Uutta treenivaatteissa

Tickle Your Fancy

Love love love! Sain Casallilta uuden malliston treenivaatteita, joissa olen muutaman viikon treenannut niin salilla kuin lenkkipolullakin. Merkkiä kyllä löytyy jo entuudestaan, mutta lähinnä treenitarvikkeina.

Vaatteiden laatu oli ensimmäinen asia, johon salilla kiinnitin huomiota. Tämmöselle löysissä topeissa treenaavalle oikeasti istuvat treenivaatteet tuntuvat heti erilaisilta. Tiukat urheilutopit ovat ahdistaneet aina. Nyt olen oivaltanut, että tämä on johtunut vain paidan väärästä materiaalista. Istuvien urheiluvaatteiden plussiin kuuluu se ryhdikkyys, joka omalla kohdallani tulee tällaisissa vaatteissa lähes automaattisesti!

Compression tightsit on suunniteltu kovaan treeniin. Reisissä ja pepussa materiaali on paksumpi ja "puristaa" hieman. Tämä muotoilu ehkäisee maitohappojen syntymistä esim intervallitreenissä! Vaihtelevat materiaalit tekevät mustista housuista vieläpä hyvännäköiset! :)

Laadukkaampia treenivaatteita ei tarvitse edes pestä niin usein. Vaikka topissa on hikoillut edellispäivänä salilla, voi siinä helposti treenata vielä seuraavanakin päivänä.

  1. Pitkähihainen Casall Beat Longsleeve
  2. Toppi Casall Contour Raceback
  3. Urheiluliivit Casall Padded Sportsbra
  4. Trikoot Casall Compression tights

 

(tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta)

 

T.Sara

Kommentit

Miriam (Ei varmistettu) http://sixpack6pack.blogspot.fi/
saratickle
Tickle Your Fancy

Mä diggaan myös! :)

Amanda (Ei varmistettu)

Mistä näitä voi ostaa/tilata? Onko sun iha luonnostaan noin ruskea iho vai käytätkö itseruskettavaa tai solariumia? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Casallia myydään urheilukaupoissa ainakin Intersportissa, Stadiumissa ja Sokoksella. Netistä löytyy myös esim Zalandolta! :) Käytän itseruskettavaa ja tällä hetkellä tätä http://tickleyourfancy.indiedays.com/2014/02/20/luonnollinen-rusketus/ :)

Ida Jemina (Ei varmistettu)

Mun on ollut tosi vaikea löytää mitään hyviä treenihousuja, joissa voisi kyykätä. Monet housut ovat nimittäin niin ohuita, että kuultavat läpi. Voiskohan noi compression tightsit olla sellaiset, joissa uskaltaisi vähän pyllistelläkin? :)

http://idajemina.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiedän mitä tarkotat! Samoja onjelmia täällä etenkin harmaiden pöksyjen kanssa. Kangas on niin paksua, ettei näy läpi :) Toinen toimiva on saman merkin Sculpture tightsit! Ohuempi, joustavampi muttei näy läpi!

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Ostin itse just viime viikolla ton saman pitkähihasen mut vaan kirkkaan korallisena ja tykkään siitä ihan superisti :) Toi sunkin näyttää ihanan väriseltä ja sopii sulle tosi kivasti kun oot ruskettunu!

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikeesti! Tää on aivan ihanan pehmee ja ohut :) Toi väri kuulostaa myös sairaan hyvältä!

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Ihania treenivaatteita! Oon ollu sen verran laiska treenaamaan että tarviisin motivaattorin... nuo vaatteet voisivat toimia tuossa tarkoituksessa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voin kertoa, toimii! :D Uudet treenivaatteet tuovat oikeesti motivaatiota!

Jozella (Ei varmistettu) http://jozellablog.blogspot.fi/

Oi upeat, tykkään noista kaikista! :) Varsinkin nuo "puristavat" treenihousut, vaikuttaa niin kivoilta, niitä haluaisin kokeilla. ;)

http://jozellablog.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! Käy ihmeessä ainakin sovittamassa :)

Elisa (Ei varmistettu) http://balanced247.blogspot.fi/

Apua, tuo pitkähihainen on niin hieno! Aivan upea väri ja sopii kyllä hyvin sulle, varsinkin kun on nuin kadehtittavan ruskea! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Mä pidän myös väristä :) Huom saanen korjata: itseruskettunut :D

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihania! Varsinki toi pitkähihanen, niin herkkuvärinenki! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on kyllä! :) Ihanan kesänen väri!

Kommentoi