Uusi ulkoasu

Tickle Your Fancy

Huomenta! Monet jo varmaan huomanneetkin, että muutoksia on tapahtunut. Suosikilla on uudistunut sekä lehti, että nettisivut! Näiden myötä bloginikin on saanu vähän päivitystä ja piiikkusen on vielä teknistä säätämistä, mutta eiköhän tää tästä lähe taas rullaamaan. Oon ite yhtä pihalla kun tekin, joten armoa.

Sain eilen Polhelmilta postissa korvikset, joita oonki himoinnu jokaisella glittervierailullani. Olin ihan takuuvarma, että korut ei tule pysymään mun mennikäiskorvissa, joten en ikinä vaivautunu niitä kaupassa ees testaamaan. No nyt sitten testattiin ja hyvin pysyy. Yläosaa pystyy helposti säätämään korvanlehteen sopivaksi eikä ketju häiritse yhtään. Miiiitäs sanotte?

Nyt mä lähden kuvauksiin ja haastattelemaan yhtä aika tunnettua räppäriä ;) Palaillaan!

T.Sara

Kommentit

hmm (Ei varmistettu)

ku pidät kehostas hyvää huolta ni älä unoha naamaasi! pahan näköstä katella ku 21v näyttää nelikymppiseltä :(

hmm (Ei varmistettu)

ku pidät kehostas hyvää huolta ni älä unoha naamaasi! pahan näköstä katella ku 21v näyttää nelikymppiseltä :(

Mintze (Ei varmistettu)

hahaa, noita me käytettiin yläasteella, siis joskus 90-luvun puolivälissä! tosi kivan näköiset sulla, sopii sun tyyliin! vois olla aika naurettavat, jos mä 30v. laittaisin samat korviin roikkumaan...

kiva blogi, tykkään sun tyylistäsi (vaikka omani ei ole yhtään saman tapainen) ja haluaisin sun hiukset!

terkkuja Sveitsistä!

randomkisu (Ei varmistettu)

huoh ku bloggerin kautta siun postausta ku painaa ni menee johoki VENENETTII!!......... >:(

Tiia. (Ei varmistettu)

Mukavasti jotenkin yksinkertaistunut ja selkeytynyt tämä ulkoasu :)

http://d-oris.blogspot.com

l (Ei varmistettu)

minkä merkkinen kamera sul on?

laura (Ei varmistettu)

ihanat tuo korvikset tosiaa! paljonko makso:)?

ansku89 (Ei varmistettu)

heippa! tää kysymys on nyt kyllä ihan off the topic ja toivottavasti ei tunnu liian henkilökohtaiselta, mutta sellasta mietin että millaisen määrän kaloreita sä suunnilleen syöt päivittäin pysyäksesi tossa kunnossa? olen kuitenkin ymmärtänyt että sä et koita painoa enään tiputtaa ja kuitenkin liikut säännöllisesti joten varmasti menee yli 1200 kcal? eli mietin vain millainen määrä olisi sopiva ylläpitääksen saman painon liikunnan avulla! kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata! =)

jrwoenfoerngf (Ei varmistettu)

kuka räppäri?? :)))

Niina (Ei varmistettu)

Saisko ne korjattua samalla yhden pienen mutta ihan SIKA ärsyttävän seikan blogin ulkoasussa - nimittäin sen että banneria klikkaamalla vois päästä blogin etusivulle? :)

jansu (Ei varmistettu)

Kiva korvakoru :)
Haluan samanlaiset :)

Ps: oot muuten kaunis mutta ehkä liian vahva meikki noissa kuvissa,tykkään enemmänkin kun oot semmonen luonnollinen,ei meikkiä paljon :)

mmoooooi (Ei varmistettu)

mitä sä teitkään työkses:O jotain haastattelu jutskia?

vm (Ei varmistettu)

Mulla oli tuollainen korvis myös silloin joskus 90-luvulla, kun ne oli kovaa huutoa. Voi vitsit, miten vanhaks ittensä tuntee, kun kaikki tulee jo toista kertaa muotiin.

Eli en oikein tiedä, että mitä siitä ajattelisin.. ei ehkä enää itselle tuollaista kuitenkaan :)

SIISMITÄ??? (Ei varmistettu)

oon nyt ihan pihalla että mitä teet työkses ja missä asut luulin tietäväni että nyt hesassa ja jatkat opiskeluja+ blogiin liittyviä juttuja mut nyt sitten jotain muuta? niin ja voitko linkittää sen verkkokaupan missä noita myydään koska kun kirjoitin googleen tuon niin ei löytynyt;o kiitoooooos

somppu (Ei varmistettu)

oot tosi nätti :> !

