VENÄJÄ

Tickle Your Fancy

Meitä on neljä paria, jotka kaikki tykätään ruoanlaitosta. Joskus talven pimeänä iltana saatiin idea, että järkätään omat viiden tähden illalliset. Tosin tässä tapauksessa puhutaan kahdeksan tähden illallisesta. Jotta saatiin mukaan vähän haastetta, arvottiin jokaiselle parille maa. Ilta arvosteltaisiin tv-ohjelman tyyliin ruoan ja tunnelman perusteella asteikolla 1-6.

Ensimmäinen kahdeksan tähden illallinen vietettiin eilen ja teemana oli Venäjä. Koska kirjallisuus on itänaapurissamme yksi tärkeimmistä ja arvostetuimmista kulttuurin osa-alueista, annettiin meille vieraille tehtäväksi valmistaa iltaan runo, jonka tuli sisältää 10 ennalta määrättyä sanaa (mm. avopiirakka, lada ja t.a.t.u:oitu :D). Myös Antti Tuiskua tuli siteerata.

Erinomaisten blinien ja seljankan lomassa opiskeltiin olennaista venäjäsanastoa (yksi, kaksi, kolme - kippis, kädet ilmaan jne). Ja mitä olisikaan ilta ilman venäläistä rulettia, joka tällä kertaa toteutettiin kypsillä ja raaoilla kananmunilla. Ilta jatkui tietysti KGB:ssä karaoken parissa. 

Kiitos ystävät hauskasta illasta! Tämä hymyilyttää varmasti vielä kiikkutuolissakin. Alkukesästä häämöttääkin uusi tähti-illallinen uudella teemalla. En malta odottaa! :D

knit Lindex // pants Lindex // sneakers Reebok

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

EricaK
EricaK

Ihan älyttömän hauska idea!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin mustakin! :D ei muuta kun omat illallisringit hei kehiin!

Idap (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihan huipulta!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

!!!! :D

Kommentoi