Uusilla nurkilla - muutto lähestyy!

Tickle Your Fancy

 

Pikavilkaisulla voisi kuvitella, että ollaan Pariisissa. Tai Madridissa. Ehkä Tukholmassa?

Mutta ehei. Ollaan Krunassa, meidän uusilla toimistohoodeilla! Ihan vielä ei olla mestoille päästy muuttamaan, mutta sen voin sanoa, että uusi tila on ihan mieletön! Sinne muuttoa kelpaa vielä hetken aikaa odottellakin (sen aikaa, että saadaan lukot asennettua!).

Kruununhaka on minulle hieman vieras alue. Täällä harvemmin tulee vietettyä aikaa, vaikka se ihan lähellä sijaitseekin. Nyt asiaan tehdään kuitenkin muutos. Aion tutkia alueen joka nurkan ja bongata monta uutta vakkarikahvilaa!

 

 

Eilinen oli ihana. Aurinko paistoi ja ilmassa oli muutenkin kevään tuntua kun käveltiin Jannin kanssa Pohjoisrantaa pitkin kohti Kauppatoria. Ikkunanpielissä roikkuvista jääpuikoista tipahteli aika ajoin pisaroita kuin huhtikuussa konsanaan. Aurinko lämmitti, vaikka pakkasasteita oli useampia. Leotakki, punainen laukku, suorat housut ja kissamaiset aurinkolasit saivat sunnuntaipäiväni tuntumaan vielä himpun verran spessummalta.

Tuli fiilis, että ei tätä pimeyttä ja räntää loppuelämää tarvitsekaan katsella. Kyllä se valoisampi aika vielä koittaa. Nopeammin kuin uskommekaan. 

Nautitaan aurinkoisista pakkaspäivistä, näitä ei tähän vuodenaikaan montaa mahdu!

Energistä viikkoa kaikille :)

 

Pictures: Janni Ehari/edit by me

 

Bubbleroom faux fur

&Other Stories knit

Lindex pants

Zara boots

Max Mara sunnies

Zalando/Rebecca Minkoff bag

 

xx Sara

Kommentit

mimim (Ei varmistettu)

Krunaa parempaa aluetta ei Helsingissä ole<3 Suosittelen erityisesti kirkkokadulla olevaa "No5 coffee" (kevätrullat tosi hyviä!), maneesikadulle vasta syksyllä avattua aasialaismestaa Norillaa (avokadomunasalaattihässäkkä, nam!) ja kahvila Dajaa. Se on vaan niin ihana eikä viikonlopun aamupala/brunssi ole todellakaan pahan hintainen - silti riittävän monipuolinen. Liisankadun Harry's huikea, Marian helmi tosi kiva iltaviinien/miksei myös aftereitten spotti. Ja hei, kioski Ilposet mariankadulla. Mistä enää löydät ei-ketjubrändien kioskeja, eläkeläisikäisillä omistajilla ja värikynistä leivoksiin ulottuvilla tarjonnalla?

saratickle
Tickle Your Fancy

No mä en kestä miten huikea lista. KIITOS! Tässähän on jo ekat lounaat, afterit ja brunssit lyötävä lukkoon! :D

Mahtavaa päästä mestoille!

Nana Super (Ei varmistettu) Http://www.superfitme.fi

Oi vitsi, mä asuin ihan tossa kulman takana 4 vuotta kunnes syksyllä muutin pois keskustasta. Ihana rauha, kauniit talot, pienet kahvilat, parasta stadia ️

saratickle
Tickle Your Fancy

Kruna <3 <3

Onnellinenlomalainen (Ei varmistettu)

Oi onpa energisiä kuvia, fiilis oikein välittyy kuvista! Muistaakseni olet käynyt sekä Portugalissa että Kroatiassa ja haluaisinkin kysyä, että kumpaa maata suosittelisit loppukesän reissun kohteeksi?

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi, ihana kuulla! :) 

Vaikea kysymys. Mä en uskalla vastata mitään.

Mä en ole ollut Portugalissa muualla kun Lissabonissa kaupunkilomalla. Toki lähikaupunkeihin pääsi rannallekin. Kroatia on sitten enemmän ehkä rantakohde. Vesi siellä on ihan uskomatonta! Tosin Dubrovnik on nykyään jo ahistavan täynnä turisteja. 

Jonnamaista (Ei varmistettu) http://jonnamaista.com

Teidän toimisto näyttää storyjen perusteella niiin mielettömältä! Kruna on ehkä suosikkialueitani koko Helsingissä. Oon myös paljon kuvannut siellä päin ja teillä on kyllä ihan huikeat asukuvausmiljööt lähellä ;) Kahvilavinkkinä herttainen Papu Café!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hihii! Mulla tulee siis Krunasta aina sun kuvat mieleen! <3 Jee kiitti vinkistä. Ei muuta kun tervetuloa kyläilemään sitten kun saadaan paikat kuntoon :)

arasara (Ei varmistettu)

Asunut nyt Krunassa 3 vuotta. Täällä on rauhallista, rentoa ja aurinkoista :) Krunaan ei oo vielä niin rantautunut hipsterijutut tai ketjukahvilat, tää elää vähän omassa ajassaan ja hyvä niin! Mun suosikki Krunassa on cafe papu Mariankadulla josta käyn hakemassa ihanan nuudelisalaatin mukaan. niillä myös vietnamilaista kahvia, kokemuksen arvoinen! Kesällä pääseekin sitten nopeasti hipsittyä tervasaareen ottamaan arskaa! Tervetuloa!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hitto vie miten hyvältä kuulostaa! Niin mahtava päästä sinne! Kiitos!! :)

Hemppe (Ei varmistettu)

Cafe Papua suosittelen minäkin, aivan ihana! :)

noice (Ei varmistettu)

onpas keväisiä kuvia! ihanaa :--)

tuli ihan vaan sellainen mieleen, että olisi hauska idea teidän toimistobloggaajien kierrättää omia juttuja ns. showroom-tyyppisesti keskenänne uudella toimistollanne. kaikki kun kuitenkin pyöritte samoissa muotipiireissä, helppo lainailla toisten juttuja :) en tiedä mistä tuli mieleen hah oli vaan pakko mainita "ääneen" :*

saratickle
Tickle Your Fancy

EIkö!! Kiitti :)

Hei kuule, sitä me ollaan tehty tällä nykyisellä toimistollakin, hieman pienemmällä kokoonpanolla vaan :) Mutta ihan ehdottomasti, pidetään tätä yllä!

Pia Isotalo (Ei varmistettu)

Minkä kokoinen leoturkkisi on? Onko se lämmin?

saratickle
Tickle Your Fancy

S-koko! Ei tällä kunnon talvipakkasissa ihan tarkene, mutta neleen ja huivin kanssa menee hyvin tämmösillä keleillä :)

Kommentoi