Vaatteet täynnä Asennetta

Tickle Your Fancy

En tiedä oletteko kuulleet Asenteesta? Ainakin moni aikoinaan kyseli tässä postauksessakin vilahtaneiden kangaskassin ja topin perään! Kyseessä on pieni suomalainen surffimerkki, jonka tarjontaan kuuluvat niin vaatteet, asusteet kuin surf- ja SUP-laudatkin. Asenne järkkää myös tapahtumia ja mm surffileirejä.

Vaatteiden mallit, värit, printit ja niistä huokuva tunnelma, fiilis ja se itse asenne, kaikki vaan toimivat. Koko homma mallistoineen ja letkeine tapahtumineen vaan kolahtaa ja saa multa valtavasti arvostusta. En voisi olla ylpeämpi siitä, että kyseessä on kotimainen brändi.

Minä ja poikaystäväni ollaan molemmat asennefaneja. Mulla on naisten mallien lisäksi paljon miesten vaatteita ja käytetäänkin näitä sopivasti ristiin. Aivan täydellistä vaatetusta rentoihin kesäiltoihin ja biitsille. Uuteen mallistoon ja itse Asenteeseen voi tutustua TÄÄLLÄ

vaatteet Asenne (saatu blogin kautta)

Love love love my new summer top from finnish surf brand Asenne!!

 

T.Sara

Kommentit

Sandra (Ei varmistettu)

Wau, mitkä sääret sulla, huomaa että treenaat :) niin ja kauniit vaatteetkin kyllä!

saratickle
Tickle Your Fancy

oi kiitti! :)

Hilma (Ei varmistettu)

Hei! Minkä kokoinen toi toppi on mikä sulla on tuossa kuvassa? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on miesten S

Emmi (Ei varmistettu) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Täytyykin tutstua paremmin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti! :)

Iida (Ei varmistettu)

Cooleja! Mitä muuten lonkkariharrastukselle kuuluu? En ole hetkeen blogiasi lukenut, mutta viime kesänäkö taisit laudan hankkia ja harjoitella? Itsellä lonkkari-innostus lopahti, mutta sulla varmaan kävi paremmin? Hyvää kesää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Musta tuntuu, että mulle tulee semmosia innostuskausia aina lonkkarin kanssa. Joku viikko vedetään joka ilta ja sitten saattaa tulla kolmen viikon tauko. Mutta aina kun on fiilistä niin mennään, en ota mitään sen kummempaa stressiä :) Ihanaa kesää!

Kommentoi