Verkkareissa kaupungilla

Tickle Your Fancy

coat 2hand / shirt Lindex* / pants Zara / clutch Bik Bok* / shoes Vans* / cap Stadium / glasses Vero Moda (*=gifted)

-"Ai sä lähet verkkareissa?" kuului syyllistävän puolelle kääntyvä kysymys, kun oltiin tekemässä lähtöä keskustaan. Okei hengailen näissä välillä kotona, okei joskus jopa nukkunut nämä jalassa, mutta technically olen ostanut housut aikoinaan Zaran trendipuolelta ja ihan oikeasti oikeasti ne on tarkoitettu yhdistettäväksi johonkin muuhun kuin villasukkiin ja jättihuppariin. Ikää housuilla on jo neljä vuotta, mutta minun silmissä nämä ovat ajattomat. Kunto ok ja juuri täydelliset niihin tilanteisiin kun tekee mieli lähteä verkkareissa kaupungille.

Kuka muuten huomasi uudet ruusukultaiset glitterleather Vansit? Ystiksien saldoa osa 1 ;) Olen tullut siihen tulokseen, että mun pitää jatkossakin ostaa pelkästään erikoisempia Vanseja, perusvärit eivät vaan päädy käyttöön.

T. Sara

Kommentit

Battery (Ei varmistettu)

Noille housuillehan on ihan oma nimi: edustuskollarit! :D Sitten kun ne kulahtaa niin ne voi siirtyä pelkkään kotikäyttöön, mutta edustuskollarit on ne millä voi mennä kaupungille! Niitä on kyllä vaikea löytää, mutta nuo sun on just semmoset!

saratickle
Tickle Your Fancy

EIKÖÖ!!

saratickle
Tickle Your Fancy

vai kiitos ihan valtavasti :)

Q (Ei varmistettu) http://www.mymindwithme.blogspot.com

ooh makeet kengät!!

Minttu (Ei varmistettu) http://www.minttuemilia.com/

Apua miten ihanat kengät!!! :)

http://www.minttuemilia.com/

VLMA (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän toimiva asu! So cool!

Suvi (Ei varmistettu)

Yleensä mua ei pahemmin kiinnosta katsoa blogien asukuvia, mutta nää sun on kyllä spessutapaus! Ihana tyyli ja blogi, jatka samaan malliin! :)

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Oho, tää ON magee. Tykkään tosi paljon kokonaisuuden raikkaudesta ja yllätyksellisyydestä. Väriyhdistelmä on kaunis. Mistä inspiraatio?

Kommentoi