UUSI UPEA HEALTHINKI

Tickle Your Fancy

 

Yksi suosikkikahviloistani Healthinki muutti äskettäin uuteen osoitteeseen Punavuorenkadulle, vanhan Torin tiloihin (r.i.p Tori!). Olen aina rakastanut heidän tarjottaviaan, mutta Tehtaankadun tilasta en ollut ihan niin fiiliksissä. Nyt on tilanne toinen. Uusi päivittynyt Healthinki on I-H-A-N-A!

Jättimäiset ikkunat, samettia, marmoripöytiä ja paljon viherkasveja. Ja värikästä syötävää. Kyllä kelpaa!

Lumene järjesti eilen aamiaistilaisuuden, Invisible Illumination -sarjan laajentumisen kunniaksi. Tämä mieletön hehkusarja on saanut uusia jäseniä ja sävyjä, jotka vaikuttivat näin ensisilmäyksellä hyvinkin lupaavilta. En malta odottaa, että pääsen testailemaan :) 

Olipa ihana aamu :) Iso kiitos, että sain olla mukana!

 

 

Healthinki

Punavuorenkatu 2

Helsinki

 

xx Sara

Kommentit

saf (Ei varmistettu)

Satuitko huomaamaan, oisko noissa uusissa tiloissa ollut espressokonetta? Vanhassa Tehtaankadun Healthinkissä ei ollut, ja se olikin iso kolaus kun olin sopinut aamiaistreffit sinne mutten saanutkaan päivittäistä espressoannosta aamupalan kylkeen :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh shit! Empäs tajunnut katsoa. Tosin viereisessä pöydässä juotiin kyllä erikoiskahveja, lattea ja cappuccinoa. Eikös tää tarkota, että espressokone pitäisi löytyä? :D

saf (Ei varmistettu)

Joo eiköhän tuo sitä tarkota, jes! Tällanen kahviaddiktikin voi siis mennä testaamaan uudet tilat :D

Elvi (Ei varmistettu)

Me käytiin poikaystävän kanssa tuolla viikko sitten. Pieni (jopa koominen) pettymys, kun maksettiin 20€/nassu aamupalasta, joka oli 99,9 prosenttisesti täysin samaa mitä vedetään himassa melkeen aina. :D Noh, ens kerralla tiedetään paremmin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa siltä et mä tuun teille joku kerta aamiaiselle!! :D

Kommentoi