Värikäs Granada

Tickle Your Fancy

Kuten edellisessä postauksessa jo totesinkin, on Granada värikkäin koskaan näkemäni kaupunki! Kaupunki tosiaan tunnetaan värikkäistä rakennuksista, mutta täytyy sanoa, ettei värien kirjo ei suinkaan rajaudu rakennusten seiniin - kaikki muukin täällä on värikästä! Vaatteet, ruoka, pyörät, autot, kaikki!

Vaikken välttämättä kuulukkaan värejä rakastaviin ihmisiin, ainakaan sisustuksen tai pukeutumisen osalta, on myönnettävä, että värit piristävät hurjasti ja saavat todellakin hymyn huulille. Jos tätä kaupunkia pitäisi kuvailla yhdellä adjektiivilla, se olisi ehdottomasti iloinen.

Tuntuisikohan Suomikin talvella vähän lämpimämmältä paikalta, jos jokainen talo olisi eri väriä ja kaikki pukeuduttaisiin räikeisiin sävyihin?

 

The streets of colourful Granada! I love this city!!

 

xx Sara

Kommentit

aa miten upeannäköistä!! mahtavia kuvia! 

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! hehe kiitos :)

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Ah näinkin kuvia kaupungista jo sun snäpeissä ja näyttää niin siistiltäää! Tollanen lunkki ja rento paikka. Ja ihanku joku värityskirjan kuva, jonka joku on innostuksissaan pistäny värittäen :D 

saratickle
Tickle Your Fancy

Erinomainen vertauskuva! :D

Carita (Ei varmistettu)

En ehkä kestä miten ihanan värikäs mesta toi on, pääs just mun must see -reissupaikkoihin! Tässä kun ikkunasta katsoo, niin pelkkää sumua ja lumisadetta näkyy, että olis tollaset maisemat paikallaan kyllä täälläkin :-D Pidä huikeen hauska reissu!

saratickle
Tickle Your Fancy

heh tää on kyllä värikkäin mesta mitä ikinä oon nähny! Kiitti paljon, I will!! :)

Emni (Ei varmistettu)

Hei Sara!

Olen matkustellut ja asunut paljon lattareissa, ja nyt onkin blogeissa niin paljon matkakuvia sieltä suunnalta (miksi musta tuntuu että kaikki bloggaajat ovat siellä suunnalla nyt?) että kaipuu sen kuin kasvaa kasvamistaan! :D

Muita ihania värikkäitä kaupunkeja, joista saattaisit tykätä, on Antigua Guatemala kohtuu lähellä mestoja joissa nyt olette, sitten kauempana Guanajuato (<3) Meksikossa ja Valparaiso (<3) Chilessä. En tiedä teidän matkareittiä, mutta lämpimästi suosittelen kyseisiä mestoja, joista kaksi jälkimmäistä ovat mun lempparikaupunkeja lattareissa. Voi kun pääsisi sinne just nyt!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi että! Tänne ois kyllä niin mahtavaa päästä kiertelemään pidemmäksikin aikaa. Valitettavasti tää reissu kestää enää 2 viikkoa... Kiitti vinkeistä, noi paikat ois niin huippua nähdä!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivan näköinen paikka!

Milloin meinasit vastailla edellisen työtä käsittelevän postauksen kommentteihin?

saratickle
Tickle Your Fancy

Varmaan siinä vaiheessa kun netti toimii vähääkään paremmin, nyt tosiaan lomalla :)

Q (Ei varmistettu) http://mymindwithme.blogspot.fi

Aaah niin ihanaa! Mä rakastan tollasia värikkäitä rakennuksia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama täällä!! Päätin just, että joskus kun ostan talon, maalaan sen överiväreillä!!

Hei. pakko kysyä, ehkä huhtikuussa Argentiinaan lähtevänä, kuumottaako sua yhtään zikavirus tuolla päin maailmaa liikkuessa?

saratickle
Tickle Your Fancy

No Nicaraguassa tapauksia ei ole hirveästi ollut, ja tauti ei oikeastaan ole vaarallinen muille kuin raskaana oleville, eli en ole kyllä itse huolissani :) 

Torey
Näissä neliöissä

Miksi, voi miksi täällä Suomessa taloja ei maalata noin? Täällä harmaudessa piristäisi hyvin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanoppas muuta!!

Snaa (Ei varmistettu)

Ei vitsi kuinka ihania kuvia! Oon itse menossa reissuun ensi syksynä Väli-Amerikkaan, joten jos voisit reissun jälkeen tehdä jonkun koosteen vaikkapa parhaista ruokapaikoista/majoituksista/ihan vaan kaikesta näkemisen arvoisesta, olis huikeeta! :)

Kiinnostaisi myös, millainen hintataso Nicaraguassa on?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä! :) Hei semmonen varmasti tulossa! Täällä on hintataso edullinen, liikutaan suunnilleen aasian hinnoissa!

Anna-Katri / Adalmina's Adventures (Ei varmistettu) http://adalminasadventures.com/

Granada oli ehdottomasti yksi suosikkikaupunkejani, kun seikkailin vuosi sitten väli-Amerikassa - Nuo värit ja kaupungin tunnelma on kyllä vertaansa vailla! Myös Guatemalan Antigua oli ihastuttava, eli suosittelen ehdottomasti myös sitä jos joskus sinnepäin suuntaat uudelleen. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Granada <3

Oi vitsit,Antiguasta oon nyt kuullu jo useammalta. Menee bucketlistille! :)

Kommentoi