VIDEO: Bloggaajan kuvauspäivä

Tickle Your Fancy

 

Lupasin teille, että vuosi 2017 on videon vuosi. Ei ole ihan vahvasti lähtenyt tämä lupaus, mutta onneksi on vielä vuotta jäljellä, haha :D Videoita on tullut jopa kuvattua, mutta niiden editointi ja julkaisu on selvästi ollut haastavampaa. Ja biisien etsiminen. Se se vasta haastavaa onkin...

Meillä on tapana pitää Elisan kanssa tehokuvauspäiviä, joiden aikana kuvataan varastoon paljon materiaalia. Kuvauspäiviä pidetään yleensä jomman kumman kotona, insproivissa lokaatioissa ulkona tai sitten vuokrataan kuvaustila.

Saatiin alkuvuodesta idea, että olisi hurjan hauskaa tehdä video meidän tehokuvauspäivästä, ja niinpä me tehtiin (tai no, "me", eli siis videohan on täysin Elisan poikaystävän käsialaa :D Kiitos Tomi!!). Videolla siis kuvauspäivä Kaapelitehtaalla, yay!

 

Videon kuvaus & editointi: Tomi Taskula

 

Heittäkää kommentteja videosta ja toiveita jatkoon. Olisi tosi kiva kuulla fiiliksiä teiltä :)

 

xx Sara

Kommentit

reissaaja (Ei varmistettu)

Moi!

Tosi kiva että oot aloittanut uuden aluevaltauksen, kiitos! :)
Juurikin tuo biisien etsiminen kiinnostaisi, miltä sivustolta löydät/ostat? Itseänikin kiinnostaisi videoiden teko, mutta en ole vielä yhtäkään biisiä löytänyt joka innostaisi aloittamaan editoinnin harjoittelun. Tsekkasin myös maksullisia(halpoja), ei napannut, mutta täytynee selailla lisää.
Tää olisi oikein ihana vinkki ;)

Kiitti, hyvää loppuviikkoa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nonnis, elikkä samoja ongelmia! Free music archives, soundcloud ja youtuben kirjastot nyt on ainakin sellasia! Epidemic soundissa mulla on ollu myös tili (maksoi jotain 13 dollaria kuussa ehkä?)! 

Jjjj (Ei varmistettu)

Tykkään! Lisää tälläista :)!

saratickle
Tickle Your Fancy

jeeee :)

Ampex (Ei varmistettu)

TICKEL your fancy???? Hieman tarkkuutta teksteihin.

Jaksoin katsoa, koska olet aika vetovoimainen nainen ja liikkuvassa kuvassa olet seksikkäämpi kuin stilleissä (hyvät reidet & peba!).

Mutta: ääneen olisi saanut kiinnittää enemmän huomiota, kovin kaikuisaa tuossa tilassa. Pitäisi joko puomittaa haulikkomikillä (vaatii äänimiehen) tai sitten kahdella kravattimikillä (radiosellaisilla ettei kaapeli näy). Puheen tasoa olisi voinut nostaa, musa oli kovemmalla, ja pitäisi olla mieluummin toisinpäin. Tarkennus heitteli paikoin, esim 1:20 sinä puhut mutta skarppaus Elisassa.

Sinulla on edelleenkin tapana pälyillä sivulle päin vaikka puhut kameralle. Ujo vieläkin pohjimmiltasi?

Jatkakaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Rehellistä palautetta, arvostan :D

Tickel on läppä, joka on lähtenyt ihan kunnolla levitykseen ja nyt myös tähän videoon!

Samaamieltä (Ei varmistettu)

Samaa mieltä äänestä, melko hirveää tuo kaikuminen ja joutuu keskittymään, että saa selvää puheesta. Muuten tosi mukava video kyllä, lisää näitä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tila oli tooosi haastava mikille, joka oli kiinni kamerassa (putkena kiinteä 85mm). Koitetaan saada seuraavaan vähän lähempää kontaktia :)

im (Ei varmistettu)

Tosi kiva video! Kiva päästä kurkkaamaan 'bloggarielämää' :) Treeniin, ruokaan ja muutenkin samantyyliseen sisältöön kun blogitekstitkin on liityyvät videot olisivat kivoja. Myös vaikka video ulkomaanmatkalta voisi olla mielenkiintonen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :) Hei se ulkomaanvideo on tuloillaan!

Minttu-Maaria (Ei varmistettu)

Jee hyvä idea ja toteutus :) itse en edes vlogeja seuraa, mutta tämä oli mielenkiintoinen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos palautteesta :) Tosi mukava kuulla!

Katrin (Ei varmistettu)

Ihana video! Olisi hauska joskus nähdä myös ihan koko päivästä my day, sisältäen myös ne tylsät kokoukset, sillä se antais rehellisemmän kuvan :)

Kommentoi