Uusi tukka - Long blonde

Tickle Your Fancy

*hiuslisäkkeet saatu blogin kautta

 

Istuin pari viikkoa sitten kampaajani tuoliin. Tarkoituksena oli tehdä niinsanotusti perinteiset: irroittaa vanhat teippipidennykset, värjätä oma juurikasvu ja pistää uusilla teipeillä varustellut vanhat pidennykset takaisin päähän. Pidennykset on tosi vähän väärä sana, puhutaan pikemminkin tuuhennuksesta. Tukkani kun on ollut pitkään jo pidennysten kanssa saman pituinen.

Ensitöikseen kampaajani Simo kysäisi haluaisinko kokeilla toisen firman hiuslisäkkeitä, jotka hän oli saanut testiin? Kyseessä oli slaavihiusta valmistavan BPhair:n Premium Slavic-hius.

Tässä vaiheessa myönsin, etten ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan slaavihiuslisäkkeistä. Olen tähän päivään asti ostanut aina omat lisäkkeeni toiselta firmalta, ja lisäkkeet ovat olleet tyypillisesti aasialaista hiusta. Olen ollut aikaisempiin ihan tyytyväinen, mutta miksenpä tosiaan kokeilisi välillä jotain muuta? 

 

 

Miten slaavihius sitten eroaa perinteisestä aasialaisesta pidennyshiuksesta? BPhair Premium Slavic -hius on äärimmäisen laadukasta ja kestävää. Se on aasialaista ohuempaa ja sulautuukin luonnollisesti pohjoiseen hiuslaatuun. 

Premium Slavic-hiukset tulevat Venäjältä. Niissä ei käytetä tehtaalla hoitoaineita tai pintasilottajia, joten hius käytännössä vaan paranee käytössä kun se saa pestessä kosteutta. Premium Slavic-pidennyksiin käytettävien hiusten luovuttajilta vaaditaan, ettei hius ei saa olla entuudestaan käsiteltyä. Vaaleisiin hiuksiin valitaan aina valmiiksi vaalea tai vaaleanruskea luonnonhius jolloin ei tarvitse tehdä rajuja vaalennuksia, eikä hius näin ollen kärsi.

Pidennyshiuksiani ei värjätty lainkaan, väri osui täydellisesti yhteen oman hiusvärini kanssa. Päätettiin, ettei tällä kertaa leikatakaan uusia pidennyksiä pitkäksi polkaksi, kuten normaalisti on tehty. Sekä minä, että kampaajani haluttiin nähdä miltä pitkä slaavihius näyttää käytössä ja miten se kestää arjessa. 

Vaikka teippejä upotettiin päähän aika reilusti, tuntui alkuun koko tukka huomattavasti tavallista lisäkepehkoani ohuemmalta. Slaavilisäkkeet tuntuivat paljon aikaisempia pidennyksiäni kevyemmiltä.

Muutaman pesun jälkeen tilanne oli toinen. Vaikka hiukset ovat edelleen kevyet, kosteutettu slaavihius tuntuu nyt runsaammalta ja luonnollisemmalta. Hiukset näyttävät paksuilta ja hyvinvoivilta. Ne sulautuvat aikaisempia lisäkkeitäni paremmin omaan hiukseeni, eikä juurta tarvitse tupeerata tms.

 

 

Syy miksi päädyin aikoinani lisäkkeisiin on otsatukkani. Kohtalaisen massiivinen otsikseni vie hiusten paksuudesta reilun neljänneksen. Unelmatukkani on aina ollut otsiksella varusteltu, kylmänvaalea, paksu ja skarppi. Tämä kuvaus unelmatukastani ei ole muuttunut viidessä vuodessa mihinkään.

Käyn kampaajalla suunnilleen parin kuun välein värjäämässä tukkaa ja vaihtamassa teippejä. Samoja teippilisäkkeitä pystyn käyttämään kolmisen kertaa. Kolmella huoltokerralla aasialaisille hiuslisäkkeille tulee siis elinaikaa n. 5-6 kk. Kolmannella huoltokerralla hius on kuitenkin jo selvästi käytössä kärsinyttä eikä näytä läheskään niin hyvältä kuin ensimmäisellä kiinnityskerralla. 

Innolla odotan miten slaavihiuksen kanssa käy, ainakin tässä vaiheessa vaikuttaa lupaavalta! 

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

 

xx Sara

Kommentit

xod (Ei varmistettu)

Olis kiva jos säkin toteuttaisit tän poikaystävän vastaukset -postauksen :)
http://juliatoivola.com/totuus-tulee-poikaystavan-suusta-x-33-vastausta/

saratickle
Tickle Your Fancy

uuuu! Huippua, kiitos haasteesta! :)

Polkka takaisin :) (Ei varmistettu)

Kauniit hiukset, mutta sinulle sopi ihan mega hyvin se lyhyt polkka, joka sinulla oli ennen näitä pidennyksiä. Leikkaa se takas!

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on best, mutta vaihtelu virkistää! Kyllä mä tulen siihen vielä palaamaan, se on varmaa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Luonnollisen näköiset hiukset! Oletko kuitenkin luonnostasi blondi vai oletko värjännyt jo noissa vanhemmissa kuvissa, joita oli sh- postauksessa?
Minä en voisi koskaan ottaa pidennyksiä, sillä vaikka ne on toki reilusti käsitelty niin silti ajatus inhottaa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon luonnostani blondi, nykyisin tosin pikemminkin vaalea maantieharmaa. Jossain vaiheessa reilu parikymppisenä värjäsin ruskeiksi!

Ohikulkija. (Ei varmistettu)

Otsatukka, älä ikinä luovu :D Såpii sulle paremmin ku kelleen!
ps. ihana tuo paita. mistäs moinen?

saratickle
Tickle Your Fancy

No siitä mä en luovu, se on meitsin tavaramerkki! :D Voi kiitti, tää on vuosia vanha alelöytö Zarasta.

Mimo (Ei varmistettu)

Köyhät naiset köyhissä maissa ajaa kaljuksi saadakseen rahaa, koska sinä haluat pidennykset. Mutta hiustenpidennyksethän on sulle tosi tärkeät.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi ihmeessä hiukset myydäkseen pitäisi ajaa kaljuksi kun myytäväksi kelpaavat hiukset saa irti ihan vaan leikkaamalla hiukset lyhyeksi? Ostaako joku sen silpun mitä lyhyestä kaljuksi ajaessa jää?

Ssanna____ (Ei varmistettu)

Kannattaa ehkä tutustua aiheeseen ennen kommentointia. Tuollainen tietämättömyys on puistattavaa. Kuten on noiden lisäkkeiden käyttäminenkin.

EhkäPostaanNyt (Ei varmistettu)

Sivutissi!

Ninniniina (Ei varmistettu)

Moi! Mitä oot tykänny slaavihiuksista? Harkitsen ostoa ja olen myös aiemmin käyttänyt aina aasialaista hiusta ja pohdin onko slaavihiukset arvoisensa sijoitus :)

Kommentoi