VIDEOT BLOGEISSA?

Tickle Your Fancy

Myönnetään, että muhun iski alkuviikosta pieni videohulluus ja innostuin väsäilemään videoita! Niistä ensimmäinen tulee illalla blogiin!

Videoita ei ihan hirveesti blogissa nähdä, mitä nyt reissun jälkeen tai jotain treenihommia. Mulle itselleni on jäänyt sellanen fiilis, että ne on ihan toivottuja, mutten sitä kyllä teiltä ole vielä suoraan kysynyt.

Siispä, miten suhtaudutte videoihin? Skippaatteko vai katsotteko mielellänne? Millaisia videoita haluaisitte nähdä multa? Tai katsooko niitä kukaan ylipäätään? :D

En henkilökohtaisesti voi sietää liian pitkiä videoita. Maksimimitta on noin kaksi minuuttia. Jos video kestää sen yli, olen pahoillani mutten millään jaksa painaa play -nappulaa. Välillä yli minuuttikin on jo liikaa. Eli mikäli näitä alkaa multa ilmestymään enemmänkin, voin taata, että tulevat olemaan tässä blogissa tiiviiksi editoituja ja selkeitä!

Videolle höpöttely ilman asiaa tuntuu myös itselleni todella randomilta (ei sillä, ettenkö olisi joskus tällaista tehnyt :D). Ainakin tässä vaiheessa. Eli lähinnä jotain fiilisjuttuja olisi kiva kuvailla. Esim ruoanlaittoa/reseptejä, treenihommia/treeniohjelmaa. Kauden suosikkivaatteita omasta henkarista tai vaikkapa sisustusfiilistelyä meiltä kotoa.

Kertokaa ihmeessä millaisia ajatuksia heräsi ja millaisia videoita te multa toivoisitte blogiin :)

 

T. Sara

Kommentit

Janette (Ei varmistettu)

Ehdottomasti videoita ja juurikin sellaisia joita mainitsit ylenpänä! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes, kiva jos oot tota mieltä! :)

Jossu (Ei varmistettu) http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/

Videoita on välillä kiva katsoa, jos luen blogia koneella. Puhelimessani ei toimi äänet, joten aika usein jää videot sen takia katsomatta :/

http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

ah joo mulla sama. Ei viitti läväyttää ratikassa puhevideota kaikkien korville :D

hilja (Ei varmistettu)

ite täytyy kans myöntää, että skippaan aina tosi tai edes keskipitkät videot. treenijuttuja ja matkajuttuja on kiva katsoa videolta, mutta pelkille höpötysvideoille, joissa ei muuta tapahdu, en oikein syty. treenijutuissa varsinkin se, että näkee miten liike tehdään, on plussaa! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

jees, täysin sama täälläkin! Ja mikäli videopätkää ei ole millään lailla editoitu vaan on lätkästy sellaisenaan leikkaamattomana blogiin, voin luvata ettei mielenkiinto riitä seuraavaksi ilmestyvän videon katsomiseen samassa blogissa

veera (Ei varmistettu)

Sama juttu mullakin. Tiiviit videot, joissa on selkeä idea, on kivaa katsottavaa. Kymmenminuuttiset höpöttelyvideot, joissa näkyy lähinnä bloggarin naama ja makkarin seinä - ei vaan jaksa katsoa sitä 20sek pidemmälle. Mutta esimerkiksi sun reissuvideot on tolleet kivaa katseltavaa! :--)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa! Eli fiilistelyvideoita eikä välttämättä makkarissa kuvattuja 30 minsan kriisivideoita

Nelli (Ei varmistettu)

Ihan sairaan siistiä, jos alat tekemään edes sen minuutin pituisia videoita!! Itse katon välillä 20 minuutin pituisia bloggaajien tekemiä videoita mm. Annan ja Sebastianin, mutta tee juuri niin kuin itsestä tuntuu luonnollisimmalta ja siltä omalta tyyliltä:)Täällä ainakin on yksi innokas videoiden katsoja!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeje! Kiva tietää, että siellä ollaan noin vastaanottavaisia! :)

Tiia (Ei varmistettu)

Tuli heti mieleen, että seuraava miksi-postaus ois huippua nähdä videon muodossa! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

KOVA!!! Mulla on miksikyssäritkin seuraavaa varten jo valmiina. Tää oli huikee idea! :D

Marikak (Ei varmistettu)

Joo mäkään en oo videoitten fani, skippaan lähes aina.. Jos on lyhyt ja hyvin tehty saatan kattoo :D en tiiä eikö mulla riitä keskittyminen vai mikä siinä on :D ehkä seki, että tuntuu että niihin menee se tietty aika ja se on liikaa ja sitte jos ei ehikää kattoo loppuun tai jotain muuta sellasta.. Eli ilmeisesti oon vaan laiska :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa okei okei! :D

mari (Ei varmistettu)

Haha vitsit meinasin sulle silloin laittaa ehotusta videoista kun linkkasit sen huomenta suomen hommelin! :-D ihan super kivalta kuulostais!

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, hyvä hyvä!! :)

sara (Ei varmistettu)

Sun videot on aina ollu kyllä aivan loistavia! Just sellasia rentoja videoita, joista välittyy elämän ilo (esim. sun matkavideot) tykkään kattoo ja niitä toivon myös ehdottomasti lisää! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

mukava kuulla! :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Videoita ehdottomasti! Mun pitikin kommentoida jo siihen postauseen mihin linkkasit Huomenta Suomessa näkyneen videon, mutta unohdin =D Luettelemasi aiheet olivat oikein kiinnostavia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nonniiiiin! :D jes, hieno homma!

