Värikkäämpi minä

Tickle Your Fancy

 

”Näytätpä sä jotenkin freshiltä ja energiseltä”, totesi ystäväni kun eilisiltana paukkasin 20 minuuttia myöhässä ovesta sisään. Kokoonnuttiin perjantain päätteeksi kolmen naisen voimin saunomaan ja syömään.

Naurahdin päälle. Päivä oli ollut pitkä, yhtä paikasta toiseen sinkoilua. Likainen tukka oli hätänutturalla ja meikkipohjasta ei tässä vaiheessa iltaa ollut juuri mitään jäljellä. Saunaillan jälkeen kotona odottaisi vielä pakkausoperaatio kolmen viikon reissulle, jonka alkuun oli tässä vaiheessa iltaa alle 12 tuntia. Ahdistunut olisi osuvampi sanavalinta, ajattelin. Joskin kolme tuntia näiden tyyppien kanssa tekisi (ja teki!) jälleen kerran taas ihmeitä <3

Mutta sitten se asu. Päälläni oli oranssinpunainen jättineule, samanväriset korvakorut, vajaamittaiset farkut ja korolliset nilkkurit (tämä kuvissa näkyvä asu on torstailta!).

 

 

Vaatekaappini näyttää tähän aikaan vuodesta hyvin epätavalliselta aikaisempiin marraskuihin verrattuna. Se on pullollaan värejä neuleiden, kollarieiden ja asusteiden muodossa. Kesämekkojakin roikkuu vielä henkarissa (kuten tämä päällä oleva!), ja kuvissa näkyvät punaiset tekonahkabuutsit lienevät tämän kauden käytetyimmät jalkineet.

Väreistä välittyy tietty fiilis. Värikkäät vaatteet osuvat silmään IG-feediä selatessa ja bussipysäkillä seistessä. Aavistus iloa ja energiaa tarttuu niin kantajalle kuin vastaantulijallekin. Tai Instagram-feediä skrollaavalle.

Eilinen oli vieläpä todiste siitä, että värien taakse on myös helppo piiloutua vähiä yöunia tai huonoa hiuspäivää. 

 

 

Nelly shoes (here*)

Monki jacket

Vero moda dress & earrings

Gina Tricot jeans

Chloé bag

*adlink

 

Värikästä viikonloppua! <3

 

 

xx Sara

Kommentit

so.fia (Ei varmistettu)

hei mitkä on noi ihanat farkut! onko noi niitä ginan uusia? :)

Kommentoi