Uusi taulu: Heijastava Pinta

Tickle Your Fancy

Ihka oikea taulu? Minun seinälläkö? Aava Helsinki antoi minulle mahdollisuuden valita ihka oikean käsinmaalatun taulun kotiini.

Vaikka sisustuksesta pidänkin, teen sen ylensä melko matalalla budjetilla. Kalliisiin öljyväriteoksiin en ole koskaan vielä raaskinut upottaa useampaa satasta, vaikka ajatus kunnon taulusta kaikkien näiden "ai mullakin on toi sama taulu" -ikeoiden tilalle onkin usemman kerran houkutellut. Aava Helsingin monipuolisesta ja todella sopivan hintaisesta öljy- ja akryyliväriteoksia sisältävästä katalogista bongasin teoksen, joka kantoi nimeä Heijastava Pinta. Loooove at first sight!

Pari päivää tilauksen jälkeen Matkahuollon pojat kantoivat sen kotiini. Siinä se nyt roikkuu olkkarin seinällä, kaikessa ihanassa yksinkertaisuudessaan ja koristaa jokaista päivääni :) 

Kaksiosainen, täydellinen värimaailma ja juuri sopivan selkeä meikäläisen makuun. Teoksen kuvauskin kolahti:

"Taulun kaksi puolta heijastavat toisiaan peilikuvina, luoden tasapainoisen kokonaisuuden, jonka vahvat värikontrastit käyvät jatkuvaa vuoropuhelua keskenään"

Heijastava Pinta, 249e

Lukijani on myös huomioitu! Käyttämällä alekoodia TICKLE, saatte Aava Helsingin tauluista 10% alennusta :)

 

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

Kiva kun kattoo tota läheltä otettua eli tokavikaa kuvaa, siinä näkyy se että se on oikeasti käsin tehty, tykkään! Tuo varmaan kivasti uutta ilmettä teille :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Kiva kun kattoo tota läheltä otettua eli tokavikaa kuvaa, siinä näkyy se että se on oikeasti käsin tehty, tykkään! Tuo varmaan kivasti uutta ilmettä teille :)

Amanda1234 (Ei varmistettu)

Hei ! Ei liity postaukseen, mutta mistä oot hankkinu ne sun niken sikamageet turkoosit kaprit ? Oon ehtiny netistä vaikka kuinka paljo mutta ei tunnu sen värisiä löytyvän mistään !!:/

LadyBlue is in the House (Ei varmistettu)

Upea taulu! Meillä ei ole kotona mitään taidetta, joten olisi ihanaa löytää joku persoonallinen teos.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

emmankeri, no ehdottomasti just näin :)

Amanda1234, ne ostin aikoinaan storesta!

LadyBlue, kiitti! hei kantsii selata noi läpi! Tosi edullisia ja upeita :)

-Sara

Kommentoi