Tiia (Ei varmistettu)

Joo tee ihmeessä videoita! :) sun aikasemmatki videot on ollu nii kivoi ja sopivan pitusia, että ootan innolla.

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti, kvia jos on uponnu :)

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Videot on hauskoja! Tuo kivaa vaihtelua aina :) Millä teet videoita? Millä hoidat editoimisen yms?

saratickle
Tickle Your Fancy

Samoilla linjoilla :) Mä kuvaan samalla kameralla millä otan valokuviakin ja editoin iMoviella!

Laura (Ei varmistettu) http://neverontime1.blogspot.com

Mun mielestä sun blogiin voisi hyvinkin sopia sellaiset nimenomaan lyhyet videot, jotka on kasattu pienistä videoklipeistä :) höpötysvideoita jos haluan katsoa, niin muutama sellainen vakkari vlogi on mistä niitä menen katsomaan, mutta ihan bloggaajien blogeista skippaan suoraan höpötysvideot!

Tosin tuolla ylempänä jo ehdotettu miksi-postaus videona on idea, jonka voisin katsoa myös "höpöttelymuodossa"!! Kaikkein parasta olis et tyyliin kuvaisit nekin pieninä klippeinä esitellen "miksi"-asiaa. Ja tällä tarkoitan sitä, että seisoisit tyyliin ratikkapysäkillä maitomainoksen vieressä "miksi ratikkapysäkillä on aina maitomainoksia", kotona keittiön hanan vieressä "miksi meiltä ei ikinä tule kylmää vettä hanasta" jne! Sait varmaan kiinni, mitä ajan takaa? :))

Mutta siis lyhyille silloin tällöin ilmestyvälle videoille peukkua, usein niitä ei jaksa katsoa eikä tosiaan mitään pitkiä videoita myöskään :))

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä, tykkään seurata paria vlogia, mutten jaksa seurata pitkiä videoita blogeissa!

Tää miksi-postaus oli oikeesti tosi hyvä idea, toteutus tosin saattaa olla astetta hankalampaa.

Lyhyille peukkua, jees! :)

Henna (Ei varmistettu)

Juu videoita kehiin! Ihan mitä vaan, uskon että viihdyn sun videoiden parissa! :-D

nora (Ei varmistettu)

Sisustusta, vaatteita ja KENKIÄ!

Pihla (Ei varmistettu) http://pihlahelena@blogspot.fi

Joo! Sellaset parin minuutin videot just noista sun mainitsemista aiheista aina sillon tällöin olis just kivaa katottavaa :)

jyri (Ei varmistettu) http://www.kuntosaliohjelma.fi

Jeps, ehdottomasti videoita. Ja kun on sopiva aihe esim. treeni, ravinto tai muoti jne.

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Lyhyet videot voisivat kyllä hyvin toimia, olisi mukava nähdä liikkuvaa kuvaa sinusta :) Tyyli- ja treenivinkkejä olisi kiva nähdä!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Neea (Ei varmistettu)

Lyhyehköt videot ois kyllä mun mielestä tosi tervetulleita:) välillä on vaihtelun vuoksi kiva perinteisen lukemisen sijasta katsoa ja kuunnella:) varsinki treenivideot ois mun mieleen!!:)

Senni (Ei varmistettu)

ite tykkään enemmän kuvista kun videoista blogeissa. Postauksia tulee usein selattua esim koulussa tai bussissa, eikä kuulokkeita jaksa yleensä kaivaa esiin parin minuutin videopätkien takia, eikä ilmankaan niitä oikein kehtaa julkisilla paikoilla kuunnella :D

eee (Ei varmistettu)

Mä en tykkää yhtään katsoa videoita!:D yli minuutin mittaisia jaksan joskus katsoa, mutta kaikki pidemmät ovat ehdoton ei. Todella monessa blogissa videoiden määrä vaan lisääntyy, etenkin pitkien videoiden. Ne minä skippaan aina. Eniten ärsyttää, jos bloggaaja kertoo videolla jonkun tärkeän asian, mutta ei kerro siitä tekstissä mitään, eli olisi pakko katsoa video, jotta tietäisi mistä puhutaan! Tämä ärsyttää kaikista eniten! En jaksa silloinkaan katsoa videoita, vaan yritän epätoivoisesti etsiä kommenteista vihjeitä, mistä bloggaaja on videolla puhunut :D. Oli pakko avautua tästä, koska asia on ärsyttänyt monissa blogeissa jo pitkään, niin älä sinä ala tekemään samaa, kiitos! :DDD

sanna (Ei varmistettu)

Täältäkin suunnalta tulee peukkua videoille!!itseäni kiinnostaisi eniten ehkäpä resepti/ruuanlaittovideot, mutta ihan sama millaisen videon kehittelet niin varmasti katson!:D

jenna (Ei varmistettu)

Musta on ihan kivaa vaihtelua nähdä blogeissa videoita, kunhan niitä ei ole joka postauksessa. Oon sitä mieltä, että blogit ja youtube pitäisi pitää hieman erillään. Musta on jotenkin epäreilua kun suosittu bloggaaja alkaa tekemään videoita ihan kunnolla ja systemaattisesti ja saa tietysti heti paljon seuraajia, vaikka kuinka millä mitalla on ihan youtubereita jotka yrittää saada näkyvyyttä ja bloggaajan videoiden suosio syö mahdollisuuksia. Silloin tällöin videot ovat kivaa vaihtelua, mutta blogi blogina ja youtubekanava youtubekanavana.

emma (Ei varmistettu)

JOO videoo!! etenkin sisustus ja vaatejutskat ja höpöttely olisi erittäin toivottua :)

Kommentoi