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Onha tää uudistus iha ok, mutta vanha mielytti enemmä : )

Mun mielestä sun naamassa ei oo mitää vikaa ja mitä tosta kuvasta näki ni sun asuki näytti kivalta. : ) Ihan uteliaisuudella kysyn, että kuka räppäri?

tämmönen (Ei varmistettu)

Oot ihan nätin näkönen ja muutenki mukavan olonen blogi. Mutta, yksi asia ja se on tuo sun hymy. Se jotenki vaan häiritsee joka kuvassa ja vaikuttaa teennäiseltä. Näytät hieman typerältä kun hymyilet. Tässä minun mielipiteeni, ei ollut tarkoitus pahoittaa mieltäsi tms.

jennia (Ei varmistettu)

oi nuo korvikset minulle myös !

Eava (Ei varmistettu)

Ihanat korvikset! Ja toppi: )

lukija (Ei varmistettu)

voiii luoja, lopettakaa jo toi "näytät 40v, näytät typärältä kun hymyilet" yms. jutut! kaikkea mitä aattelette ei tarvii sanoa ääneen eikä bloggaajan tarkoitus ole lopettaa kuvissa hymyilyä jos se jonkun mielestä näyttää typerältä. olkaa onnellisia että joku haluaa välittää teille hymyn!

eve (Ei varmistettu)

ei todellakaan tarvi tollasia sanoa ääneen, ihmisellä on sellainen hymy ku on. minkähänlainen ihminen on ollu asialla, ku sanoo että 'näytät typerältä ku hymyilet, mutta ei oo siis tarkotus loukata ja tää on vaan mun mielipide'. kannattaa aina miettiä esim. menisitkö sanoon tuon jollekki päin naamaa. ei netissä pitäisi sen kummemmin huudella.

isabel (Ei varmistettu)

hienot korvikset mistä ostit

Heidi (Ei varmistettu)

Iiihanaa, meil oli noita korviksia 90-luvun alkupuolella yläasteella. :D

Juliaaaa (Ei varmistettu)

Onks sulla pidennykset ripsis? :)

jules (Ei varmistettu)

Hienot korvikset (ja jokseenkin hienompi ulkoasu blogillakin), mutta jostain syystä en olis ikinä yhdistänyt noita ysäripunk-korviksia suhun. Ellei ne nyt sitten oo trendikkäät, koska mun mielestä sun tyyli nimenomaan on 'trendikäs'.

Vähän tulee paha mieli sanoa nyt tälleen, mutta vähemmän meikkiä olis parempi. Varsinkin parikymppisen naisen naama kestää meikittömyyttä, nyt raskas meikki vain vanhentaa ihoa ja saa ihmisen näyttämään vähän tunkkaiselta. Erityisesti kevään korvilla täydessä meikissä olevat kasvot ei näytä freeseiltä, päinvastoin.
Oot muuten kyllä tosi kaunis ym. mutta tää meikki saa sun ihon näyttämään kuivalta ja silmät väsyneiltä :(

Mä alan pikkuhiljaa itse asiassa lopetella sun blogin lukemista, koska mua alkaa harmittaa tää kaikki pinnallisuus. Harmittaa myös itse lopettaminen, koska oon aina pitänyt sua tosi kivana ja keveänä bloggaajana, mutta nykyään sitäkään ei enää välity teksteistä ja se tekee blogin poistamisesta Blogilistalta hieman helpompaa.
En halua missään nimessä sanoa mitään loukkaavasti tai ilkeästi enkä halua, että pahoitat mieltäs, mutta mun mielestä elämässä vain on tärkeämpiäkin asioita kuin shoppailu, kuten esim. ympäristö ja sen hyvinvointi. Ihan turha kenenkään on kiistää, ettei tää maapallo kestä tätä tahtia, jolla ravataan henneseissä ja ginatricoteissa.

Kivaa kevään alkua, toivottavasti elämä maistuu ja kulutus vähenee.

muikku (Ei varmistettu)

oot ollu jotenki rupsahtaneen näköinen näissä muutamassa viimeisimmässä postauksessa...:D

kotik (Ei varmistettu)

i love your blog and the pictures, but i understand no word :(
perhaps you could give us a short translation in english?
xxx

inssu (Ei varmistettu)

'En halua missään nimessä sanoa mitään loukkaavasti tai ilkeästi enkä halua, että pahoitat mieltäs, mutta mun mielestä elämässä vain on tärkeämpiäkin asioita kuin shoppailu, kuten esim. ympäristö ja sen hyvinvointi. Ihan turha kenenkään on kiistää, ettei tää maapallo kestä tätä tahtia, jolla ravataan henneseissä ja ginatricoteissa.'

