Uusia alkuja

Tickle Your Fancy

 

Sunnuntain ristiäisissä päälläni ollut jakkupuku muuntui maanantaina toimistoasuksi kun vaihdoin suorat housut culottes-farkkuihin. Aurinkoinen aamu ja astetta keveämpi asu tartuttivat minuun kevätfiiliksen, joka onnekseni pysyi päällä loppupäivän, vaikka keli kokikin aikamoisen U-käännöksen.

Kevääseen liittyy monesti uudet alut ja puhtaalta pöydältä aloittaminen. Ja uusista aluista meidän kevät 2018 on toden teolla tehty. Uuden työhuoneen lisäksi loppuun on päätetty pari isompaa projektia (ja samalla aloitettu pari kiinnostava tilalle!) ja muutaman viikon päästä muutetaan uuteen omaan kotiin (!!).

Just nyt tekee mieli olla Suomessa. Pysyä paikoillaan ja keskittyä täysillä kaikkeen siihen mitä täällä on. Saada rutiineista kiinni ja nauttia uusista jutuista.

Fiilistelen jo valmiiksi niitä pieniä arkisia muutoksia, joita on luvassa. Erilaisia juoksulenkkireittejä ja uutta vakkarikahvilaa kodin lähellä. Entä miltä tuntuukaan kävellä eri ratikkapysäkille tai käydä uudessa lähikaupassa?

 

 

Saatiin meidän toimistolle eilen viimeisiä huonekalulähetyksiä. Iltapäivä kuluikin pöytiä ja tuoleja kasaillessa (ja pahveja taitellessa).

Työhuoneella alkaa näyttää jo aika valmiilta. Koko huone on jo nyt niin viihtyisä, että sinne tekee vaan mieli pyytää tyyppejä kyläilemään! Kunhan saadaan vikat jutut kasattua niin pistän tännekin kuvapäivitystä :)

Ps. Kevätuudistuksia koki myös tukka, kun sain perjantaina yllättäen peruutuspaikan kampaajalle. Värjättiin auringon kellastamat suortuvat ja pistettiin pehkoon vähän lisää volyymia. Iso kiitos Salon Noir ja Simo! <3

 

Pictures: Johanna Piispa // edit by me

 

Samsoe & Samsoe shirt

Gina Tricot jeans

Chloé bag

Vagabond shoes

 

xx Sara

Kommentit

Aino Riannosta (Ei varmistettu) http://www.rianno.fi/

Onnea uusiin alkuihin, Sara &lt;3
Kuule, millainen aikataulu sinulla on ensi viikolla? Olen meilannut sinulle kutsun erääseen tilaisuuteen, joka on ensi viikon tiistaina 20.3. klo 11-14 välillä. Olisi upeaa, jos ehtisit mukaan!
Lämpöisin terveisin,
Aino Riannosta

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :) Vastasin sinulle tapahtuman osalta meilitse!

Vierailija (Ei varmistettu)

"Just nyt tekee mieli olla Suomessa. Pysyä paikoillaan ja keskittyä täysillä kaikkeen siihen mitä täällä on. Saada rutiineista kiinni ja nauttia uusista jutuista."

Eikö tämä ole vähän ristiriidassa maailmanympärimatkasta haaveilun kanssa? Vai oliko se tosiaan keksitty vain mainosta varten?

saratickle
Tickle Your Fancy

Miksi mulla on nyt semmonen fiilis, että täällä yritetään nyt hakemalla hakea kohuja aikaiseksi :D

Ei, en suunnittele maailmanympärysmatkaa seuraavalle puolelle vuodelle. Maailmanympärysmatka on unelma, joka toivottavasti tulee joku päivä toteen, mutta ei just nyt :)

JollyHolly

On se kyllä jännä , että ihminen ei saa vaikka sitten mainostaa omassa blogissaa jos niin haluaa :D ei se tarkoita ,että olisi tekemässä reissuja heti vaan aina saa haaveilla ja suunnitella ja jakaa inspiraatiota muille, jota sä teet btw hyvin .  Itselläni ainakin tuli heti inspiraatio matkasta mieleen (ei ehkä maailmanympärysmatkasta, mutta kumminkin ) ja haluan tuon kirjan käsiini, että kiitti vaan :) ja tuo kahvi on hyvää.

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos lämmittävästä palautteesta :) 

Ja ps. siis tuo kirja on ihan huippu! Ja kahvi toden totta maistuvimpia suodatinkahveja! 

JollyHolly

Sitä kirjaa lueskellessa varmast huomaa kuinka paljon maailmaa vielä onkaa näkemättä! Itse haaveilen road tripistä USA:ssa. Jollain hienolla amerikanraudalla ajettais ja kohteena Memphis, Texas,  ja California ..ainakin :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä!! :)

Kommentoi