :D No, ehkä vielä joku päivä munkin rahat riittää kunnon lonkkuun :D

adeleeea (Ei varmistettu)

On tollasella kyllä niin kiva mennä pitkin katuja! Mulla alkaa nyt pikkuhiljaa sujuakin se jo ihan hyvin:D Kyllä kotkassakin niit skedeilijöitä on...t. törmäsin kunnon jengiin ja kaikilla joko skede tai lonkkari kotkassa.

Sannijuulia (Ei varmistettu)

Meikä on lautaillu koko iän ja ysärilapsena tottakai myös skeitannu joskus ala-asteella! Tosin se oli vaan rullailua eteenpäin vaikka taisi se olliekin mennä. Hetkinen, rullailuu eteenpäin, sehän on ku lonkkarilla cruisingii! Nyt oon taas vanhemmalla iällä herätelly skeittaus ajatusta uudestaan, varsinkin ku lonkuista on tullut nyt aika iso "juttu". Pitäs vaan löytää itselleen (lompakolleen) sopiva, ehkäpä tossa dusterissa ois ainesta :) Ainiin ja ihania kuvia taas, hyväntuulinen postaus!

apzee (Ei varmistettu)

hahahaa! tulee mieleen kuukaudentakainen baarireissu, tai oikeestaan longboardilla kotiin rullailu! Kaverini kaveripojilla oli longboardit ja tottakai mä halusin pienessä humelissa harjoitella... Muutaman kerran se luiskahti komeesti alta, mut kertaakaan en kaatunut ja loppuvaiheessa rullailin pysähtymättä parisataa metriä pieneen alamäkeen -ja puhuin samalla puhelimessa!! :D parhautta, haluisin niin itsekin ostaa tommosen!

asdfggh (Ei varmistettu)

ajatus tuommosesta rullailusta tuntuu aika hurjalta! Näin asiasta kukkaruukkuun, ootko sä sara ikinä kokeillut bodycombattia, jos olet niin mitä tykkäsit? :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

heei mahtavaa! joo kypärä päässä pitää vetää :) sun pitää lähteä meidän lautaretkille messiin! :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kyllä skedepoikia pitäis kotkasta vielä löytyä! :) en olis kyllä itekkä uskonut, että tähän hurahdan!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

suosittelen! lautoja irtoo ihan 50eurollakin :) kiitti!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Pikkusen tarvitaan rohkeutta :) jes oon käyny combatissa useemman vuoden nuorempana! sairaan kivaa! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hetkonen!! :D aikamoinen meininki. Veikkaan että päivällä se menis sulta ihan lentäen! hahaa

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kiitos!! :) hei herättele ihmeessä harrastus takaisin eloon :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

komppaan! Se on parasta! haha noniiiin, löytyyhän niitä :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hups unohdin sen mainita kokonaan! :) reppu on asokselta

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

lonkkari taitaa olla vähän iisimpi versio! hei ehdottomasti lonkun hankintaan! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haa mahtava kuulla! :) joo kyllä me täältä vielä tullaan :D okei, kiitti vinkeistä, pitääkin pistää mieleen :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oh noes! voi raukkeli :D kantapään kautta eikö!

Daniela (Ei varmistettu) http://funkyinspiration.com/

Just started checking your blog last week & really like your style! Plus you seem to have a sincere smile which is always lovely :)
So happy to see this post as I started learning to "skateboard" and I am completely loving it! Like you said it is so liberating and just super relaxing. Can't wait for warmer days so I can ride it all the time and definitely want to get a longboard next as I got a Pennyboard now, will checkout the one you are using.

Hugs from Boston!
-Dani :) <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Sooo nice to hear!! :) Thank you so much. Oh God, I can't wait for warmer days, I'll be rolling with my longboard for whole summer!! I just started last summer and yeah, I suck, but still it's so much fun! :D That Dusters board is really good!

Hugs :)

Daniela (Ei varmistettu) http://funkyinspiration.tumblr.com/

Awesome, thanks I will definitely check it out! & fingers crossed for warm weather to come soon for us both! (:

Kommentoi