VALLADOLID PHOTO DIARY

Tickle Your Fancy

 

Päädyttiin Meksikon reissulla viettämään extempore yksi vuorokausi Valladolidin koloniaalisessa kaupungissa, 1,5 tunnin ajomatkan päässä Tulumista. Vaikka turisteja oli jonkun verran täälläkin, oli fiilis ihan erilainen Tulumiin verrattuna. 

Värikkäitä taloja vieri vieressä, meksikolaista musiikkia kaikkialla ja kuplavolkkareita jonoksi asti. Tacoja ja vihanneksia oli kaupan joka nurkalla, eikä englantia puhuttu kuin muutamissa paikoissa.

Parin kielimuuritilanteen (huom. unohtakaa kaikki se mitä puhuin aikaisemmin kelvollisesta espanjan kielestäni... ei ollutkaan niin kelvollinen...) lisäksi iso haaste oli kuumuus. Suosikkipuuhani uusissa kohteissa a.k.a päämäärätön palloilu ei ole maailman miellyttävintä kun lämpömittari huitelee neljässäkympissä eikä kaduilla tuule tippaakaan. Päädyttiinkin keskipäivällä kaupungin keskustassa sijaitsevalle Zaci nimiselle cenotelle hyppimään pellehyppyjä, mitäs muutakaan :D

 

 

xx Sara

Kommentit

Emmm (Ei varmistettu)

Ei vitsi mitkä nostalgia ysärivibat tuli tosta sun kukkahame & t-paita -asusta :D muistan omistaneeni samantyyppisen t-paidan joskus 90-luvun lopussa, siis noi resorit! <3 ja yhdistin sen myös kukkakuvioseen (kietaisu) hameeseen johonkin koulun kevätjuhlan lol!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en edes ajatellut koko asiaa, mutta totta! :D 90-vibat todellakin!! Muistuttaa muuten jotain omaakin juhlalookkia, liekö ois ollu kevätjuhlissa sekin :D

Roundabout career

Niin ihanat karkki - maisemat <3 Upeita kuvia! Tekee heti mieli muuttaa omaakin asuntoa värikkääksi ja todeta vähän ajan päästä, että ei ne karkkivärit tänne käy

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! <3 Se on muuten hyvä kysymys, että miksei meillä täällä Suomessa talot ole karkkiväreissä. Miten paljon ne piristäisikään loskamaisemaa!!

 

annnida (Ei varmistettu)

Heii, minkähän merkkiset mahtaa olla noi kuvissa näkyvät valkeet paksupohjaset tennarit? :) Ihanat&lt;3 samoin kun kuvatkin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on Supergan tennarit! :) Kiitti!

Janika / Matkamuistoja (Ei varmistettu) http://janikasaresto.com/blog

Huh, ihan helkeäsalpaavan hienoja ja tunnelmallisia kuvia! Ja maisemia!!!
Meksiko- ja Väli-Amerikka-innostus on taas noussut omiin svääreihinsä näiden sun postausten myötä, oot kyllä ihan yks lempparibloggaajista!

Kommentoi