VACAY

Tickle Your Fancy

Ensimmäinen lomapäiväfiilis. Tiedättekö mitä tarkoitan? Se, kun lämpötilaa on vaikea ymmärtää, edellisen vuorokauden matkustus painaa takaraivossa, sortsit näyttää hassulta kalpeissa jaloissa ja kokoajan tulee ihmeteltyä, että täälläkö sitä nyt oikeasti ollaan. Paikallisten pitkiin katseisiin ei ole vielä tottunut ja laukkua tulee puristettua tavallista kovemmin vartaloa vasten. Ekalle päivälle harvemmin on mitään suunnitelmia tehtynä, joten päivä on täynnä vaan rentoa palloilua ja Lonely Planetin selailua. 

Ollaan tosiaan tällä hetkellä Nicaraguassa ja kaupungissa nimeltä Granada. Kiitos jet lag, herättiin jo kuudelta ja ollaan ehditty tekemään vaikka mitä! Kierretty mm. kaupungin kuusi kirkkoa, kiivetty väköalapisteelle ja ihasteltu värikkäitä katuja. Lounaan ja papaija-lime-kookos -smoothieiden (!!) jälkeen tultiin viettämään siestaa altaille :D Nyt edessä espanjan kielen opettelua ja kaupunkiesitteiden selailua!

Vacay moooood! Greetings from Nicaragua, Granada. I'm so happy we picked this country for destination. And the city where we're staying right now sure is the most colourful city I've ever seen. Cute! It's been walking around the city and hanging by the pool the whole day! Not complaining.... ;)

 

xx Sara

Kommentit

Fiina (Ei varmistettu)

Hei mistä aurinkolasit ja biksut? Upeet värit!

saratickle
Tickle Your Fancy

Monkilta taitavat olla muuten molemmat! :) Niin värikästä täällä!!

Marjut (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.blogspot.fi

Ihanaa reissua!! Jään innolla odottamaan postauksia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jeee :)

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Kääk miten ihanalta (=aurinkoiselta) siellä näyttäää!!! Ja typykkä, oot selkeesti saanu jo nyt väriä pintaan!! Nauti!

saratickle
Tickle Your Fancy

nojoooo!!! :) haha voi kuule, nää on rippeet itseruskettavista. Suunta on tästä vaan valkoisemmaksi! :D

Kommentoi