Vesiputouksella

Tickle Your Fancy

Heti alkuun pakko sanoa, että ollaan eletty kaksi vuorokautta ilman nettiyhteyttä ja ylipäätään ilman mitään kommunikointia ulkomaailmaan. Rento someloma. En ole saanut blogia auki, en päässyt sähköposteihini, en saanut tekstiviestejä ja IG-kuvatkin ovat menneet läpi jotenkin ihmeellisesti keskellä yötä. Samaan aikaan todella stressaavaa ja toisaalta taas ihan rentouttavaa. Olisihan se joo ihan kiva tehdä töitä, mutta minkäs teet kun ei vaan pysty (10h+ meni näitä kuvia ladatessa :D). Sillä nettiyhteys ei yksinkertaisesti toimi, ollaan keskitytty olennaiseen, eli henkilö arvuuttelupeliin ja valepaskikseen.

Tällä hetkellä lokaationa tosiaan Isla de Ometepe ja viidakko, jossa elellään Eco-Lodgessa. Paikka on kerrassaan ihana! Juodaan viereisellä kahviplantaasilla viljeltyä kahvia, syödään takapihalla kasvatettuja vihanneksia ja juodaan vettä lähteestä. Ihan huikea kokemus, josta lupaan kertoa pian lisää :)

Eilen (tai no, nyt varmaan jo toissapäivänä) tehtiin päiväretki viidakon keskellä sijaitsevalle vesiputoukselle. Tunnin nousun jälkeen päästiin pulahtamaan raikkaassa vedessä ja pulikoimaan kilppareiden kanssa <3

Kaksi päivää on oikeastaan vierähtänyt haikkailujen merkeissä ja vielä on se korkein huippu edessä. Huomenna kiivetään koko päivän kestävä patikointi 1600m korkealle tulivuorelle. Ollaan kuultu melkoisia kauhutarinoita tästä ja sehän on suorastaan vaan lisännyt intoa! :D

 Ps. Jos tämä postaus menee läpi niin se on oikeasti suuri ihme. Lotto vetämään.  xx Sara  

Kommentit

Iiiiiida (Ei varmistettu)

"Sillä nettiyhteys ei yksinkertaisesti toimi, ollaan keskitytty olennaiseen, eli henkilö arvuuttelu peliin ja valepaskikseen."

Apua! Sara, ammattibloggaajana sun pitäisi oikeasti opetella vähän lisää kielioppia :( Tällaiset ala-astetasoiset virheet syö ainakin mun silmissä uskottavuutta tekstiltäsi.

Edelleen kovasti odottelen myös osallistumista kommentteihin Jokainen työ on arvokasta -postauksessa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tulipa hurjan paha mieli tästä.

Ollaan metsän keskellä, jossa netti ei yksinkertaisesti toimi. Mulla ei ole intressejä vastailla kommentteihin täältä käsin, sillä hommaan kuluisi n. 35h. Myöskään kirjoitusvirheiden korjaaminen ei ole ollut mahdollista pariin vuorokauteen, koska nettiä ei vaan ole käytössä :)

Palaan kommentointiasiaan, sitten kun palaan kotiin. Nyt keskityn uuden kokemiseen täällä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm. Jotenkin ajattelin, että jos pystyy postaamaan, myös netti toimii. My bad :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis hetkinen, millä sä julkaiset postauksia, vastailet kommentteihin ja päivität Instaa, jos "nettiä ei vaan ole käytössä"? :D Ihmeellinen tämä maailma!

Mia K.
Voi taivas

Voi luoja tuota Luontoa siellä!! ☆

saratickle
Tickle Your Fancy

Älä!! Ihan sydänsilmäemojina täällä!!!

NiiinaS (Ei varmistettu)

En kestä miten ihanalta toi reissu näyttää ja kuulostaa!! Kiva kun teknisistä ongelmista huolimatta jaksat postailla :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! Ihana saada tällaista palautetta! :)

ankkuli (Ei varmistettu)

Ihanan näköstä siellä! Ja voi luoja noitten sun absien kanssa, goooosh!!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe on kyllä huippu mesta :)

Norppu (Ei varmistettu)

Siis voi luoja miten upeaa siellä on! Ota kaikki irti nettikatkosta! Toivottavasti teet matkasta ja kohteista perusteelliset postaukset, Nicaraguasta (ja naapurimaista) tais tulla ens talven pidemmän matkan kohde :-) mä jotenkin luulin että +25-vuotiaana pitäis olla useamman kuukauden reppureissut jo nähty, mutta kyllä tää toimistoduunin puurtaminen alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään jos rahojaan ei saa käyttää unelmien toteuttamiseen! Kiitos mielettömistä kuvista xxx

Kommentoi