Mutta tiedätkö, että ei kaikki ajattele luontoa ja ympäristöä ostaessaan tavaraa. En minäkään. En halua että pahoitat mieltäsi, mutta mua ei kiinnosta ympäristö, vaikka varmaan pitäisi. Eiköhän anneta kaikkien elää sellaista elämää kuin haluaa, ei pidä yrittää muuttaa ihmistä. Mä välitän enemmän siitä, miltä näytän ja minkälaiset vaatteet on päällä ja jos näen kaupassa jonkun vaatteen, minkä ehdottomasti haluan itselleni niin sen myös ostan, enkä ajattele maailman tuhoutumista. Kukin tyylillään, meitä on moneen junaan.

jules (Ei varmistettu)

Ja tämän takia, inssu, ilmasto lämpenee, meret happamoituvat, eriarvoisuus kasvaa ja eläimiä kuolee sukupuuttoon. Mutta varmasti elämä on hienoa siellä kultajunassa, jossa saa tehdä ihan mitä haluaa kaikkien muiden kustannuksella. Kunhan vaan näyttää hyvältä.

Caro (Ei varmistettu)

Hei Sara,

Kiinnitin itsekin blogiasi kauan lukeneena huomiota kasvoihisi jo tuossa pari kuukautta sitten. Vartaloltasi olet moitteeton, kaunis ja hyvinvoiva, mutta kasvoiltasi olet ihan tämän vuoden puolella muuttunut täysin. Ymmärrän, ettei muotiblogissa varmasti halua puhua elämän varjopuolista, joita varmasti kaikilla meillä kuitenkin on, mutta toivon, ettei sinua ole kohdannut mikään niin suuri suru, ettei sitä olisi mahdollista saada ajan kuluessa käsitellyksi ja järjestetyksi elämänkirjahyllyssä omaan lokeroonsa. Toivon sinulle hyviä yöunia, terveellistä ravintoa, ystäviä kuuntelemaan huoliasi ja kaikkea hyvää elämääsi. Ehkä kevät tuo kasvoillesikin sen saman, sinua niin pukevan, raikkauden ja sisältä huokuvan valon. Ystävällisin terveisin, Caroliina

mussu (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä ihan pakko kommentoida tätä. Ensinnäkin naamassa ei ole mitään vikaa, kuinkakohan moni ihminen toivois että ittellään olis noin nätti naama/hymy? Ihmetellen lueskelen näitä kommentteja ympäristöstä/pinnallisuudesta/maailman tuhoutumisesta yms. käsittääkseni tämä on muotiblogi ei ekologinen-maailman-pelastus-blogi, semmoista jos ettii on ehkä ihan hyvä vaihtaa lukemisen kohdetta.
Mutta Saralle vaan terveisiä että söpö oot ja musta ainakin on kiva että blogissasi on ERILAISIA juttuja. (matkustelusta, vaatteista, hyvinvoinnista/liikunnasta, sun henk. kohtasesta elämästä ja sitte kaikista noista jutuista mihin blogin takia pääset osallistumaan.) Tattis!

nvjk (Ei varmistettu)

Muuten ihan kiva uudistus täällä, varsinkin kommenttia on kivempi ruveta kirjoittaa. :) Yks iso miinus tulee kuitenkin tuossa, kun vanhoja postauksia alkaa selailee. Ärsyttävää kun jokaisen postauksen joutuu erikseen etsimään aina alusta asti. :/

sara.tickle (Ei varmistettu)

hmm, auts

Mintze, haha :D ei voi tietää ennenku kokeilee! kiitos hirmu paljon ja terkkuja sinne!

randomkisu, mä en tajua tota :D toivottavasti saadaan kuntoon!

