VETO POIS

Tickle Your Fancy

Saatiin kuin saatiinkin mahdutettua tollainen vuorokauden vatsatauti meidän pidennettyyn viikonloppureissuun. Aika taidokasta! Noo sitä on kuulemma liikkeellä ja kaikkea mahdollista, mutta pitikö nyt täällä pamahtaa päälle. Taudin iskiessä päivän ekalla laskulla (huom sekä minulla että Annikalla) vietettiinkin loppupäivä kämpillä nukkuen. Superharmi!!

Illalla päästiin kuitenkin lillumaan vuorella sijaitsevaan Copperhill Mountain Lodgen kylpylään. Kerrassaan upea paikka! Parkkeerattiin itsemme samantien kuumavesialtaalle, josta oli lasiseinän läpi suorat näkymät myrskyisään rinteeseen.

Pyydettiin, josko saataisiin kaupasta mustikkakeittoa ja jogurttia. Ovella odotti kaksi pursuavaa muovikassia, täynnä kaikkea mahdollista :D

Jos eilen Åren kylässä riehui lumimyrsky ja joka päikka oli täynnä lunta, niin tänään se on muuttunut vedeksi! :D Eipä hätää. Meillä on ohjelmassa keilaamista ja salitreeniä!

(Åressa Visit Swedenin vieraina)

 

T. Sara

Kommentit

Pihla (Ei varmistettu) http://pihlahelena.blogspot.com

Näyttää ihanalta paikalta! Tosi viihtyisä, tai siis supermysig kun Ruotsissa kerran ootte ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa juuri niin! :D

Roosa (Ei varmistettu) http://rosalias-inspirations.blogspot.com

Sun kuvat on vaan niin upeita! Ootteko ihan kahdestaan reissussa? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3 Meitä on viisi yhteensä :)

juuli (Ei varmistettu)

siis menitte vatsataudissa kylpylään?????? onpa reilua muita ihmisiä kohtaan. ette helvetti sit
yhtään ajatellut muita kenelle tartutte sen taudin.........

en voi ymmärtää tollasta välinpitämättömyyttä muita kohtaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nonniiin ja sitten varmaan voidaankin rauhoittua :D ei tule varmaan sulle yllätyksenä, että vatsatauteja on erilaisia, eritasoisia ja eri tavalla ohi meneviä. En nyt tässä avaudu siitä millainen se omalla kohdallani oli,mutta ehkä ei nyt niin idiootteja olla, että mentäisiin julkiseen kylpylään oksennustaudissa.

sanni (Ei varmistettu) http://healthylifestyle-sanni.blogspot.fi

Ihanan rennon näköistä! Yleensä vaan käy just niin että kaikki vatsataudit ym tulee just sillä hetkellä kun sitä vähiten haluais eli juurikin jossain reissussa..

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo näinhän se tietysti menee!!!

OJ (Ei varmistettu)

Aika kamalaa muita kylpylän käyttäjiä kohtaan, että menitte vatsataudissa sinne! Järkyttävää, kuinka olitte niin itsekkäitä? Oon aiemmin mieltänyt ihan järkeviksi teidät kummatkin blogin perusteella, jota silloin tällöin luen, mutta nyt kyllä vain inhottaa tuollainen.

saratickle
Tickle Your Fancy

:D aivan oikein, me ollaan inhottavia, ilkeitä ja halutaan vain ja ainoastaan pahaa muille! Ne ollaan me! Juu eiköhän me osata sitä omaa kroppaamme kuunnella kaikista parhaiten näissä asioissa? Ja sanoinko mä missään vaiheessa että siellä oli muita kylpylän käyttäjiä?

Kommentoi