Välipalaksi: marjainen smoothie bowl

Tickle Your Fancy

Välipala-addikti (ja smoothie-addikti), se minä todella olen. Olen tyyppi, joka syö monesti päivässä, ja tunkee välipaloja suunnilleen jokaisen aterian väliin :D Välipala-aika siis ehdottomasti yksi päivän kohokohtia, erityisesti viikonloppuisin, kun ulkoasuun ehtii vähän panostaakin! ;)

Välipala-aikana suosin kevyitä, mutta ravitsevia ruokia, joilla jaksaa kevyesti sen kolme tuntia illalliseen. Pikkunälän heräillessä siinä klo 15 kieppeillä ota blenderin esiin ja alan viskomaan sinne milloin nyt mitäkin tekee mieli. Yleensä ne parhaat reseptitkin löytyvät aina ihan vahingossa.

Tämän päivän smoothie bowlista tuli niin herkullinen, että se todella ansaitsee oman postauksensa blogiin. 

 

Punaviinimarja-lime smoothie

  • jäisiä punaviinimarjoja 100-150g
  • 1 rkl kreikkalaista jogurttia 
  • 1-2 munanvalkuaista
  • 1 avokado
  • 1 banaani
  • 1/2 limen mehu
  • vettä

koristeeksi pekaanipähkinöitä, kuivattuja karpaloita, kookoshiutaleita ja yksi kiivi. Ai että oli hyvää!

 

It's snack o'clock everybody. Today's smoothie bowl tasted so good that I just have to share the recipe! You'll need 100g frozen red currants, 1 tbs greek yogurt, 1-2 eggwhites, 1 avocado, 1 banana, 1/2 lime juice and water. Serve with nuts, coconut flakes and kiwi slices!

 

xx Sara

Kommentit

Vra (Ei varmistettu)

Nam! Tykkään niin superisti näistä sun reseptipostauksista, niin hyviä (ja ravitsevia) reseptejä ja ihania ruokakuvia. (Ja okei, tykkään kaikista sun postauksista superisti!). Tää menee testiin, vaan limeä huomenna kaupasta :-)

Harmittaa kun kommentointini on jäänyt olemattomaksi taas, pitää ryhdistäytyä, mutta tosiaan: täällä yksi ikuinen innokas lukija lukee joka postauksen! :-D Hyvää uutta vuotta :-*

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi tiedän tunteen, kommentointi on välillä tosi vaikeaa, pääasia kuitnekin, että siellä ollaan matkassa :) 

Kiitti hurjasti! Kiva että reseptijutut kolahtaa! Tää oli oikeesti tosi maistuva setti, nauti! :)

Kommentoi