VIDEO: VIETNAM 2017

Tickle Your Fancy

 

Kolme viikkoa, kahdeksan eri kohdetta. Ehdottomasti yksi upeimmista maista (ellei upein), joissa olen koskaan vieraillut. Päällimmäisenä jäivät mieleen kulttuuri, ihmiset, maisemat ja ruoka. Toivottavasti nämä välittyvät myös videosta! :) 

 

Ho Chi Minh City - Etelä-Vietnamin vuoristo - Dalat - Hoi An - Can Tho (Mekong) - Phu Quoc

 

xx Sara

Kommentit

Kun sä olet matkustellut paljon niin ajattelin kysyä että mitä matkakohdetta suosittelisit viikon reissulle syksyllä? Joku (Euroopan?) rantalomakohde olis hakusessa, mielellään shoppailumahdollisuus ja turkoosina kimmeltävä meri :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä sanoisin, että Kroatia ja Split! Ihastuin Kroatiaan ihan kunnolla. Kirkkaan turkoosi meri, upeita luonnonpuistoja ja mainiot shoppailumahdollisuudet <3 Lentokin oli lyhyt! :)

Marianne Sendenali (Ei varmistettu) http://mariannesendenali.com

Kypros on kans aika ihana! Olin viime syksynä siellä vielä lokakuun puolessa välissä ja helle kelit jatkui silloinkin. :-)

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Olipa ihanan tunnelmallinen ja rento video, tästä tuli hyvä mieli! :) Kiva että jaksat väkertää tämmösiä, toivottavasti myös jatkossa! Sun reissupostaukset on aina ihan parhaita :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihana kommentti! Niin kvia kun oot tota mieltä <3 Hali!

im (Ei varmistettu)

Ihana hyväntuulen video! Matkakuume nousi oikeen kunnolla :D Samantyylinen video malediiveilta vois olla kiva, oon aina halunnut käydä siellä mut budjetti ei vielä ainakaa ole ihan riittänyt.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :) Hei ehdottomasti pitää duunata vastaava sieltä! :)

Oh upea video ja paljon tuttuja maisemia! Vietnam on niin kaunis! Muistatko mikä on tuon videolla näkyvän vesiputouksen nimi missä kävitte uimassa? 

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten kiva! :)

Googlettelujen tuloksena löysin tämän: https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g670918-d4766576-Reviews-Dray_Nur_Waterfalls-Buon_Ma_Thuot_Dak_Lak_Province.html

Tuolla vesiputouksen juurella yövyttiin yksi yö (siellä oli joku eläintarha + hostelleja!) ja seuraavana aamuna käväistiin uimassa tällä mun videolla vilahtaneella putouksella. Sinne ajoi tältä linkin vesiputoukselta ehkä 10 minuuttia? Joku 7 km viidakon suuntaan!

Linski (Ei varmistettu)

Ihana ja hieno video! Hyvin tehty :-) Tän katsomisella on hyvä alottaa päivä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihana kuulla! <3 Mahtavaa päivää sinne!! :)

JohannaL (Ei varmistettu) Http://www.finnomads.com

Voi kun ihana video. Tuli heti ikävä Vietnamiin! Me käytiin just seikkailemassa Pohjois-Vietnamissa 11 päivää mutta pian mennään Kambodžan kautta takaisin pidemmäksi aikaa. Pakko päästä tuonne paratiisisaarelle jossa olitte &lt;3

Kommentoi