Vahvuuksista ja heikkouksista

Tickle Your Fancy

Olipa kerran valas, joka uida polskutteli meressä. Hänen yläpuolellaan liiteli iso kotka. Valas oli jo pitkään haltioituneena seurannut kotkan itsevarmaa liitelyä: "Voi miten hienot ja isot siivet tuolla kotkalla onkaan. Olisipa hienoa jos minulla olisi samanlaiset ja voisin vaan liidellä halki taivaan. Mutta ei, minulla on vaan tämä pyrstö, jolla ei lennetä metriäkään", valas ajatteli.

Samaan aikaan taivaalla lentelevä kotka katseli alas merelle. Onpa tuolla valaalla kerrassaan upea pyrstö. Olisipa minullakin tuollainen pyrstö niin voisin sukellella valtameren ääriin, mutta ei, näillä siivillä ei sukelleta yhtään mihinkään", kotka surkutteli.

 

Salilla ennen jokaista treeniä kerrottavat motivaatiotarinat tuntuivat alkuun ajan hukalta. Eikö tämänkin viisi minuuttia voisi käyttää järkevämmin kuten esimerkiksi treenaten? Vasta muutaman kerran jälkeen tarinoiden tärkeys alkoi hahmottumaan. Salillamme ei treenata pelkästään fyysistä kuntoa, vaan myös henkistä hyvinvointia. Motivaatiotarinoista on tullut yksi treenini tärkeimmistä asioista, ja on ollut hauska huomata miten mm. kertomukset vanhasta aasista, dementiapotilaasta, sokeasta sammakosta ja kirveenhakkaajasta ovat vaikuttaneet omaan ajatteluuni.

 

Yksi näistä omaan ajatteluuni vaikuttaneista tarinoista on melko äskettäin kuultu tarina valaasta ja kotkasta (voi muuten olla, että kyseessä oli kala ja kotka tai ehkä hylje ja kotka, mutta noh, se nyt ei ole se olennainen asia). Olipa kyseessä sitten taito, luonteenpiirre tai vaikkapa ulkonäköön liittyvä seikka, fakta on, että jokainen meistä tuntee itsensä aina silloin tällöin huonommaksi. Huom myös se tyyppi, joka mielestäsi onnistuu aina kaikessa ja on kaikin puolin muutenkin täydellinen. Epävarmuus on inhimillistä ja sitä tuntee jokainen ihminen ainakin jossain elämänvaiheessaan. Täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan. Meillä kaikilla on vahvuuksia ja heikkouksia. 

 

Tiedosta omat vahvuutesi ja arvosta niitä. Mieti missä juuri sinä olet hyvä. 

Mieti voitko jakaa omia vahvuuksiasi, esimerkiksi auttaa niillä jotain apua tarvitsevaa? 

Älä epäröi kehua! Toisten vahvuuksien kehuminen on aina hyvä idea, siitä saa hyvän mielen niin vastaanottaja kuin kehun antajakin. 

Heikkouksiaan voi ja pitääkin työstää! Heikkoudet voi jopa kääntää vahvuuksiksi

 

jacket Nelly / shirt Urban A* / pants Monki* / sneakers Adidas*  (*=gifted)

 

Tänään kehun pitkäaikaisinta ystävääni ja kollegaani Jannia <3 Tyyppi on nimittäin pikkusen taitava valokuvaaja!! Hymyä ei edellisyön tapahtumien takia liiemmin aamutuimaan napattuihin kuviin irronnut, mutta tunnelma on jotenkin raukea.

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

banskuh (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja niitäkin ihanampi teksti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiiitos :)

skuutti (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän upeaa, kun salillasi lihaksien lisäksi harjoitetaan mieltä tuollaisilla motivaatiotarinoilla. Tässä ulkonäkökeskeisessä maailmassa se taitaa olla ainoa sali lajiaan...
Sinulle kiitos, kun jaat myös tällaisia tarinoita. Olet ihana inspiraatio monelle nuorelle naiselle, ja silloin tällöin myös tällaiselle vanhemmallekin ;)
Jannille kehut todella kauniista kuvista, upea valo saa kuvattavan suorastaa loistamaan jotain maagista hehkua.
Hyvää alkavaa viikkoa sinulle ja kaikille seuraajillesi. Tässä julmassa maailmassa on tällaiselle kauniille hyvänmielen blogille aina paikka.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyynelmeri oli lähellä tätä kommenttia lukiessa. En voi käsittää, että näin ihania tyyppejä löytyy. Kiitos sanoistasi, ne piristivät hurjasti :') Ihanaa viikkoa!

JanniEhari (Ei varmistettu) http://just-my-imagination.indiedays.com

Awww ihana &lt;3&lt;3 kiiiitos! Ite oot ihan super innostava ja näiltä kuvausretkiltä jää aina kätee hyvien kuvien lisäks sata kertaa inspiroituneempi fiilis!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 <3

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Tää on kyl ihan hassua! Mennään marraskuun puoliväliä ja asu on tollanen :D mut ku kyllä täällä tarkenee! Mäki nappasin just joku päivä kuviin kesäkukkia, öö :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kesäkukat toimii! Mun mielestä paljailla nilkoilla niin kauan kun vaan mitenkään kehtaa! :D

Evela (Ei varmistettu) Http://www.friolandia.fi

Wau, on kyllä mahdottoman ihania nämä kuvat! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä tykkään myös hurjasti!!  Janni on paras!

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.costume.fi/

Niiiiiin upeet kuvat!! Go Janni go &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!!! :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa,
ootko ikinä ajatellu kasvattaa otsatukkaasi pois? Näyttäisit vaan niin paljon kauniimmalta ja freesimmältä ilman sitä. Tekee sinusta jotenkin tunkkaisen ja pilaa muuten niin tyylikkään ja ajanhermolla olevan olemuksesi. Miettisit edes.

tunkkaisen?? katotaanko me hei samoja kuvia? :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

:D <3

saratickle
Tickle Your Fancy

On sitä kokeiltu ja ei näytä hyvältä! :D Otsatukka on meikäläisen tavaramerkki, se varmasti pysyy hautaan asti, sorry!

Ridge (Ei varmistettu)

Todella upeita kuvia! &lt;3 Tuli niiin hyvä mieli näistä, ku on perus maanantai känkkäränkkä. Toi otsis sopii kyllä maailman parhaiten, ei oo tunkkasta nähnykkään !

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi kiitti sinulle! :) Ihanaa viikkoa!! 

ElisaL. (Ei varmistettu) https://mycosmo.fi/news/author/startlivingyourbestlife

WAUUU!! Sara! Ihan mielettömiä kuvia. Joutu kattomaan kaikki läpi monta kertaa. &lt;3333

saratickle
Tickle Your Fancy

Sinä ihana <3

Johanna Isabella

Super tärkeä aihe! Jännää, kun monista bloggaajista esimerkiksi muodostaa täydellisen kuvan, vaikka tietääkin, että blogeissa ja somessa jaetaan vain se pieni osa elämästä. Ja kukapa jakaisi kovin paljoa niitä epäonnistumisia tai heikkouksiaan, kun tarkoitus on usein kuitenkin inspiroida muita. Tykkään sinusta kyllä paljon bloggaajana siksi, että raotat myös sitä inhimillistäkin puoltasi. Helppo samaistua! :)

Kommentoi