UUTTA KOTONA

Tickle Your Fancy

Visioita, ideoita ja haaveilua. Pieni sisustuspäivittely elää minussa kokoajan: vaihtelen järjestystä, etsin lehdistä kehyksiin uusia kuvia, inspiroidun sisustusblogeissa tai käyn itsekseni sisustuskaupoilla. Useimmiten sisustuskauppakierroksella päädyn perinteisesti koristetyynyyn (joita kun ei meillä vielä tarpeeksi olekkaan, haha… mikä niissä vetääkin puoleensa?!), mutta viime viikkoina on löytynyt muutakin. Huom. koristetyynyjen lisäksi! :D

Antoisin reissu oli pari viikkoa takaperin kierrätyskeskukseen, jossa nykyään harvemmin tulee vierailtua. Mikään ei ole niin jännittävää, kuin nuuskia läpi vanhoja, käytettyjä kalusteita ja sormet ristissä odottaa, josko kaiken sen tavaran seasta löytyisi joku oikea helmi!

ihanan rosoinen ämpäri Perobasta

vanha filmikamera kierrätyskeskuksesta

harmaa tyyny Perobasta

pieni karttapallo kierrätyskeskuksesta

 

Here are some decoration pieces from our home. I found the cutest old camera and little globe from recycling centre. They cost like nothing. The pillow and the bucket I bought from one of my favorite interior shops in Helsinki, Peroba. 

 

T. Sara

Kommentit

maijuk (Ei varmistettu) http://www.blankmaiju.blogspot.com

Ihania kotijuttuja! Ja täällä ilmoittautuisi yksi toinen koristetyynyjen hamstraaja. Mikä niissä oikein vetää puoleensa?!:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kertokaa joku pliis! :D

Tiina (Ei varmistettu)

Sama täällä! Tosin nyt oon keskittyny ostaan vaan päällisiä... (koska täytetyynyjä on joka kaappi täynnä!!) :D

Ada Alina (Ei varmistettu) http://adaalina.blogspot.com

yhdyn täysin tohon koristetyyny-vimmaan! Mun teoria asiaan on se, että kun lähtee sisustuskaupoille, haluaisi kotiin jotain joka muuttaisi tilaa tavallaan mahdollismman paljon, muttei kuitenkaan maksaisi älyttömästi, kuten joku huonekalu, joten ostampa sitten koristetyynyn!:D vaikka jos jättäis muutaman tyynyn ostamatta, saattais iha hyvin säästää ne rahat johonkin ihanaan huonekaluun:)

saratickle
Tickle Your Fancy

aaa niinno, totta! Mutta ei ne tyynytkään aina niin halpoja oo… :D

elli (Ei varmistettu)

Miksköhän luin kolme kertaa peräkkäin ekan sanan Viisikoita?? Sit ihmettelin ku et kertonukaa uudest Viisikkokirjasarjast minkä oot ostanu iltalukemiseks.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha voi elli <3

emma (Ei varmistettu)

Hei osaisitko sanoo jotain kivoja sisustusblogeja millä on samantyylistä sisustusta kun sulla? rakastan kotias ja näitä sisustuspostauksia LISÄÄ! :)

Kommentoi