Vaihtoehtoinen kaamospako

Tickle Your Fancy

Tiedättekö niitä ihanan värikkäitä syyspäiviä kun aurinko paistaa, ulkona on jotenkin erityisen värikästä ja jokaisen vastaanottamasi meilin lopulla toivotellaan aurikoista päivää. Se on parasta, kunnes tajuat, että koko päivä menee töiden parissa tietokoneen äärellä ja haisevan bioroskiksen vieminen on ainoa ulkoilu mitä auringonvalon aikaan tulet tekemään.

Sillä yrittäjiä tässä ollaan ja työaikoihin on periaatteessa mahdollista vaikuttaa, aloin kaamospeloissani suunnittelemaan josko talven aikana kokeilisi uutta työskentelyaikaa klo 13-21. Tai esimerkiksi aamu ja ilta töitä ja päivällä vapaata. Mitä hittoa minä päivän auringonpaisteelta piilossa istun kun voin periaatteessa näpytellä läppäriä pimeällä illallakin?!

Kiireisimpinä talviviikkoina saattaa helposti mennä viikkokin ilman että näkee auringonvaloa edes paksun pilvikerroksen läpi. Uusilla työajoilla voisi siis olla suuriakin vaikutuksia omaan jaksamiseen ja energiatasoon siinä marras-joulukuun tienoilla. Ulkoilua valoisan aikaan ja lounaan jälkeen lehden kera lähikahvilaan nautiskelemaan vapaa-ajasta. Kuulostaa liian ihanalta! Pakkohan tätä on ainakin kokeilla.

Tämän päivän upea keli meni hukkaan sitä bioroskista lukuunottamatta (!), mutta viime viikolla kävin ulkoilemassa päiväsaikaan. Ja vitsit, ihan maaginen meininki vakkari lenkkireitilläni, niin värikästä!!

hoodie Adidas* / top Nike / pants Adidas* / sneakers Nike (*=gifted)

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

EllaE
Ella Elers

Hei no nyt on kuningasidea! Mä oon kans havahtunu monena iltana siihen että ulkona onki jo pimeetä just kun oon saanut tietsikkahommat tehtyä ja olisin lähdössä ulos. Kiitos tästä, huomenna alkaa uudet työajat tässäkin taloudessa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No älä viitti!! :D Päivisin sitte kaikkia kivoja aktiviteettejä yhessä pls!

:) (Ei varmistettu)

Hei ihan huippuidea! Ja näin muuten, ihana toi adidaksen huppari! :D Mistä kotoisin? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

EIKÖ!! :D Tää on addulta suoraan, löytyy varmasti jälleenmyyjiltä ja verkkokaupasta! :)

Maisamai (Ei varmistettu)

Hei nyt pakko sanoo et toi toimii ihan oikeesti! Koko viime syksyn ja talven tein sattuneista syistä iltavuoroa 14-21 eli aamupäivät oli sitte omaa puuhastelua ja sillon oli ihan valosaa. Koko talvena ei tullu sitä perus kaamosmasennusoloa mikä siihen asti aina ennen on tullu! Muuten elelin ihan normaalisti niinku aina aikasempinaki vuosina (eli meinaan siis et ei mitää kummosempii vitamiineja ja urheilin ja söin normaalisti niinku aina) eli en keksiny mitään muuta syytä sille ku nuo työajat! Ku muut oli töissä mä lähettelin niille kuvia ku olin ite hiihtämässä tai muuten vaa ulkona valossa touhuamassa! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

oijoijoi! Huikeeta!! Mä niin aion myös hiihtää päivisin ja lähettelen sieltä kuvia kaikille!! :D

Bambilara (Ei varmistettu) http://neverontime1.blogspot.fi

Kannattaa koittaa! Kylmät, mutta aurinkoiset syys- ja talvipäivät on vaan parhautta!! Ja näistä kuvista.. ei taida suomenkielestä löytyä niin paljon adjektiiveja, joilla näitä haluisin ylistää! Ihan mielettömän energisiä, mutta samalla tosi seesteisen kauniita! U-pei-ta!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi mahtavaa! :) Joo tosiaankin pitää kokeilla ja kiitos kovasti! :)

Sannahof (Ei varmistettu) http://unelmamaja.com/

Oi, yrittäjän vapaudella koita ihmeessä. Näissä kuvissa on ihana meininki, ja jos tuohon on mahdollisuus, niin go for it!

saratickle
Tickle Your Fancy

yess! :) 

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

No ei muutako tuumasta toimeen, huippu idea! :D täällä nyt on se ja sama mihin aikaan kaamosaikaan on töissä kun aina on pimeää, mutta onneksi omaan työhön kuuluu kuitenkin 2 kertaa päivässä ulkoilua :) ja nyt tietty kun jää kotiin niin lapsetkin vaan vie ulos.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa voi vitsi! Ulkoilu on kyllä parasta, tämmösillä säillä nyt etenkin!

JJM (Ei varmistettu)

Ihanan värikkäitä kuvia bokeh-taustalla. Kerrotko mikä kameran linssi on kyseessä? Kiitos etukäteen!

Kommentoi