Vieraana Bassoradiolla: Kuuntele lähetys

Tickle Your Fancy

Olin viime lauantaina Renazin ja Särren vieraana Bassoradion DIY-ohjelmassa. Puhuttiin bloggaamisesta, lukijoista, mun arjesta jne.

Jos missasit, on koko lähetys on kuultavissa TÄÄLLÄ. Mä tulin kuvioihin klo 11, eli tunti ohjelman alkamisesta! :)

kuvat: Aino Haili

 

Kiitos Renaz ja Särre!

 

T.Sara

Kommentit

Mimmikoo (Ei varmistettu)

Pakko vaan todeta taas, että oot sä vaan niin ihanan pirtsakka ja positiivinen persoona(: tosta haastattelustaki huokuu energiaa, hyvä sara!

Mimmikoo (Ei varmistettu)

Pakko vaan todeta taas, että oot sä vaan niin ihanan pirtsakka ja positiivinen persoona(: tosta haastattelustaki huokuu energiaa, hyvä sara!

kaisa123 (Ei varmistettu)

mä en ymmärrä miten ton voi kuunnella! oon surffaillut 20 min tuolla sivulla, ja painanut jos jonkinmoista linkkiä, mutta ei niin ei! aapuuvaaa!

You-Know-who (or not...) (Ei varmistettu)

Radiopätkässä oli puhetta näistä kommenteista ja siitä, miten niihin suhtaudut. Pusihali voiku ihku <3 -kommentteja on ihan liikaakin (eiku sopivasti...), mutta arvostelevat/negatiiviset/ilkeät kommentit voivat olla monta sorttia. Joko hetken ärtymyksessä heitettyjä, oikeasti ilkeitä ja kateellisuudesta tms kumpuavia, tai sitten aidosti ja lempeästi kriittisiä ilman ilkeyttä. Maailmaa voi katsella monelta kantilta ja esimerkiksi liikaa höppää ja karua kaupallisuutta on syytäkin kritisoida (tämä tietysti oma mielipiteeni), elämässä ON syvempiäkin arvoja kuin rakennekynnet ja kultaiset korkkarit. Kunniaksesi on sanottava, että välillä sinulta lipsahtaa oikeasti hyviä ja aitoja ajatuksia vaikkapa puhelinriippuvuudesta tai tai kommunikaation laadusta (minulle ei kukaan ole ikinä huutanut töissä). Terveys ja kuntoilu on iso plussa blogissasi, on oikeasti ilo nähdä (enimmäkseen) höppäbloggaaja, joka oikeasti on kuntoiluhirmu ja maratoonari; ei voi olla läpeensä paha. Tietysti vain oikeanvärisissä vermeissä...

Jos välillä hieman yritänkin ojentaa sinua (tännehän voivat kirjoittaa ketkä vain, ei pelkästään ihkuihailijat), niin tarkoitus on hyvä. Toisin sanoen kritiikkiin kannattaa suhtautua, ei öitä valvoen, vaan pohtien onko niissä jotain pientä pohjaa. Seuraan blogiasi, koska pidän sinusta ja haluan, että sinulle käy hyvin elämässä.

Pusu-ULA (Ei varmistettu)

Juontaja tykkäsi liikaa omasta äänestään, teki sinulle kysymyksen ja jatkoi jaaritteluaan siitä huolimatta. Ammattitaidotonta. Sinua olisin kuunnellut mieluumin.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hei ihan mahtavaa, arvostan sun mielipiteitä ja musta on kiva että oot ymmärtäny, että hömppämeininki ei oo se kaikki mitä mulla on annettavana.

Haastattelussa puhuttiin ilkeistä kommenteista, jotka mun mielestä ovat just niitä haukkumiskommentteja. Erikseen on kritiikki ja rehellinen, asiallinen palaute, jotka ei mun mielestä todellakaan kuulu näihin "ilkeiden" kommenttien sarjaan. Rakentavakritiikki on erittäin tervetullutta. Ja ehdottomasti palautetta ja parannusehdotuksia, jotta homma toimii ja taso pysyy blogissa!

Kaikkea hyvää myös sinne! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Ei mun mielestä! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

ei vitsi, ihana mahtava kuulla :') kiitos!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oikealla on se "kuuntele aikaisempia lähetyksiä" siinä n mun pärstän kuvakin ja video valmiina :) toivottvasti aukeaa! :)

-giirrrrlll- (Ei varmistettu)

Jeee, ihanan pirtsakka oli, jotenkin niin samankuuloinen,kun miltä näytät kuvissa. Ja mitä tulee positiiviseen palautteeseen,niin itse pyrin antamaan sitä aina kun on tilaisuus,totta kai rakentavaakin,mutta ihmiset unohtavat liian usein sanoa; kiitos,ole hyvä,anteeksi tai ylipäänsä vain hymyillä tai sanoa mukava lausahdus toiselle.
Itse olen ihminen,joka tulee myös iloiseksi antamasta hyvästä kommentista ja myös iloinen,jos joku käyttäytyy ystävällisesti tai vastaantulija hymyilee.Minusta blogisi on todella hyvä,olen lukenut sitä jo kahden vuoden ajan. Pidän sen monipuolisuudesta ;urheilujutuista ja muodista.Olen saanut inspiraatiota tyylistä,että kaikkien ei tarvitse olla toisiensa kopioita vaan voi luoda oman persoonallisen ja tyylikkään tyylin,joka kuvastaa itseään.
Kivaa viettää aikaa blogisi parissa : )
Oikein hyvää kesänalkua sulle sinne! : )

-JJ

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kui huikee kommentti! Mä tuun niin iloseksi tämmösistä! Ootte aivan ihania tyyppejä!! Mulla on ihan sama kun sullakin, tuun hyvälle mielelle kun teen/sanon jotain hyvää toiselle ihmiselle :) ja ihan samaa mieltä, että sitä ei suomessa todellakaan tehdä liikaa. Sä vaikutat aivan mielettömältä ihmiseltä, tommosta positiivista asennetta me tarvitaan maailmaan :) Kiitos kommentista, toivottavasti pysyt lukijana AINA <3

löööö (Ei varmistettu)

mä en pääse kattoo tota :(

Kommentoi