Tiia, oon samaa mieltä!

l, Canon EOS500d

laura, sain siis lahjaksi nämä niinku kirjotin tossa! Mutta mitähän nää maksaa Glitterissä, jotai 5-10e?

ansku89, Mä en osaa oikeesti yhtään vastata tohon, riippuu ihan päivästä ja nälän määrästä :D välillä voi olla että menee 1500 ja välillä varmaan ihan hyvin 3000 rikki. Mä en laske niinkään kaloreita, katon vaan etten syö ihan mitä sattuu

jrwoenfoe, sehän selviää toukokuun numerossa ;)

Niina, niin muuten! toi on ärsyttäny muakin

jansu, kiitti:) mustaki näyttää jotenki tosi vahvalta vaikka samalla tavalla mä meikkasin ku aina ennenki, luultavasti ainakin? :o

mmoooi, olen suosikilla töissä ja teen haastatteluja, artikkeleja, blogia -millon mitäkin!

vm, hehe no ei nyt sentään niin vanhaksi! Tämmöstä tää on, muoti kiertää

SIISMITÄ?, näitä koruja myydään Glitterissä. Tällähetkellä oon siis vaan ihan duunissa ja haen keväällä nyt kouluun tänne helsinkiin

somppu, kiitos kiitos!

Nimetön tyttö, Tämmösiä nää uudistukset on, ei voi sattua kaikkien silmään. Musta tää taas vaikuttaa paremmalta kun edellinen. kiitos paljon :) se räppäri selviää vielä!

tämmönen, no kiitos mielipiteestäsi :D

jennia, :)

Eava, kiitti:)

lukija, mä oon kyllä ihan samaa mieltä. Kaikkea ei tarvi ääneen sanoa :)

eve, hehe niimpä! en tiedä pitäskö mun tämän lukijan mielestä nyt sitten lopettaa hymyily kokonaan ja murjottaa vaan ja vetää masennuslääkkeitä. Ei sitä nyt viitsi apua hymyillä kun on RUMA HYMY

isabel, sain nämä lahjaksi Polhelmilta, Glitterin korvikset!

Heidi, haha mulla ois varmaan myös ollu jos oisin saanu sillon reiät korviin! Mutta ei, reiät saatiin meidän perheessä vitosluokalla! :D

Juliaaa, onhan mulla :)

jules, ikävä että ajattelet näin. Jos susta tuntuu että on parasta lopettaa blogin lukeminen on niin kuuntele vaistojasi :) Jos luulet että meinaan pitää palopuheen otsikolla 'pliiiis älä mee' niin oot väärässä. Mä tykkään blogistani tämmösenä ja tuon omasta mielestäni itseäni sopivasti esille. Aion jatkaa samalla tavalla!

muikku, rupsahtanut pieruhan mä olen!

kotik, thanks :) perhaps!

inssu, Oot oikeessa, itsekin syyllistyn siihen usein, toisinaan taas huomioin luontoa ostopäätöksissä. Jokainen valitkoon mitä huomioi ja kuinka paljon!

jules, ....

Caro, ei tää mun kuonalo ole kyllä mitään henkisiä vastoinkäymisiä kokenut :) siitä ei ole hätää! Huomasin itekin näissä kuvissa meikkipohjan olevan jotenki tosi omituinen. Olis varmaan syytä vaihtaa meikkivoidetta kevyempään!

heii (Ei varmistettu)

Hei, millon ostit sen mekon joka sullla oli alemmassa postauksessa, niissä häissä päällä :) ja mistä hm liikeestä ostit, mietin vain että myydäänkö niitä vielä.

AnsQhei (Ei varmistettu)

Ketä räppäriäää? :-)

mkl (Ei varmistettu)

kuontalo tarkoittaa hiuksia? :-D

mä muistan kans noi korvikset ysäriltä! Ai että oisin halunnut, mutta kun olin liian pieni. Voivoi. Milloinkohan ne tiukasti kaulan ympärille laitettavat 'tatuointikorut' tulee taas muotiin? Silloin saattaa olla nauru herkässä.. :-D

ellu (Ei varmistettu)

Eikää!! Se sun haastattelema kuuluisa räppäri oli ihan saleen NAS!!!! oon niiiiiiiin niin kade!! :D <3

veerra (Ei varmistettu)

tommoset on tosi kivoja! halusin joskus yläasteella tosi paljon tommosen ja otin uuden lävistyksen korvaan sitä varten ja sitten sain tietää ettei siihe tarvi lävistystä...fail : D

Anna (Ei varmistettu)

Voi hitsi, tykkään tollasista korviksista tosi paljon! Pitäis jostain katella itellekin :)

Anoushka (Ei varmistettu)

I'm looking for this type of jewelry but I don't know where I can find! Anyway it looks nice! ♥

http://anoushkanmak.blogspot.com/

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi