Uusi työhuone - melkein valmista

Tickle Your Fancy

 

Terkkuja toimistolta, täällä alkaa olla ihan pian valmista!

Kun alettiin suunnittelemaan työhuonetta oltiin kaikki yhtämieltä siitä, että tilasta on saatava mahdollisimman viihtyisä. Sellainen luova huone, johon on kiva tulla ihan vaikka hengailemaan tai lukemaan kirjaa jos ei muuta. Työhuoneella on pystyttävä pitämään leffailtoja ja after workeja. Täällä pitää olla paljon luonnonvaloa ja riittävästi värejä. Viherkasveja, hyvää musiikkia, kahvikone ja inspiraatioseinä, johon voi kiinnitellä positiivisia viestejä ja ideoita. 

Vaikka meidän toimisto ei olekaan ihan vielä valmis, voin jo tässä vaiheessa sanoa, että ollaan onnistuttu tavoitteessamme aika hyvin. Täällä todella viihtyy! :)

Ps. siihen on syynsä miksi kuvaan huonetta vain yhdestä suunnasta. Jep, pahvilaatikkolinnoitukset yhdellä seinällä :D Kova luotto, että ensi viikolla on kaikki kamat purettu ja kasattu! Ja pahvilaatikot pahvinkeräyksessä... 

 

 

Huonekaluista ja sisustustarvikkeista lähes kaikki on sohvaa ja kuvissa näkyviä työpöytiä lukuunottamatta Ellokselta.

Ikkunaseinän työpöydät on ostettu Ikeasta ja ihana ihana vaaleanpunainen samettisohva on Hakolalta

 

xx Sara

Kommentit

JollyHolly

no voi waude mite tyylikäs jo nyt! Kyllä itsekkin viihtyis tuon näköisessä työhuoneessa! :) ihana väri maailma

saratickle
Tickle Your Fancy

heh kiitti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko noi työpöydät säädettävät?Aattelin vaan ergonomian puolesta se olis aika tärkeä asia ja välillä sitä voi tehä töitä seisaaltaan kun pöytää saa nostettua.Töitä tulee kuitenki tehtyä niin monta tuntia niin asentojen vaihto on tärkeää.:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei oo säädettäviä! Meidän työ on onneksi aika liikkuvaa. Päiviin mahtuu paljon paikasta toiseen liikkumista - työpöydän ääressä harvoin tulee istuttua kokonaisia päiviä :)

Rigu (Ei varmistettu)

Minkälaisella ratkaisulla olette laittaneet taulut sohvan taakse? Onko siellä hylly ihan vaan sohvan takana? :) Tosi kiva ratkaisu ja mietin miten helposti toteuttaisi omaan kotiin.

saratickle
Tickle Your Fancy

No sellaisella että ei oo vielä oikeita ruuveja hyllyn seinälle kiinnittämiseen :D

MUTTA täytyy myöntää, että mä oon ainakin alkanut diggailemaan tästä väliaikaisratkaisusta, saapa nähdä josko jäisi pysyvästi! Tauluhylly + taulut tosiaan vaan nojailee sohvaan!

Kommentoi