Uusi second hand suosikki

Tickle Your Fancy

Päätin tehdä tästä ihan erillisen postauksen, sen verran kovaa kolahti! Aivan meidän kotikulmille Vallilaan on pari kuukautta sitten ilmestynyt uusi second hand liike nimeltä Goodsville. Naurettavan läheisestä sijainnistaan huolimatta vasta eilen astuin kauppaan sisään ensimmäistä kertaa. Ja kyllä kannatti astua, aivan ihana paikka!

Tää oli kun mulle tehty. Leviksiä, kolitseja, vanseja, nikejä, aurinkolaseja, kelloja, farkkuliivejä, rotseja, mekkoja, printtejä ja paljon paljon ihanaa ysärikamaa. Tila oli kiva ja tuotteet sitä oikeaa kirpparitasoa - sopivan edullista. Myyjä kertoi, että hakevat paljon tavaraa myös jenkeistä, sitä kautta liikkeeseen on saatu selkeesti myös uniikimpia juttuja. Ostin melko hulppean vaatevuoren ja tulen ihan varmasti myös takaisin! Mahtavaa saada tämmösiä liikkeitä kotikaupunkiin. Tästä tuli heittämällä mun suosikki!

 

T. Sara

Kommentit

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Apua!! Upean näkönen paikka! Tuolla tulis varmaan semmonen "haluan kaikki heti" fiilis ja en osais päättää mitä ottaa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

SEMMONEN TULI!! :D

nadjastrange (Ei varmistettu) http://nadjastrange.indiedays.com

Just alle tunti sitten bongasin Goodsvillen Instagramista ja suunnittelin visiittiä viikonloppuna :D Vaikuttaa tosi kivalta paikalta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heei vähänkö kiva :) Toivottavasti löytyy kaikkea!

Emma (Ei varmistettu)

Muistatko tarkkaa osoitetta? Ois kiva poiketa, kun tulen käymää Helsingissä parin viikon päästä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä linkkasin nettisivut tohon postaukseen ja sieltä ainakin löyty että Hämeentie 92!

Laura (Ei varmistettu)

Mitä muita Second hand-suosikkeja sulla Sara on Helsingissä? :) Vaikuttaa kivalta liikkeeltä ja seuraavalla Helsinkivisiitilläni pitää tuolla ihan ehdottomasti käydä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en oikeestaan tunne niitä hirveesti. Perus krppiksillä käyn säännöllisesti plus kesäisin on jokapäivä Hietsun torilla on esim itsepalvelukirppis. Tämmösissä kirppistapahtumissa tulee käytyä.

Second hand liikkeet suht pimennossa, saa muuten vinkkailla!!

Petra (Ei varmistettu)

Mulla ois sulle yks postaustoive! Voisiksä tehä samanlaisen postaukset Helsingistä, kuin sä teet aina sun ulkomaan matkoista! Ois tosi kiva saada sulta sellasia suosituksia eri ravintoloista, kaupoista ja tälläsistä pikku puoteista vaikka ympäri Helsinkiä:) en tiedä miltä tää susta kuulostaa, mutta ois tosi kiva kuulla mistä paikoista sä tykkäät Helsingissä ja mitkä siellä kannattaa tsekata!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tosi hyvä idea!! :) Ehdottomasti toteutukseen :)

Jonna1983 (Ei varmistettu)

Hah, pakko tehdä reissu täältä Pohjois-Helsingin puolelta keskustan tuntumaan! Näyttää kivalta ja visiitin arvoiselta paikalta :)

jonna1983.fitfashion.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Suosittelen! Myyjä sanoi, että uutta kamaa ei oo vissiin tulossa enää kesällä, mutta syksyllä kuulemma taas lisää :)

reetta v. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Tällaiselle ois kysyntää Turussakin! :)

Laura (Ei varmistettu)

Samaa mieltä!! Terveisin toinen turkulainen :D

ps. Jos ja kun helsingin suuntaan lähden, pakko käydä! Upean näköinen mesta :)

Kommentoi